Păi și eu ce am zis? Normal că fără ea nu se poate, vorbim de o consolă până la urmă. Cutia dublează framerate-ul și face output-ul grafic, am înțeles că se ocupă și de procesarea audio.
Foarte frumos răspunsul tău, așa dezbateri să tot avem. PS3 a fost un breakthrough din toate punctele de vedere (arhitectură Cell, bluray, 3D, puteai să faci și folding@home, asta ca să-ți faci o idee). E și normal, costurile fabricării unei console ajungeau pe la $840, în timp ce prețul retail era de $600. A durat ceva până ce developerii au învățat ce și cum (fiind vorba de o arhitectură nouă), The Last of Us a apărut la 7 ani după lansarea consolei și e considerat cel mai bun joc de PS3. Până la PS4 Sony a mers pe ideea că va scoate bani din jocurile vândute. Acum nu mai e așa, prețul fabricării e mult mai mic, specificațiile au fost moderate încă de la lansare, etc etc etc. Nu e o părere, e un adevăr. Ai mai multe informații aici dacă te interesează.
I'm a fan, dar n-am cum să nu fiu obiectiv în privința asta. În final, pe 99% din jucătorii pe console nu îi interesează chestiile astea și Sony o cunoaște.
Cei care aveti net de 1Gigi de la RCS, ce viteze prindeti la speed test pe PS4? Eu mai mult de 200 nu trec. Pe PC am prins si 950mb/s, deci nu cred ca e ceva de la router sau eu stiu.
Era normal... abia duce PC-ul VR-ul si cu ce configuratii. Pana nu apare nu cred ca are rost sa vedem ce si cum. Cat despre jacori, developerii din ziua de azi nu mai lucreaza la optimizare...daca pe PS4 nu ai putere atunci ce mai zici ca acelasi joc pe PC unde ai mai multa putere tot la fel de prost merge ex: Unity, Batman. Eu tind sa cred ca la PS3 ii obliga sistemul sa faca jocul cat mai bine optimizat. Cum s-a trecut la arhitectura similara PC au venit si problemele.
am o intrebare, ati primit vreodata email de la Sony ca cel atasat?
Initial am crezut ca e ceva internet scam, dar apoi am cautat pe google si am vazut ca au mai primit si altii.
eu nu am primit asa ceva. pe ce tara ai contul?
daca au mai primit si altii poate sa fie si un scam mai mare nu neaparat sa fie legit
contul respectiv e pe UK, l-am legat la PS4, dar nu prea mai activez pe el pentru ca am unul pe RO pe care fac toate achizitiile. Pe mail-ul de RO nu am primit nici o notificare.
Cred că cea mai simplă variantă este să te loghezi (pe web sau consolă) cu contul acela și parola inițială și să vezi dacă se plânge de detalii de autentificare greșite, ceea ce se însemna că ți-au resetat parola cum zice și în mail.
m-am logat intre timp si mi-au cerut din prima o parola noua.
Mi s-a parut totusi ciudat ca am introdus doar adresa de e-mail si mi-a fost promptat direct un window cu "New Password" urmat de "Confirm new password", deci fara a-mi cere vechea parola pentru confirmare. Astfel oricine ar fi intrat putea sa-mi puna o noua parola.
Cam mare prețul
http://blog.eu.playstation.com/2015/...this-december/
Eu personal nu le vad rostul. Castile in-ear mi se par ok pentru muzica, dar in gaming mi s-au parut mereu extrem de deranjante. La 90eur se gasesc variante mult mai bune, dar desigur fara branding-ul Playstation.
Incep sa apara jocurile pentru PS4:
November 2015 PS4 PS3 PS Vita New Release Video Games
salutare aveti idee de ce nu mi se mai incarca controllerul ? .... am lasat consola aprinsa stiind ca , controllerul intra in stand by dupa 15 minute si cand am venit , am gasit controllerul mort si incins , am incercat sa il bag la incarcat consola/pc/priza/reset dar degeaba .... doar se incinge bateria si nu se aprinde deloc , il am de 3 zile si nu este in garantie ....
Bookmarks