Pai în ăștia dacă dai prea repede îi bagi în mentenanță![]()
Pai da, dar mi se pare penibil. Noi vrem console care sa ruleze jocuri 4K. Dar ne gandim, oare, cum le vom procura ? Ca daca un joc 4K o sa aibe 100GB si yo stau 15-20h pentru 50GB (in conditiile in care am net gigabit si consola e prin cablu), degeaba vrem noi super next gen, daca am ramas in era dial-up. Nu mi se pare ok ca, intrun serviciu platit, de genu asta, sa downloadez in sute de kb.
Da bineînțeles, nu suntem numai noi afectați de această problemă, au spus ca inginerii lu' pește verifică și...
http://www.vg247.com/2015/06/25/psn-...wnload-issues/
Sony said it is aware of the slower then usual download speeds reports when using the PlayStation Store, and the issue has been reported to its network team for investigation.
Eu am fost mulțumit (pana acum) de viteza de descărcare (pentru jocurile folosite de mine). Nu știu de viteza "vecinilor" dar va gândiți ca serverele alea trebuie sa facă față la mii de descărcări odată (în cazul unui joc nou apărut sau la un pach) și de mărimea Gb... Las consola în Rest mode și problema este rezolvata (încă odată este valabil pentru mine!).
Nu știu despre viteza "vecinilor". Oricum treaba ca un joc care apare în ziua de xxx ale lunii , trebuie sa-l și joci fix la ora 12 este o aberație. În condițiile în care trebuie sa descărci 50 Gb sa îl joci (odată cu alte câteva mii de persoane). Marketing pur....
Ok, suntem nebuni noi și absurzi, poate ai consola cumpărată de câteva luni sau ai rămas la dial-up.
PS: Sau poate noi avem prea mult timp pt jocuri![]()
Gata, am intrat și eu în rândul posesorilor de PS4. Mi-am dat "Văcuţa" acuma o săptămână pe niște jocuri ca să am ce juca și de ieri am și consola. Am Evolve, Dying Light, Dragonball Xenoverse și Dragon Age Inquisition. Plus cam ce a fost la PS+ de un an incoace. Ma gândeam să încep cu ceva mai light, așa. Să nu intru direct în Inquisition că nu mai aud ai mei de la mine 😄
Mai light asa ar fi Fifa15 online pt confortul tau psihic apoi 2-3 ore un deathmatch/domination la CoD
Asa este, am consola de câteva luni și mă joc doar o perioada limitata din an - lipsa timp liber) dar pentru așteptările mele de la o consola sunt mulțumit. Nu sunt mulțumit pentru ca trebuie sa plătesc pentru a juca online-ul dar asta a fost o condiție pe care o știam atunci când am cumpărat consola, așa ca asta este....
Bookmarks