este cumva vreo limitare in ceea ce priveste numarul de activari/dezactivari a unui cont psn ? Se poate activa/dezactiva de cate ori vrem pe multiple console ?
este cumva vreo limitare in ceea ce priveste numarul de activari/dezactivari a unui cont psn ? Se poate activa/dezactiva de cate ori vrem pe multiple console ?
Hai serios? Le poti dezactiva cu usurinta pe fiecare in parte. Tu probabil vezi optiunea de sub account/media and devices, dute la devices/playstation systems. Vezi mai bine screenshot-ul meu!!
---------- Post added 21-11-2014 at 14:13 ----------
Limitare(o data la 6 luni) este doar la dezactivarea de pe site, din consola poti sa-l activezi si dezactivezi cat vrei.
Multumesc.
M-ar interesa si calitatea microfonului...de asemenea, care din ele este over-ear? Adica sa acopere urechea, nu sa stea peste.
Salut.
Ma confrunt si eu cu o problema de ceva timp.
Deci:
Am 2x Ussere.
Pe 1 am PS+
Iar pe 2 nu am PS+
Evident usserul 1 este principalul, pe care joc mai multe jocuri si acolo am si friends list-ul.
Iar pe userul 2 am salvarile de la InFamous Second Son si doresc sa le transfer pe userul 1 ca sa sterg de tot usserul 2.
Mai am si niste salvari de la SecondSon pe usserul 1, astea s-au facut atunci cand am bagat CD-ul, gen salvarile de la inceput.
Imi poate explica si mie cineva cum fac asta ? Eu tot am incercat dar degeaba.. Ba nu imi arata nimic acolo, ba imi zice ca imi trebuie PS+ si pe usserul 2![]()
nu ai cum, salvarile sunt blocate pe userul pe care au fost facute. ce vezi tu la 2 ca iti cere ps plus iti cere pentru a le pune pe cloud, dar le-ai pune tot pe cloud-ul user 2, deci useless.
Mai intampina cineva probleme la viteza de download de pe psn azi? La mine merge cu 200kb/s imbatranesc langa consola pana trag un joc. Netul e RDS500.
Salutare
Sunt nou posesor de Play Station4.
Ca prima impresie este ca: meniul si setarea contului Psn ( cred ca asa se numeste) sunt mai complicate,nu sunt foarte incantat...
Consola arata super ok...
Jocurile au o grafica mai buna,vizibil mai buna...
Acum vreau sa va intreb ca poate nu am inteles eu bine si anume: eu trebuie sa platesc pentru a putea juca online gen Fifa head to head?
In clipa de fata am doua jocuri Wolfenstein si Gta V. Vreau sa imi cumpar Fifa sau Pes dar nu stiu exact care ar merita?
O seara buna
La PlayStation 4 partea de online cere ca să ai activ un cont PS+. Sunt anumite jocuri care la unele moduri online nu cer cont de PS+, poate unele beta-uri, cu ocazia unor oferte limitate ca și durată, Share Play, și alte cazuri speciale. În rest cam ai nevoie de PS+ din cate știu, gen la Grand Theft Auto Online.
Salut
Dar de exemplu Fifa 2015 pot juca online? La denumirea contului,pe Ps3 imi aparea nick name-ul treft_treft,acum pe Ps4 imi apare adresa de E-mail la denumirea profilului. Pot modifica eu?
daca ai ps + da altfel nu ,oricum se merita primesti in fiecare luna 2-3 jocuri gratis si costa cam 180 -190 ptr 1 an sau poate prinzi la 30 $ de bf pe amazon
Ps+ ? Eu am cumparat acest Ps 4 cu jocul Gta V inclus in pachet,am contul vechi de pe care jucam online si de pe care dadeam update la jocurile la care aveam acel reedem code...Asta inseamna ca am Ps+ ?
La aceste doua jocuri am acel reedem cod,inca nu am incercat sa le aplic sa vad ce se intampla...
Sper sa aveți răbdare![]()
http://www.dualshockers.com/2014/11/...opers-can-use/
ps+ e un fel de abonament ,il gasesti pe store, iar bani pe wallet iti bagi cu psn ,gasesti pe amazon ptr usa sau cdkeys ptr uk (aici ar fi cele mai bune oferte)
Vanguard Armory Edition iti da acces la niste arme incepand de la nivelul 5, pe care le poti cumpara doar cu glimmer.
Bookmarks