Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 589 of 903 FirstFirst ... 89 489 539 579 587 588 589 590 591 599 639 689 ... LastLast
Results 11,761 to 11,780 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #11761 SP
    Junior Member meitza's Avatar
    gata...am reusit...multumesc mult domnilor...sa va dea D-zeu sanatate si minte sa ne mai luminati si pe noi astia ...mai incepatori...nu e greu de facut DMZ-ul gasesti si pe youtube un flacau care iti arata la fix...
    Acum as mai avea o pb cu rahatul asta de fifa 15...dee cand am trecut pe ps4 nu mai apar in leaderboard...nu mai am nicio statistica vis.a.vis de ceea ce joc...am lista de prieteni insa io nu apar in ea...am luat leg cu astia de la ea(via Origin),nimiv...nicio rezolvare...stie cineva ce se poate face?daca se poate?am citit pe net ca e o pb. la mai multi useri
    thx a lot!

2. #11762 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Se poate dezactiva/seta consola sa nu-mi mai faca automat screenshot-uri in momentul cand iau un trofeu?

3. #11763 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu, nu se poate. Momentan e un feature, nu un bug. Poate la un urmator update de firmware vei avea si optiunea de a dezactiva acest lucru.

4. #11764 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Pai stiu ca nu este un bug, de aia cautam sa dezactivez functia. Mersi de info!

5. #11765 SP
    Junior Member itachi72's Avatar
    Cum vad cu cat downloadez pe secunda ?

6. #11766 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din router - daca stie asa ceva. Sau iei frumos un ceas, pui ceva la downloadat si cronometrezi cati MB/GB ai luat intr-un minut, imparti la 60... voila

Poti sa mergi in Settings - Network si sa dai un test de bandwith, dar acela este complet irelevant... la mine da niste cifre astronomice care nu au nici cea mai mica legatura cu realitatea.

7. #11767 SP
    Member galagan90's Avatar
    Am pus consola in DMZ dupa ce i-am pus manual un Static IP Adress si cand dau test connection la NAT Type imi zice Failed. Did i do something wrong guys ?

Sa trec pe partea cu Virtual Servers si sa ii pun porturile open acolo ? Sau sa o las in DMZ ?

8. #11768 SP
    Admin MonkY's Avatar
    galagan90: nu ai treaba cu Virtual Servers odata ce ai pus in DMZ. Practic DMZ inseamna ca l-ai scos in afara routerului.

Prin urmare nu pot fi decat urmatoarele 2 probleme:
    1. Nu ai scos corect in DMZ IP-ul consolei (eventual da un restart la router/consola sa fii sigur)
    2. Providerul tau de net filtreaza in continuare IP-ul tau (ce provider ai?)

9. #11769 SP
    1. Le-am facut si am aceeasi problema. Totul e in regula.
    2. Fiberlink 100

De precizat sunt urmatoarele. Eu cred ca problema mea e de la NAT (inainte sa il pun in DMZ aveam Type 2) de asta l am si pus in DMZ. In FIFA (Singurul in care am intampinat genul de probleme) cand intru in Online Seasons si dau FIND Game de cele mai multe ori imi cauta oponent, scrie opponent found si imi da connection to your opponent has been lost. Ca sa reusesc sa intru intr-un meci trebuie sa incerc de multe ori pana imi merge cu cineva. La fel si in Online Friendlies cu prietenii mei, cu 2-3 dintre ei merge si cu Wi-FI, iar cu ceilalti, aceeasi problema : The connection to your opponent has been lost. Si totul functioneaza cum trebuie doar cand bag internetul direct in consola si setez ca PPPoE.

Aveam aceeasi problema si cu PS3-ul la FIFA

10. #11770 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ideea e ca odata pus corect in DMZ, n-ar mai trebui sa existe niciun NAT din router... ar trebui sa se comporte exact ca si cand ai fi direct conectat la internet de pe consola. De asta spun ca in continuare nu cred ca e configurat corect, iar RDS-ul din cate stiu nu face astfel de filtrari (mai ales cand spui ca totul e OK cand conectezi direct PPPoE pe consola). Ce router este?

11. #11771 SP
    Belkin F5D8236-4 v3

12. #11772 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Nu mai folosi Belkin, ia-ti D-Link. Am avut Belkin si facea ce-ti face si tie. Acum am D-Link, NAT 2 in FIFA 15 si n-am nicio problema la online. Cu Belkin-ul aveam numai NAT 3, cu tot cu port-forwardind si/sau DMZ.

Asta il am eu: http://www.altex.ro/router-wireless-...-wan-lan-negru

Si inca ceva, Firewall-ul din router trebuie deconectat.

De aici http://faq.en.playstation.com/app/an...ct-online-with forwardezi porturile pentru PSN si de aici http://help.ea.com/en/article/what-o...n-for-fifa-15/ pentru FIFA 15.

Trebuie sa forwardezi ambele porturi.

13. #11773 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Acel trial e valabil doar pt un cont nou care nu a beneficiat de PS Plus.

PS: pt activare ai nevoie si de un card, altfel nu funcționează.

LE: cel care a întrebat vad ca a șters postarea...

14. #11774 SP
    Member yarbaverde's Avatar
    Eu intrebasem, am sters ca am citit apoi la voucher despre ce era vorba si mi-am dat seama ca nu pot activa, si am postat in alta parte voucherul pentru cine are nevoie si poate sa il activeze. Nu am crezut ca vede cineva asa rapid, sry.

15. #11775 SP
    Am reusit. L-am pus in DMZ, si acum apare Type 2 cu o viteza mai mare decat inainte. Dar am aceeasi problema in FIFA ! Connection to your opponent has been lost. E nevoie de vreo 10 incercari sa imi intre intr-un meci, iar daca bag cablul direct, no problem !
    Attached Images Attached Images 11156965_10203952115183883_1341412006_n.jpg

16. #11776 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Deschide porturile pe care le implica FIFA, tot din router.

17. #11777 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ce ziceti de asta ?

http://www.amazon.com/ConsoleTuner-T.../dp/B00LH5XZQS

M-ar tenta sa incerc, chiar si cu controlleru de X360, daca ala de One nu merge...

18. #11778 SP
    Chiar e super tare, m-ar tenta si pe mine sa incerc in special pentru MK X . Faza cu tastatura e geniala oricum ... Oare functioneaza cum trebuie in jocuri ?

19. #11779 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Se pare ca ar merge si cel de Xbox One (nu stiu daca cel wireless sau trebuie unu cu cablu), dar se deconecteaza si reconecteaza (totul in app .5s) la fiecare 8-10 minute - sursa

20. #11780 SP
    Junior Member andreirobert0's Avatar

Se pare ca merge si cel de xbox one

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.