Umbla un zvon, Helldivers și Nom Nom Galaxy jocurile lunii februarie, mizeriile continuă...
Helldivers nu e chiar mizerie nu mai sariti cu presupuneristiu ca e subiectiv si tine de gusturi dar chiar e un joc ok si fun de jucat în co-op.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Nu e o presupunere, e o părere personală. Mă bucur ca avem și colegi fericiți în februarieDacă vrei un joc fun și foarte bun in coop recomand Divinity
si de divinity stiu, mi-a mai recomandat un prieten, dar din pacate anul acesta nu mai am timp de consola si jocuri in afara de U4...
Helldivers si Nom nom Galaxy sunt junkurile moca pe februarie la PS4
http://victordima.net/2016/01/27/lea...ebruarie-2016/
Sent from my iPad using Tapatalk
Helldivers (PS4/PS3/PS Vita)
Nom Nom Galaxy (PS4)
Persona 4 Arena Ultimax (PS3)
Grid Autosport (PS3)
Lemmings Touch (PS Vita)
Nova 111 (PS4/PS3/PS Vita)
Dap...in afara de HellDivers, pe care eu unul chiar vreau sa il joc de ceva timp încoace, restul par slăbuțe, sau cel puțin sunt dezamăgitoare avand in vedere ce așteaptă lumea de la PS+
De peste 2 ani, de cand se ofera jocuri pt PS Plus pe PS4, doar un singur joc AAA... Injustice.
Au inclusiv exclusivitatile gen Knack sau Killzone, pe care le-ar putea oferi. Nu cred ca le mai cumpara multa lume, dar ei tot insista cu jocuri de mana a2a/a3a.
Ala n-a fost AAA, doar stand along DLC. Asa au mai fost jocuri ok, dar in mare parte Indie stuff.
Imi poate spune si mie cineva dc nu mai vad la player met cu cine am jucat? Am jucat si fifa si btf si nu imi arata nici in player.
Sent from my iPhone using Tapatalk
La FIFA nu iti arata last players met, cel putin daca joci UT. Din cate stiu este o chestie facuta de EA sa evite trolling-ul sau hartuiri. La Battlefield nu stiu.
De Grid Autosport ma bucur, ca tot vroiam sa il iau de colectie si pentru PS3, ca e mult mai frumos sa il joci pe un TV mare decat pe PC. Dar in afara de asta, dezamagitor ca si pana acuma.
Helldivers: Democracy Strikes Back sună bine, dar conține și main game sau e doar un expansion?
Bookmarks