Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 558 of 903 FirstFirst ... 58 458 508 548 556 557 558 559 560 568 608 658 ... LastLast
Results 11,141 to 11,160 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #11141 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dar nu pot lua ce ia el, in acelasi timp ? Doar odata la 6 luni ?

2. #11142 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Pai nu, pentru ca este necesar sa dea deactivate all accounts ca sa va puteti juca amandoi pe contul principal. Si cum chestia se face odata la 6 luni...asta e

3. #11143 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Nu stiu daca s-a mai postat, n-am observat.

ps4 slim in lucru?

PS4 Slim images appear, but are they real? | Games | Geek.com
    Attached Images Attached Images ps4slim_01.jpg

4. #11144 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    frumos

5. #11145 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Dar nu cred ca va aparea prea curand poate peste 2 ani dupa vr

6. #11146 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    DA, cu siguranta ar rezolva problemele de supraincalzire hahaha. Speram ca este doar un concept art si nimic mai mult.

7. #11147 SP
    Quote Originally Posted by iry View Post
    Pai nu, pentru ca este necesar sa dea deactivate all accounts ca sa va puteti juca amandoi pe contul principal. Si cum chestia se face odata la 6 luni...asta e
    Pai si daca facem faza cu...eu sa tin ca primary account, contul lui si el secondary contul lui, cum mi s-a spus pe pagina cealalta, o sa fie totul real time ?

Nu de alta, dar eram super convins sa-mi iau PS4, dar acum parca mi-ai taiat elanu

8. #11148 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Este veche și este fake.
    Dar cine are probleme cu supraincalzirea? Că nu am auzit pe nimeni până acum.

9. #11149 SP
    \ tudyniuz's Avatar

10. #11150 SP
    iry
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Pai si daca facem faza cu...eu sa tin ca primary account, contul lui si el secondary contul lui, cum mi s-a spus pe pagina cealalta, o sa fie totul real time ?

Nu de alta, dar eram super convins sa-mi iau PS4, dar acum parca mi-ai taiat elanu
    Dupa faza de mai sus, el isi reactiveaza contul pe consola lui ca primar, tu joci de pe al tau, real time. Nu o sa fie nicio problema, el nu tine niciun cont secondar, totul se joaca normal.
    Ce am scris mai sus, are legatura cu ideea de ghost player (adica sa poti juca jocurile lui digitale de pe contul tau principal in timp real), nu stiu despre celelalte idei postate de colegi.

Ia-ti ps4, de ce sa-ti taie elanul? E super easy

11. #11151 SP
    Pentru ca, dupa cum am zis si ieri, o iau strict ca pe o consola secundara, doar pentru exclusivitati si nu as vrea sa-mi cumpar PS+ (pentru ca ma ajuta prietenu asta al meu cu el) si nici jocuri nu vreau sa-mi iau, decat exclusivitatile (sau ce nu-si cumpara el), eventual sa bagam amandoi bani in jocuri digitale 50/50, dar eu o sa continui cu Xbox One, ca si consola principala, cu luat jocuri noi si Live.

Iar daca eu nu voi putea beneficia de jocurile gratis de pe PSN (pe care le downloadeaza el initial, dar pe care vreua sa le downloadez si eu in aceiasi zi eventual) sau de PS+-ul lui, deja devine inutil un PS4 pentru mine si nu cred ca-mi mai iau.

12. #11152 SP
    iry
    Pai in cazul asta nu merita, te complici prea mult.

13. #11153 SP
    Man e simplu, prietenul tau isi pune contul secondary: se poate juca DOAR de pe contul respectiv si cand este conectat la net, iar tu pui contul lui ca primary: te joci cum vrei, cand vrei si pe ce cont vrei. Benificezi de plus, de jocurile gratuite real time. Dezavantajele sunt pentru prietenul tau, limitarea la un singur cont si necesitatea unei conexiuni permanente la internet.

