Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 597 of 903 FirstFirst ... 97 497 547 587 595 596 597 598 599 607 647 697 ... LastLast
Results 11,921 to 11,940 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #11921 SP
    Member seven1994's Avatar
    Eu nu inteleg cum de inca nu au reusit sa rezolve lagg-ul din meniul consolei

2. #11922 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E lag man, si nu lagg... sunt 2 chestii complet diferite. Totodata, daca vrei sa mai scapi de problema cu "meniul", poti seta sa-ti afiseze mai putine jocuri/apps pe home. Pune 10-20 si o sa se miste mai bine - restul de jocuri/apps le gasesti dupa aceea in Library.

3. #11923 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Si la mine a mers fara probleme

4. #11924 SP
    Member Andrei260191's Avatar
    Nici la mine nu merge PSN ul. Nu inteleg de ce unora le merge si altora nu.

5. #11925 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pentru ca suntem pe regiuni diferite, si in jocuri diferite. De exp. eu m-am jucat azi vreo 4 jocuri. 2 n-au vrut sa mearga (PSN errors), 2 au mers. La testul de network da eroare la PSN Login, desi pe Store pot intra. La fel, incercand sa cumpar un joc... mi-a dat eroare de vreo 5 ori pana a mers. Asta avand in vedere ca in acelasi timp imi downloadeaza The Witcher 3... So yeah... it's kinda ****ed up...

6. #11926 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Și la mine e jos...
    https://status.playstation.com/en-us/

LE: a mers la a doua cheie, dupa un restart

7. #11927 SP
    Junior Member croky222's Avatar
    La mine merge, cont de ro. Chiar fara nici un fel de probleme. Se misca ca in prima zi

8. #11928 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cum pot sa vad cate ore am jucat un anumit joc ?

9. #11929 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Nu exista

10. #11930 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Cum pot sa vad cate ore am jucat un anumit joc ?
    În opțiunile jocului, eventual, dacă exista asa ceva pentru jocul respectiv.

11. #11931 SP
    In mod clar asta iese din discutie, ca daca exista acolo, nu intrebam pe thread-ul PS4 ci pe thread-ul jocului, daca gaseam. Mda...

12. #11932 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dai si tu drumul la cronometru la smartphone si gata

13. #11933 SP
    Junior Member Florin_vexx's Avatar
    o intrebare... cei cu plus pe contul de RO... cum ati reusit sa descarcati Unfinished Swan ?

14. #11934 SP
    Nu cred ca a reusit nimeni sa-l descarce. Chiar ma uitam aseara dupa el si inca nu l-au bagat. A mai trimis cineva mail ? S-a primit acelasi raspuns pe care l-am primit si yo ?

Da MonkY, super sfat. Tks...nush ce ma faceam fara tine

15. #11935 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Unii au primit un link cică, de pe acel link poți sa iei jocul, vorbiți cu cei de la PlayStation Romania daca aveți "feisbuc"

16. #11936 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Daca cineva a primit link nu vad de ce nu ar putea sa-l puna si aici... Doar nu e personalizat pentru fiecare user...
    Raspunsul de vineri a fost cel din attach. Mai incerc si vinerea urmatoare...
    Attached Images Attached Images unfinished.jpg

17. #11937 SP
    acelasi raspuns l-am primit si eu pe fb.... dar la fel citisem parca tot pe aici pe forum ca unii ar fi primit link

18. #11938 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Unii au primit un link cică, de pe acel link poți sa iei jocul, vorbiți cu cei de la PlayStation Romania daca aveți "feisbuc"
    Unii ... adica userul asta, care afirma ca are cont de Romania, insa contul lui e de Uk toata ziua. Ori are un al doilea cont ori ne trolleaza maxim.
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    Eu zic sa le dai un mesaj pe Facebook, iti vor lasa ei un link catre joc, eu l-am luat de cand a aparut pe PS+ ......si am cont pe RO...

19. #11939 SP
    a aparut si The Unfinished Swan intr-un final...

20. #11940 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    cum pot dezactiva sa nu-mi mai apara mesaj atunci cand intra cineva in party ?!

---------- Post added 22-05-2015 at 10:51 ----------

l.e. am gasit

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.