IP nou cu un protagonist principal femeie ...![]()
A incercat cineva aplicatiile pentru filme? Mai exact Filmbox si Mubi?
La Filmbox nu imi merge promo-ul, mi-e sa nu patesc la fel si cu filmele. Macar la Mubi ai un trial, pe care cred ca o sa-l incerc maine.
@faststrike : Cand te joci regulat (zi de zi) lasi consola in rest mode pentru a evita "problemele" de tipul asta. Se descurca singura cu update-urile daca o lasi in rest mode.
Da stiu cum e treaba cu restmode. Insa am precizat, tocmai cumparasem jocul si nu poti intra in el fara instalare si update...anyway 18 gb + in 1 h 50 de minute mi se pare fair. Intrebarea mea : am hard de 500 gb ... nu il schimb in momentul de fata , insa cand nu mai am spatiu si dezinstalez un joc pentru a instala altul se sterg si updateurile ? Sau cand revin la jocul respectiv stau iar sa instalez uldateurile.... credca raman doar salvarile update.ul nu....
Ca tot veni vorba de HDD. Am nevoie sa-l schimb. Ce imi recomandati ? Chiar se simte diferenta dintre un hdd si un sshd ? De asemenea, se simte diferenta dintre 5400 si 7200 rpm? Buffer?
Multumesc.
Da, am intrebat si eu. Se simte diferenta, au confirmat toti. Plus ca daca ai varianta de 500 gb ca mine e mevoie de cel putin 1 tb....am 3 jocuri si hardul e full aproape jumate....plus ca daca dezinstalezi un joc sa bagi altul, iti raman salvarile, dar daca revii la el astepti iar sa se downloadeze ultimele updateuri....
Un articol foarte bun in care se pot vedea diferentele de performanta intre tipuri diferite de hard diskuri.
http://www.eurogamer.net/articles/di...our-ps4-to-2tb
Explicati-mi si mie ca tot il laudati: Bloodborne e un fel de hack & slash ca Bayonetta dar cu "less boobs" ?
Exista vreo modalitate prin care mulți salvările? Sau sunt în cloud și el când își face update revii de la momentul în care l-ai lăsat?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Nu chiar. Are si elemente RPG.. Nu spamezi un buton si omori inamicii. Trebuie sa fiii foarte atent la combat ca mori repede. Asta il face mai greu pana te inveti cu combatul. Daca Demon Souls era defensiv, Bloodborne este ofensiv. Singurul joc de care stiu eu in care nu trebuie sa fugi cand esti pe moarte![]()
E chiar RPG de-a dreptul. Si nu prea e comparabil cu Bayonetta, exceptand perspectiva 3rd person si japonezismele.
Cum functioneaza aceste casti pentru PS4? Ma joc foarte mult la monitor care are Jack dar sunetul e groaznic din toate punctele de vedere. Nu am pic de bass, doar inalte si ceva medii care sunt deranjante...
Cred ca se refera la alea pe Bluetooth.
Dar mai greu cu exprimatul
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Headset-urile care sunt compatibile cu PS4, gen Sony Gold, Turtle Beach, Tritton etc. Din cate am vazut, Sony Gold sunt wireless pe cand unele TB-uri sunt wired, se conecteaza la controller?
Depinde de model, unele se conecteaza la consola, altele la TV, unele pot fi conectate la controller, etc.
Bookmarks