Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 669 of 903 FirstFirst ... 169 569 619 659 667 668 669 670 671 679 719 769 ... LastLast
Results 13,361 to 13,380 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #13361 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    uploadfromtaptalk1446480021304.jpg

2. #13362 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by Mousey View Post
    Playstation VR comes with a powerful processing i.e. the break out box - NeoGAF

PSVR vine cu altă „cutie” de procesare, era de așteptat că nu va face față doar consola. Sunt curios cât o să mai reziste generația asta, având în vedere că specificațiile tehnice cam lasă de dorit. Sunt abia 2 ani și developerii se chinuie să țină jocurile în 30fps...
    Sunt curios, ai idee pentru ce este cutia aia?
    Eu știu și te asigur că fără ia nu se poate realiza ce face Sony în momentul ăsta.
    Cât despre generația asta, o să consider doar că părerea ta nu contează. La fiecare generație apar mulți ca tine.

3. #13363 SP
    Member Mousey's Avatar
    Quote Originally Posted by Einherjar793AD View Post
    Sunt curios, ai idee pentru ce este cutia aia?
    Eu știu și te asigur că fără ia nu se poate realiza ce face Sony în momentul ăsta.
    Cât despre generația asta, o să consider doar că părerea ta nu contează. La fiecare generație apar mulți ca tine.
    Păi și eu ce am zis? Normal că fără ea nu se poate, vorbim de o consolă până la urmă. Cutia dublează framerate-ul și face output-ul grafic, am înțeles că se ocupă și de procesarea audio.

Foarte frumos răspunsul tău, așa dezbateri să tot avem. PS3 a fost un breakthrough din toate punctele de vedere (arhitectură Cell, bluray, 3D, puteai să faci și folding@home, asta ca să-ți faci o idee). E și normal, costurile fabricării unei console ajungeau pe la $840, în timp ce prețul retail era de $600. A durat ceva până ce developerii au învățat ce și cum (fiind vorba de o arhitectură nouă), The Last of Us a apărut la 7 ani după lansarea consolei și e considerat cel mai bun joc de PS3. Până la PS4 Sony a mers pe ideea că va scoate bani din jocurile vândute. Acum nu mai e așa, prețul fabricării e mult mai mic, specificațiile au fost moderate încă de la lansare, etc etc etc. Nu e o părere, e un adevăr. Ai mai multe informații aici dacă te interesează.

I'm a fan, dar n-am cum să nu fiu obiectiv în privința asta. În final, pe 99% din jucătorii pe console nu îi interesează chestiile astea și Sony o cunoaște.

4. #13364 SP
    Junior Member ZyZu's Avatar
    La voi au apărut jocurile free de ps+ de luna aceasta? Si dc nu când apar?

5. #13365 SP
    Member Mousey's Avatar
    Quote Originally Posted by ZyZu View Post
    La voi au apărut jocurile free de ps+ de luna aceasta? Si dc nu când apar?
    Mâine ar trebui să apară.

6. #13366 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Cei care aveti net de 1Gigi de la RCS, ce viteze prindeti la speed test pe PS4? Eu mai mult de 200 nu trec. Pe PC am prins si 950mb/s, deci nu cred ca e ceva de la router sau eu stiu.

7. #13367 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Quote Originally Posted by Mousey View Post
    Păi și eu ce am zis? Normal că fără ea nu se poate, vorbim de o consolă până la urmă. Cutia dublează framerate-ul și face output-ul grafic, am înțeles că se ocupă și de procesarea audio.

Foarte frumos răspunsul tău, așa dezbateri să tot avem. PS3 a fost un breakthrough din toate punctele de vedere (arhitectură Cell, bluray, 3D, puteai să faci și folding@home, asta ca să-ți faci o idee). E și normal, costurile fabricării unei console ajungeau pe la $840, în timp ce prețul retail era de $600. A durat ceva până ce developerii au învățat ce și cum (fiind vorba de o arhitectură nouă), The Last of Us a apărut la 7 ani după lansarea consolei și e considerat cel mai bun joc de PS3. Până la PS4 Sony a mers pe ideea că va scoate bani din jocurile vândute. Acum nu mai e așa, prețul fabricării e mult mai mic, specificațiile au fost moderate încă de la lansare, etc etc etc. Nu e o părere, e un adevăr. Ai mai multe informații aici dacă te interesează.

