Problema este ca eu am paypal cu card de ro, si stiu ca nu merge de pe amazon.us...sau gasesc si pe .uk carduri de us? Mersi
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Problema este ca eu am paypal cu card de ro, si stiu ca nu merge de pe amazon.us...sau gasesc si pe .uk carduri de us? Mersi
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
pe amazon nu folosesti paypal. eu folosesc card romanesc cu adresa de billing din state. works every time. inclusiv ieri. singura mentiune: nu imi merge sa platesc cu maestro (doar cu visa sau mastercard), si cardul trebuie activat pentru plati la comercianti online externi. in rest...
PS: nu am blurat nimic mai jos pentru ca am folosit deja codurile.
Subscriu la ce a scris raducucosmin. Cea mai rapida si sigura metoda de incarcare a contului de PSN US este amazon.com. Cum s-a mai precizat, trebuie neaparat sa treci adresa de state, deoarece, cu adresa de RO, iti zice ca nu e valabil produsul.
Are cineva idee de unde pot achizitiona un kontrol freek vortex sau ceva de genul? Prelungitoare pt. analoage ce par a oferi mai multa precizie in shootere ? Am gasit cv de genul pe aliexpress dar parca nu as comanda chinezarii
Pe ce regiune ar fi mai bine sa imi fac cont de PSN? UK, US sau RO?
Momentan am facut unul pe RO, dar nu mi-am luat PS+
Eu nu am probleme. Chiar joc destiny
Trimis de pe al meu HTC Desire 526G dual sim folosind Tapatalk
Daca joc acum cand este PSN-ul picat un joc, o sa imi ramana salvarile si o sa primesc trofee la el ?
Ati mai gasit pe undeva oferte la PSN UK 1 an? pe G2A.com nu mai auam ajuns prea tarziu acasa off.
Bookmarks