mi se pare mie sau driveclub e free luna asta? ps plus edition?
Salutare
DE curand am achizitionat un ps4.Am downloadat cateva demouri de pe store.Cele de pe ro mergeau foarte bine.Cele de pe us imi apareau cu lacatel si nu se deblocau pana nu ma conectam la wifi.Va rog ajutati-ma cu un raspuns .
Si inca ceva :Mise sechimba contul primr singur
Salut. Ca sa iti mearga jocurile de US trebuie sa pui contul de US Primary, daca vrei sa le joci de pe alt cont.
Salut
DA am observat ca trebuie sa pun contul de us primary, dar nu pot sa il activez cand nu am net.Mai este si alta optiune?
---------- Post added 03-07-2015 at 17:58 ----------
Poate nu m-am facut intels
Am doua conturi
Nr 1-ro primar fifa15
Nr 2-us secundar minecraft
Deschid consola si fifa merge dar minecraft este cu lacatel.Scimb userul si apoi si fifa si minecraft sunt blocate.
Este o posiblitate de a juca minecraft offline?
Salut. Am si eu o problema. Am bagat codul pentru PSN plus pe 1 an si nu mi s-a activat. De doua ore nimic. A mai patit cineva ?
Ce se intampla cu PSN Plus?am pierdut codul?am bagat codul mi-a spus ca este corect dar nu s-a activat. Am incercat si a doua oara dar imi spune ca este invalid sau gresit. Oare il activeaza mai tarziu dupa probleme de mai devreme?sau trebuie sa intru in legatura cu ei? Multumesc !
---------- Post added 03-07-2015 at 23:56 ----------
Gata,s-a activat. Cam tarziu dar s-a activat![]()
Bine ca merg jocurile.Avem in plan sa-mi ridic level-ul la Destiny! Ce urat cand depinzi de online. Am mai patit asa cand a picat netul in tot cartierul si am incercat prin 3G-ul de la telefon prin Hotpoint, dar nu stie PS4-ul din astea.
Salutare tuturor.
De curand mi-am cumparat un monitor de la eMag. Un Benq RL2455HM. Se presupune a fi un monitor dedicat special consolelor,bla bla bla. Ideea este ca acest monitor are mai mult setari prestabilite pentru modul gaming. Ma intereseaza daca se pierde timpul de raspuns de 1ms daca schimb intre aceste setari. Adica daca pe modul RTS am 1 ms iar pe modul Gamer 1 am 5 ms,pe modul Movie am 8ms si asa mai departe. Acest timp de raspuns de 1 ms ramane acelasi pentru orice setare pe care o aleg atunci cand ma joc? Multumesc mult pentru orice informatie si lamurire.
O seara frumoasa tuturor
pentru cel mai bun timp de raspuns selecteza mereu modu game sau gaming sau pc, depinde cum se numeste la tine.
Bookmarks