pot face ca sunetu din party sa se auda la tv cand sunt la casti?
Am si eu o intrebare mai ciudata, vreau sa-mi cumpar un ps4 dar am un tv hd ready si sunt cam sceptic ca s-ar vedea bine avand in vedere ca m-am jucat multi ani pe pc in rezolutie full hd, e cineva din Iasi care imi poate imprumuta un ps4 sa vad cum s-ar vedea de exemplu gta 5 pe tv?
Iti trebuie full hd...eu ma joc pe full hd si m-am jucat si un pic pe 2 tv uri hd unul sharp(nu se vedea pres bine, era lcd) si unul samsung led(care era mai acceptabil, dar nu comparabil cu full hd(
m-a amuzat ce a scris. decizia de a isi lua PS4 sta in fapul s-ar putea sau nu sa se vada bine pe tv ul lui hd si nu in faptul ca sunt jocuri bune pe consola. cand mi-am luat PS3 timp de 1 luna am jucat pe tv cu tub si pe urma mi-am luat un tv hd si nu am regretat ca din prima nu m-am jucat pe tv hd.prima grija ar trebui sa fie daca iti doresti sa te joci jocurile alea pe consola nu cum se vad pe hd sau full hd , este si logic ca se vad mai bine pe tehnologie mai buna. daca as avea bani pt tv 4k nici nu s-ar compara imaginea de pe el cu ledul hd pe care il am acum.
Allright. Totusi din cate am inteles tehnologia 4k nu va ajuta prea mult ps4. O sa fie folositoare la urmatoarea generatie, deocamdata ar trebui sa ne bucuram asa. Jocurile arata foarte bine.
Dar nu la fel ca atunci când device-ul în cauza furnizează 4K nativ. De aici necesitatea de a investi, acum, într-un TV 4K e fix egala cu 0.
Foarte bine a spus mark. Asa este. Nu am testat cum se vede..dar difetentele nu ar trebui sa fie extraordinar de majore. Pana nu o da fie nativ. Deci investitia pica. Iar fhd este destul de ieftin in momentul de fata. So easy peasy cumpara linistit eu zic ca se merita.
Am si eu o intrebare. Momentan am plus de la un baiat. Eu am contul lui primar pe consola mea. Ma gandeam acum ca ies DLC-urile la Destiny, sa-mi fac cont separat pe RO de pe care sa-mi iau DLC-urile fiindca sunt mai ieftine. Contul asta o sa-l pot seta primar astfel incat toata consola sa aiba acces la content ?
Multumesc.
A inceput "declinul", nu stiu daca e un zvon sau nu insa daca e adevarat presimt ca vor exploda vanzarile la ps4.
http://wololo.net/2015/05/13/new-pir...-legal-action/
Da am intrebat fiindca vroiam sa stiu daca sa mai astept 2 luni pana sa-mi iau un tv led full hd si sa ma bucur de grafica buna sau sa imi cumpar acuma ps4 ma ingrijoreaza putin diferenta de grafica ca m-am obisnuit cu full hd pe pc si vroiam o consola special pt gta 5 si fifa ca altceva nu joc ca deh...m-am lamurit cu pc gamingul
Cumpara-ti acum, e 1400 ron la MediaGalaxy in noul mall din Bucuresti (au doar 50 bucati pe stoc, deci limitat), ce stai pe ganduri?![]()
vad ca e picat tot ce tine de PSN ... s-a anuntat mentenanta sau ceva in noaptea asta?
Bookmarks