Ai formatat totul cum trebuie? Ai făcut folder separat Video?
HDD-ul Fat32 normal ca nu a fost recunoscut dar mi-a recunoscut stick-ul USB. Nu trebuie sa ai fisierele video in folder VIDEO, media playerul vede orice folder de pe stick. Am incercat si un film serial in format .mp4, merge ok, poze, muzica totul ok. Deci ramane sa ma gandesc ca nu duce .mp4 la bitrate asa mare.
Media playerul televizorului(samsung F6500)e mult mai ok, nu se chinuie de loc cu inregistrarile mele in 1080p.
Srachi, nu e vorba de bitrate. PS4 duce linistit orice... cu ceva efort si 4K. Insa aici e vorba de Sony, care intotdeauna au fost carcotasi si nu au acceptat decat formatele oficiale, suportate de ei. Tin minte ca am avut un client care a renuntat la un TV Sony (foarte bun dealtfel) in favoarea unui LG (de 2 ori mai ieftin) pentru simplul motiv ca LG-ul ii citea absolut orice ii arunca, pe cand pe Sony nu putea vedea decat formatele "clasice". Orice alt codec "extra" primea un mare reject.
Sincer... nici nu cred ca se vor agita... pentru ca ei considera celelalte codec-uri ca fiind folosite in mare parte pt. piraterie... iar ei vor sa-si vanda linistiti abonamentele de Video Unlimited, Music Unlimited & Co... Sorry, dar probabil mai ieftin si mai eficient iesi cu un Android on a stick de 20-25$...
Merge Media Server de la PS3 pe noua aplicatie de la PS4, am testat. Poate baga Sony vreun update sa numai mearga.
La Xbox One au rezolvat problema cu jocurile de 360, noua ne baga pe gat prostia aia de PS Now, sper sa scada in vanzari poate asa ne lasa si pe noi sa jucam pe cele de PS3.
Mi-se pare o lipsa de respect pentru colectionari de jocuri, dupa ce baga atatia bani in jocurii ce face atunci cand nu se mai fabrica PS3 ?
inainte sa aruncati cu afiramtii cautati cateva informatii, nu ai cum sa faci jocurile de PS3 BC pentru PS4 pentru ca sistemele au o arhitectura diferita, cell fata X86 si ca sa faci acest lucru trebuie sa rescrii jocul. MS poate sa faca acest lucru pentru ca atat X360 cat si XO se bazeaza pe aceasi arhitectura asemanatoare a unui PC. de aceea exista PSNow, pentru ca solutie alternativa nu exista deocamdata. ai nevoie de un emulator special pe PS4 pentru a putea citit jocurile de PS3 si in acelasi timp ai nevoie de o putere foarte mare de procesare.
mie PS4 prin orice media server nu-mi citeste niciun serial, deci fail. o sa merg mai departe cu media playerul de la tv si cu asta basta, ca de obicei asteptam updateuri. MonkY ai dreptate ce spui, dar in acelasi timp de ce naiba pe PS3 au mers, iarasi ne pun sa astepam updateuri?
PS: orice colectionar de jocuri cred ca are un PS3 prin preajma si nu-l va vinde prea curand.
PSS: nu iau apararea nimanui, dar au incercat sa faca ceva diferit cu PS3 si acum acestea sunt consencintele, eu chiar ma bucur ca MS a decis sa dea drumul la BC, lucru pe care il puteau face probabil inca de la lansare, deoarece cel mai probabil de acum incolo urmatoarele console vor avea acest feature ca standard. aceasta competitie intre giganti este benefica noua, gamerilor si acest lucru s-a vazut cel mai bine la E3 din acest an. it;s a good day to be a gamer
Cum va merge PS3 media server pe PS4?...cand ii dau play, gandeste putin si da eroare. In program, pe pc, se umple bufferul pana la jumate apoi da eroare si se goleste.
La mine se conecteaza, am dat play la un episod din Game of Trones si a mers.
Trag acum un blue ray sa vad daca merge.
Procesorul din Xbox 360 nu este x86 este tot o versiune de CEll, si mult mai asemanator procesorului din PS3 decat procesoarelor x86, asa ca nu cred ca de aici posibilitatea BC. parerea mea, si am zis-o inca de la lansarea Xone, este ca modul in care a fost gandit SO de pe Xbox ca un hipervisor cu masini virtuale, le-a permis sa poata face acest lucru, virtualizand SO de x360 (cred eu), nicidecum arhitectura X360. Si cand zic asta ma bazez pe ce au afirmat in conferinta, ca dezvoltatorii nu trebuie sa faca nici o modificare, ci doar sa-si dea acordul.
Clar e vorba de un emulator software. Asta exista si pe PS3 de exemplu in varianta FAT, emulator software de PS2, cele doua avand arhitecturi diferite. Sunteti naivi daca aveti impresia ca Sony nu poate face BC asa cum o face si Microsoft. Ei pur si simplu nu au niciun interes sa faca asta.
Scuze de off-topic, dar e gresit ce spui tu acolo. Xbox 360 nici ca poate fi mai diferit de Xbox One sau un PC ca arhitectura, la fel de mult ca si PS3 cu PS4. Xbox 360 e pe arhitectura RISC si are procesor PowerPC, care n-are nici cea mai mica legatura cu x86-ul AMD din Xbox One. Singurul care ar putea fi considerat ca folosind aceeasi arhitectura cu Xbox One ar fi fost primul Xbox, care folosea un CPU Intel x86... dar Xbox 360 e din alta "lume". Cum a reusit Microsoft? Habar n-am... probabil fie prin emulator, fie printr-un fel de interpretor/convertor din comenzi RISC in x86. Cert este ca Sony nu va face asa ceva... scoate prea multi bani din PlayStation Now ca sa aduca backward compatibility. And i kinda hate PlayStation Now.
Nu am idee de ce nu merge... pentru ca la naiba, OS-ul de pe PS3 (CellOS) este un FreeBSD (*nix) precum cel de pe PS4 (Orbis OS) care e tot un FreeBSD. Nu stiu... poate nu au vrut sa faca asta? Pentru ca nu as vrea sa spun ca n-au putut sa faca asta. Sau au alte prioritati... hell if i know! Oricum eu am renuntat la ideea de HTPC in consola... de la primul Xbox (cu XBMC) n-am mai avut parte de nimic bun, si am ajuns la nivelul in care pana si un smartphone ruleaza orice in 1080p via XBMC... So why bother?
Bookmarks