Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 557 of 903 FirstFirst ... 57 457 507 547 555 556 557 558 559 567 607 657 ... LastLast
Results 11,121 to 11,140 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #11121 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da, Altex accepta si de la ei sau Media Galaxy cred ca-mi voi lua. Oricum, jocul ar fi 50 ron, pentru ca PS4 simplu am vazut doar la 1800. Dar tot nu cred ca merita. O sa vad, decat sa iau consola singura, mai bine mai dau 50 ron si ma aleg si cu un joc, mai ales ca p-asta nu-l are prietneu ala al meu, deci ar fi ok

Si cum poate da el share si la PS+ ? Din ce am vazut pe net, nu prea se poate 100%. Am gasit asta:

PlayStation®Plus benefits available to other non-subscribing users on your Primary PS4™:
    - Online multiplayer (subject to any parental control settings on sub accounts)
    - Play downloaded games purchased with PlayStation®Plus discount
    - Play downloaded IGC games

PlayStation®Plus benefits not available to other users on your Primary PS4™:
    - Purchasing PlayStation®Plus discounted products from PlayStation Store
    - Online game save storage
    - Auto patch download
    - PlayStation®Plus exclusive early access to game trials
    Deci pana la urma, cum s-ar putea face ? Aveti un tutorial, ceva ?

Din ce scrie aici, eu ca secondary account, n-as putea nici macar sa ma joc online pe PS+-ul lui...

2. #11122 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Ai grija sa-ti faci rezervare in magazin, sa nu te trezesti ca oferta e doar pe parte de online si sa ajungi acolo si sa vezi ca de fapt e alt pret si ca se poate face dar dureaza, etc. Good luck!

3. #11123 SP
    Mda...e cam dubios. Si nu inteleg faza asta:

The non-subscriber cannot access these features after the subscriber signs out of PSN
    Daca e asa, insemana ca nu prea merge...

4. #11124 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Da, Altex accepta si de la ei sau Media Galaxy cred ca-mi voi lua. Oricum, jocul ar fi 50 ron, pentru ca PS4 simplu am vazut doar la 1800. Dar tot nu cred ca merita. O sa vad, decat sa iau consola singura, mai bine mai dau 50 ron si ma aleg si cu un joc, mai ales ca p-asta nu-l are prietneu ala al meu, deci ar fi ok

Si cum poate da el share si la PS+ ? Din ce am vazut pe net, nu prea se poate 100%. Am gasit asta:

Deci pana la urma, cum s-ar putea face ? Aveti un tutorial, ceva ?

Din ce scrie aici, eu ca secondary account, n-as putea nici macar sa ma joc online pe PS+-ul lui...
    Nu ma pricep la chestiile astea cu share de conturi asa ca habar-n-am ce sfaturi sa-ti dau, dar te felicit pentru consola, sigut o sa-ti placa. Daca ai posibilitatea, ia bundle cu The Order, citeste riviul lui Adi daca nu esti hotarit. N-o sa dai gres, trust me.

5. #11125 SP
    Junior Member beasst's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Da, se poate da share la jocurile digitale şi la abonamentul de ps plus, şi da puteţi juca online amândoi în acelaşi timp.
    Se7en Fury, se poate sa downlodez si sa joc un joc cumparat pe contul unui prieten daca folosesc alta consola si nu vreau sa fac primary PS4 contul lui deoarece are si el PS4 unde e primary account?

Mersi anticipat pentru raspuns

6. #11126 SP
    Tks Rasko. Sper totusi sa ma poata lamuri cineva 100% cum e faza cu PS+ sharing, ca daca am acces doar la jocurile lui digitale, dar nu ma pot juca online decat cat este si el online, nu ma prea coafeaza si n-am chef sa tin si Xbox Live si PS+, iar PS4 ar fi o consola secundara, tinuta doar pentru exclusivitati.

So...cine stie si foloseste sharing pe PS4 si face share inclusiv la PS+ let me know

Important este sa fiu eu pe PSN ID-ul meu si el pe al lui, dar eu sa folosesc PS+ de la un prieten. Asta ma intereseaza daca merge si daca e asta, 100% imi iau PS4

7. #11127 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    @razvanrazy: Poti face sharing de jocuri si PS+, insa prietenul tau va avea un dezavantaj. Se procedeaza in felul urmator: tu activezi contul lui ca primary pe consola ta (in felul asta ai acces la jocuri si PS+ de pe contul tau), iar el joaca cat timp este logat pe contul lui. Dezavantajul este ca el poate accesa jocurile si PS+ doar cu acel cont si cat timp este logat pe el. Daca nu are conexiune la internet sau PSN-ul este picat nu va putea accesa jocurile digitale pentru ca nu se poate face verificarea licentelor.