I'm a fan, dar n-am cum să nu fiu obiectiv în privința asta. În final, pe 99% din jucătorii pe console nu îi interesează chestiile astea și Sony o cunoaște.
    Era normal... abia duce PC-ul VR-ul si cu ce configuratii. Pana nu apare nu cred ca are rost sa vedem ce si cum. Cat despre jacori, developerii din ziua de azi nu mai lucreaza la optimizare...daca pe PS4 nu ai putere atunci ce mai zici ca acelasi joc pe PC unde ai mai multa putere tot la fel de prost merge ex: Unity, Batman. Eu tind sa cred ca la PS3 ii obliga sistemul sa faca jocul cat mai bine optimizat. Cum s-a trecut la arhitectura similara PC au venit si problemele.

8. #13368 SP
    Member Mousey's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Cei care aveti net de 1Gigi de la RCS, ce viteze prindeti la speed test pe PS4? Eu mai mult de 200 nu trec. Pe PC am prins si 950mb/s, deci nu cred ca e ceva de la router sau eu stiu.
    Tot cam așa prind și eu. Depinde pe ce server se face testul. Pe speedtest când faci test pe server RDS normal că ai 950 Mbps, pe PS4 e altă poveste.

9. #13369 SP
    Member marv's Avatar
    am o intrebare, ati primit vreodata email de la Sony ca cel atasat?
    Initial am crezut ca e ceva internet scam, dar apoi am cautat pe google si am vazut ca au mai primit si altii.
    Attached Images Attached Images sony.png

10. #13370 SP
    Banned Templier's Avatar
    eu nu am primit asa ceva. pe ce tara ai contul?
    daca au mai primit si altii poate sa fie si un scam mai mare nu neaparat sa fie legit

11. #13371 SP
    Member marv's Avatar
    contul respectiv e pe UK, l-am legat la PS4, dar nu prea mai activez pe el pentru ca am unul pe RO pe care fac toate achizitiile. Pe mail-ul de RO nu am primit nici o notificare.

12. #13372 SP
    Member 3stripes's Avatar
    Cred că cea mai simplă variantă este să te loghezi (pe web sau consolă) cu contul acela și parola inițială și să vezi dacă se plânge de detalii de autentificare greșite, ceea ce se însemna că ți-au resetat parola cum zice și în mail.

13. #13373 SP
    Member marv's Avatar
    m-am logat intre timp si mi-au cerut din prima o parola noua.
    Mi s-a parut totusi ciudat ca am introdus doar adresa de e-mail si mi-a fost promptat direct un window cu "New Password" urmat de "Confirm new password", deci fara a-mi cere vechea parola pentru confirmare. Astfel oricine ar fi intrat putea sa-mi puna o noua parola.

14. #13374 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

15. #13375 SP
    Member musat's Avatar
    90 euro este destul de mult pentru niste casti !

16. #13376 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu personal nu le vad rostul. Castile in-ear mi se par ok pentru muzica, dar in gaming mi s-au parut mereu extrem de deranjante. La 90eur se gasesc variante mult mai bune, dar desigur fara branding-ul Playstation.

17. #13377 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Sunt lansate pentru PlayStation VR.

18. #13378 SP
    Member musat's Avatar
    Incep sa apara jocurile pentru PS4:
    November 2015 PS4 PS3 PS Vita New Release Video Games

19. #13379 SP
    Junior Member robertBBC's Avatar
    salutare aveti idee de ce nu mi se mai incarca controllerul ? .... am lasat consola aprinsa stiind ca , controllerul intra in stand by dupa 15 minute si cand am venit , am gasit controllerul mort si incins , am incercat sa il bag la incarcat consola/pc/priza/reset dar degeaba .... doar se incinge bateria si nu se aprinde deloc , il am de 3 zile si nu este in garantie ....

20. #13380 SP
    Member musat's Avatar
    Daca se incinge si nu se mai incarca este nasol. Acumulatorul este dus.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.