Eu nu inteleg cum de inca nu au reusit sa rezolve lagg-ul din meniul consolei
E lag man, si nu lagg... sunt 2 chestii complet diferite. Totodata, daca vrei sa mai scapi de problema cu "meniul", poti seta sa-ti afiseze mai putine jocuri/apps pe home. Pune 10-20 si o sa se miste mai bine - restul de jocuri/apps le gasesti dupa aceea in Library.
Pentru ca suntem pe regiuni diferite, si in jocuri diferite. De exp. eu m-am jucat azi vreo 4 jocuri. 2 n-au vrut sa mearga (PSN errors), 2 au mers. La testul de network da eroare la PSN Login, desi pe Store pot intra. La fel, incercand sa cumpar un joc... mi-a dat eroare de vreo 5 ori pana a mers. Asta avand in vedere ca in acelasi timp imi downloadeaza The Witcher 3... So yeah... it's kinda ****ed up...
Și la mine e jos...
https://status.playstation.com/en-us/
LE: a mers la a doua cheie, dupa un restart
La mine merge, cont de ro. Chiar fara nici un fel de probleme. Se misca ca in prima zi![]()
In mod clar asta iese din discutie, ca daca exista acolo, nu intrebam pe thread-ul PS4 ci pe thread-ul jocului, daca gaseam. Mda...
o intrebare... cei cu plus pe contul de RO... cum ati reusit sa descarcati Unfinished Swan ?
Nu cred ca a reusit nimeni sa-l descarce. Chiar ma uitam aseara dupa el si inca nu l-au bagat. A mai trimis cineva mail ? S-a primit acelasi raspuns pe care l-am primit si yo ?
Da MonkY, super sfat. Tks...nush ce ma faceam fara tine![]()
Unii au primit un link cică, de pe acel link poți sa iei jocul, vorbiți cu cei de la PlayStation Romania daca aveți "feisbuc"
Daca cineva a primit link nu vad de ce nu ar putea sa-l puna si aici... Doar nu e personalizat pentru fiecare user...
Raspunsul de vineri a fost cel din attach. Mai incerc si vinerea urmatoare...
acelasi raspuns l-am primit si eu pe fb.... dar la fel citisem parca tot pe aici pe forum ca unii ar fi primit link
cum pot dezactiva sa nu-mi mai apara mesaj atunci cand intra cineva in party ?!
---------- Post added 22-05-2015 at 10:51 ----------
l.e. am gasit
Bookmarks