Trebuie sa discuti cu el daca este de acord cu aceste conditii, altfel nu se poate face sharing.

8. #11128 SP
    Member legokid220's Avatar
    Deci daca prietenul lui vrea sa se joace offline jocurile de ps plus nu va putea ? sau n-am inteles eu ?

9. #11129 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    va putea juca, e cum a scris ReNeGaDe, asa fac si eu cu fratemiu si merge, jucam amandoi aceleasi jocuri, doar ca schimbi consolele ca primare, contul meu la el, al lui la mine, si fiecare joaca pe contul lui, doar ca avem acces unul la jocurile celuilalt si invers.
    si se poate juca acelasi joc, amandoi in acelasi timp.

http://www.consolegames.ro/forum/f11...ml#post1220033

10. #11130 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    http://www.eurogamer.net/articles/20...ales-hit-20-2m
    PlayStation 4 has sold 20.2m units worldwide, Sony has announced.

11. #11131 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    adevarul e ca eram cu gura pana la urechi cand le zicea nenea asta

iar cand a zis ca jocurile merg si offline ..pai , normal , d-aia ne dau mereu PSN down

12. #11132 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    cand a mai fost dawn PSN ?(dupa sarbatori )

13. #11133 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    stai sa vina pastele

14. #11134 SP
    Member seven1994's Avatar
    Cunoasteti un site de unde pot cumpara cont de ps plus uk pt 3 luni direct cu cardul iar codul sa vina prin sms/email?Am incercat pe Alromedia dar ma bate paypalul.

15. #11135 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Frumos bundle, MGS V
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1425491613461.jpg uploadfromtaptalk1425491621960.jpg

16. #11136 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by seven1994 View Post
    Cunoasteti un site de unde pot cumpara cont de ps plus uk pt 3 luni direct cu cardul iar codul sa vina prin sms/email?Am incercat pe Alromedia dar ma bate paypalul.
    Salut,

Poti de pe Amazon.co.uk, bagi la delivery o adresa de UK (un hotel ceva) si bagi cardul si primesti instant, pe site dupa confirmarea platii codul.
    Eu asa iau de cand mi-am cumparat consola si e ok.

Alex

17. #11137 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    @Bobby: eu am incercat cu Amazon Uk recent si mi-au spus "our top-up codes are available only for our US custumers". Funny, considerand ca incercam sa iau un card valoric valabil doar pentru UK, dar asta e.

18. #11138 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    I-a legătură cu Robert Dinu prin e mail, îi spui ce cod ai nevoie, face conversia în lei şi îi depui bani în contul din România.
    De asta am trecut pe RO să nu mă mai complic cu carduri valorice plus că plăteşti în plus şi conversia în lei.

19. #11139 SP
    Member seven1994's Avatar
    Am reusit pana la urma prin paypal

20. #11140 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    @razvanrazy, partea cu sharingul la jocuri (ps+ nu stiu cum e, eu am cumparat) si ce trebuie facut exact sta in felul urmator (exact asa am facut eu cu un prieten):
    1. El isi dezactiveaza (nu-l sterge) contul de pe consola lui ca primary (momentan).
    2. Tu activezi contul lui pe consola ta, il pui ca primary.
    3. Download la tot ce are el digital de pe cont, jocuri cumparate etc.
    4. El intra pe browser pe sonyplaystation si da deactivate all accounts (se face odata la 6 luni).
    5. El isi reactiveaza contul pe consola lui ca primary, tu pastrezi contul lui pe consola ta insa nu te loghezi pe el (trebuie doar sa-l ai acolo, sa nu-l stergi).
    6. Te poti juca online fara nicio problema, si cand nu el este on si cand este etc (partea cu offline nu am testat-o, nu m-a interesat).

E asa zisul ghost player. Teoretic mai poti accesa (nu am idee ce se intampla daca-i intri pe cont intre timp, nu am testat) si lua jocurile viitoare de pe contul lui, peste 6 luni prin aceasta metoda.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.