Sau a fost returnat de cineva. Poti verifica pe fundul consolei ce cod are pentru a vedea din ce lot e.
Sau a fost returnat de cineva. Poti verifica pe fundul consolei ce cod are pentru a vedea din ce lot e.
quick question (doar ca sa ma reasigur): eu am contul meu principal de RO, care are si plus, si doresc sa-l fac secondary la mine si un prieten sa-l puna primary la el. eu voi fi nevoit sa am mereu o conexiune la internet cand vreau sa joc jocul respectiv sau oricare altul copiat de pe cont (aici includ si situatia cand PSN este down)? schimbarea din primary in secondary se poate face o data la 6 luni? ce alte limitari pot sa mai am eu, legat de plus de exemplu, o sa benificiez in continuare de plus, right?
Tu va trebui să joci tot timpul logat pe contul respectiv, el de pe oricare alt cont de pe consola lui. Veți beneficia amândoi de plus, dacă ai. Nu vei avea acces la jocurile digitale dacă nu ai internet sau psn este down pentru ca sunt verificate licențele când joci un joc cu un cont secundar. Restricția de 6 luni la schimbarea din primary în secondary e doar dacă o faci de pe site, din contul tău de psn. De pe console, poți dezactiva un primary de câte ori vrei. Ar fi bine ca atunci când vei vrea să pui contul primary pe consola ta, să îl rogi înainte pe prietenul tău să intre la el pe consolă și să schimbe contul din primary în secondary.
Alte restricții nu îmi vin în minte. Și eu fac asta cu un prieten și nu am probleme.
So si plusul ramane chiar daca am secondary contul meu principal ? Asta e bine, de asta imi era teama, singura problema mare si destul de enervanta sincer este cu netul, nu am avut probleme cu netul dar ps cade mereu. Ok, mersi mult, asa stiam si eu, dar voiam sa ma reasigur mai ales ca stiu ca sunt multi care fac chestia asta
Alte beneficii la care nu vei mai avea acces sunt downloadul automat al patchurilor pentru jocuri cat timp consola este in Rest Mode si downloadul la distanta prin intermediul WebStore-ului cat timp consola este in Rest Mode.
Dap am uitat sa mentionez astasi de astea stiam, dar le-am ignorat ca nu le-am folosit si nici nu ma intereseaza
, dar multumesc de reconfirmare. Ok, e perfect asa mai ales ca de pe consola poti oricand sa schimbi din primary in secondary
![]()
Daca am trecut cu vederea prima data faptul ca redeem codul de la Diablo 3 nu se poate activa pe un cont facut pe RO, acest lucru incepe sa fie deranjant si suparator. Mi-am luat Shadow of Mordor si nu pot beneficia nici de skinul nou The Dark Ranger, nici de Legion Edition. Nu mi-l accepta pe nici unul.
Curios e faptul ca totusi am beneficiat de codul de la Watch Dogs. Care e explicatia si ce se poate face? Care va pricepeti, exista suport pentru PS pe Facebook ? Eu n-am Facebook, dar care aveti, nu intrebati si voi care e situatia cu redeem codurile astea ???
Multumesc.
Sunt eu in urma cu informatiile si nu stiu ca ultimele update-uri de soft (2.50 si 2.51) sterg si salvarile de la jocuri ? In ultimele zile cand m-am jucat The Order si GTA 5 nu mai aveam salvarile de acum 1-2 luni.
E normal ca in 20 min de repaos sa se inchida consola?
Aplicatia Youtube de pe PS4 poate reda 720p?
Din ce stiu eu poti da redeem la Coduri si pe ro , am dat eu la cateva jocuri cumparate de la altex care aveau goodies
---------- Post added 27-04-2015 at 11:37 ----------
Ultimul a fost pentru goro mkx
Da, nu înțeleg exact unde este problema și ei nu sunt prea comunicativi pe singura cale de comunicare pe care o avem, adică pagina de Facebook.
Mie la AC Unity mi-a mers pe contul de Ro, însă la Driveclub nu.
Salut fratilor.
Mi-am luat si eu un ps4 si nu gasesc aplicatiile pe el cand intru in playstation store. Imi zice doar games.
Am decat 2 aplicatii instalate de cand l-am luat si anume mubi si plex. Dar in rest nimic, nici macar nu ma lasa sa mai vad care as putea sa instalez.
Am contul facut pe Ro. Trebuie sa-l fac pe Uk ca sa mearga sa instalez si alte aplicatii?
Mersi
Store-ul romanesc este inca in probe(si se pare ca nu se mai termina problele...), de aceea functionalitatile sunt limitate. Dar am impresia ca structura proasta(fara evidentierea aplicatiilor) este imprumutata din store-ul european.
Aplicatiile le poti cauta direct in store. Uite aici cateva:
Youtube: https://store.playstation.com/#!/en-...UTUBESCEE00000
Singstar: https://store.playstation.com/#!/en-...NGSTARE3XX2013
Aveti idee de ce cand conectez castile Sony Gold la PS4 se aude si in televizor? Pe PS3 nu faceau asa, mergeau perfect.
Trebuie să umbli la setări, apesi lung pe home şi schimbi pe all audio, tu o ai setată doar pe chat.
salut!! am si eu o intreare in legatura cu asta: Cablu High Speed HDMI cu Ethernet pentru PS4 HAMA 115482, articulatie 180°, 2.5 m
La ce ma ajuta? Imi reda o imagine mai clara? E vreo diferenta intre ea si ce am primit cu consola?
Bookmarks