Ps: daca nu esti atat de dornic sa-ti cumperi ps4 si preferi un xbox nu merita sa-ti cumperi acum, e prea scump si nu sunt destule jocuri exclusiviste, fun sta mai mult pe psn si cand te joci cu prieteni, ce faci tu pe xbox, e o perioada mai saraca de jocuri exclusiviste

14. #11154 SP
    Pai asa e ok, ca a zis ca nu-l deranjeaza sa aibe contul ca secondary, iar net are mereu, iar daca nu are, il trece ca primary si nu folosesc eu atunci.

Dar daca eu pun contul lui ca primary, pot juca cu PSN ID-ul meu ?

Xbox One am, nu e problema, iar PS4 daca vreau, tre sa iau acum, pentru ca voi lua in 12 rate cu dob 0 si la anu in febr/martie vreau sa-mi iau iPad nou + iPhone 6S, tot in rate si e bine sa termin rata asta oarecum in acelasi timp. Totul este planificat

Cred ca e prea mare bataia de cap, ca sa fiu sincer si cu toate exclusivitatile lor...mai bine raman sa mai iau consola de la el si gata...

15. #11155 SP
    Pai da mai bine iei consola si joci exclusivitatile. Din cate stiu eu ca sa treci pe primary si secondary poti sa faci o data la 6 luni aceasta schimbare Sper sa nu ma insel. Da tu te poti juca pe ce id vrei.

16. #11156 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Ia-ti liniștit. E foarte simplu. El cu contul pus secondary joaca doar de pe acel cont. Si tu cu contul pus primary joci de pe orice cont de pe consola. Puteti juca amândoi simultan de pe conturi diferite. Nu e nici o bătaie de cap.

17. #11157 SP
    Member excess's Avatar
    Quote Originally Posted by iry View Post
    5. El isi reactiveaza contul pe consola lui ca primary, tu pastrezi contul lui pe consola ta insa nu te loghezi pe el (trebuie doar sa-l ai acolo, sa nu-l stergi).

E asa zisul ghost player. Teoretic mai poti accesa (nu am idee ce se intampla daca-i intri pe cont intre timp, nu am testat) si lua jocurile viitoare de pe contul lui, peste 6 luni prin aceasta metoda.
    De unde stii de treaba de la nr.5? Ca din ce imi dau seama, ca sa ai acces la content pe PS4, e nevoie sa ai setat contul ca primary si poti juca linistit de pe orice cont. Iar cel care are contul setat ca secondary, e nevoie sa fie logat pe cont. Ca la nr.5 e pe PS3-prezenta contului respectiv pe consola.

Iar faza cu 6 luni se refera la faptul ca dupa ce ai dat deactivate all din browser, mai poti repeta pasul asta doar dupa 6 luni. Iar daca vrei sa intri iar pe contul respectiv si sa descarci ceva, merge, numai ca din browser nu mai poti dezactiva din nou contul timp de 6 luni.

Cont primary - acces la jocuri dupa orice cont
    Cont secondary - acces la jocuri logat pe cont.

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post

Contul prietenului tau il setezi ca primary la tine si te poti juca jocurile lui de pe orice cont, la el va fi setat pe secundar, deci va trebui sa stea logat pe el pt. a accesa jocurile respective.
    Amandoi puteti juca in acelasi timp.

Treaba e ca nu stiu daca puteti avea PS+ acces online de pe acelasi cont.
    Daca ma insel, poate explica cineva.

18. #11158 SP
    Si cum sta treaba, daca el are secondary si vrea sa cumpere/downloadeze ceva ? Trebe sa le iau eu intai si el sa le ia abia dupa ce au fost cumparate/descarcate de mine ?

19. #11159 SP
    Member excess's Avatar
    Poate sa faca asta si din browser de pe PC, nu vad de ce ar conta primary/secondary aici. Dar nu cred ca asta ar fi o mare problema.
    Poate stie cineva concret despre asta.

20. #11160 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Jocurile merg cumparate chiar daca contul este setat ca secundar. Inclusiv merg cumparate din browser de pe PC.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.