Dacă cumpar un joc de ps4 din Austria / Germania, pot selecta ca limbă engleza? Ține de regiunea în care ai contul de PSN?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
jocul se instaleaza in limba pe care ai contul PSN
---------- Post added 09-11-2015 at 16:34 ----------
update FW
3.11
stabilitate..
Am o problema mare zic eu
Din 14 august nu mi s-a mai conectat la psn. Internet connection ok ,totu bine dar psn nu intra nici mort . Va rog frumos daca stiti cum sa rezolv cumva ajutati-ma ca eu nu mai pot cu astia . Le-am trimis mesaj si la ps . Mi-au raspuns de 2 ori mi-au cerut ip-ul si au zis ca se rezolva
Le-am mai trimis 2 mesaje dupa aproximativ 1 luna si nu mi-au mai raspuns deloc. Way to go,şoni
Ultima,astazi am facut updatenetu merge bine pot sa fac update pot sa intru pe browser etc.
Am inteles ca ar putea fi de la modem . am facut si port forwarding,degeaba .
Dant3, you just made my night!![]()
Dintre Unity si Rogue (ma refer la seria Assassins Creed) care e recomandat sa il joci primul? Stiu ca sfarsitul la Rogue corespunde in mare parte cu începutul lui Unity.
Nu contează foarte mult, dar na, cu ai zis și tu, sfârșitul la unu e începutul celuilalt. În rest nu se leagă.
rogue e mai mult legat de AC3 si de Black Flag. totusi recomand sa joci Rogue si apoi Unity.
Salut băieți am luat si eu un hdd extern de 2 tb samsung sa maresc capacitatea consolei ps4 si cand l-am desfăcut am vazut ca nu mufa sata doar usb 3.0 . Gasiti aici postu meu cu pozele de pe Facebook , poate reuseste cineva sa imi zica si mie daca pot sa ii fac ceva . https://m.facebook.com/groups/335014...41928455923838
L-am luat pentru schimbarea hdd-ului din ps4 cu cel din hdd extern am vaz pe Youtube ca se poate dar se pare ca acest model samsung nu vine cu port sata pe hdd ci direct cu usb 3.0 . Am auzit ca ar fi niste placi adaptoare de la usb 3.0 la sata dar nu am gasit.
Omul a spus ca a desfacut Hdd-ul extern si vrea sa-l schimbe cu cel din consola nu ca vrea sa-l ataseze de PS4 pe USB.
Chiar daca ar fi, trebuie sa si incapa in slotul din ps4, altfel n-ai rezolvat nimic. Exista adaptoare clasice, dar chiar si cele cu un cablu scurt sunt greu de folosit pentru ca slotul consolei este facut sa incadreze un hdd cu sistem sata compact.
Si chiar daca ar exista o placuta mica tot ar fi indeajuns de mare cat sa impiedice integrarea optima a hardului si a braketului
Aveti probleme cu PSN? Pe mine nu ma lasa sa intru in party sau sa vad lista de prieteni...
Bookmarks