Vezi ca versiunea pt Europa vine fără acel stand/Clip care ajuta la fixarea pe un tv. Doar versiunea pt US are așa ceva. Noi suntem mai fraieri, cumpărăm separat...
Vezi ca versiunea pt Europa vine fără acel stand/Clip care ajuta la fixarea pe un tv. Doar versiunea pt US are așa ceva. Noi suntem mai fraieri, cumpărăm separat...
bicky1310: O sa ajung azi la Auchan Titan si o sa ma uit acolo dupa camera.
Azi sa dat drumul la World of Tanks: World of Tanks on PlayStation 4 is Live! | World of Tanks
https://store.playstation.com/#!/en-...-now:null:null
Am găsit la pcgarage, in stoc furnizor, cica ajunge in câteva zile. Are rost sa dau bani si pe suport?
Nu am trim. Doar upload, information si delete. Am luat Sharefactory si e super usor de folosit, perfect pentru mine.
Si clipul:
Merge din meniul de Upload.
Uploading a video clip | PlayStation®4 User's Guide
How to Record and Edit Video on the PS41.Press the SHARE button, and then select [Upload Video Clip].
The video clip is saved.
2.Select a video clip.
3.Select an online service.
4.Edit the video clip
You can limit a video clip to a scene you like by trimming its start point and end point. Select [Trim]. You can also add comments, and if you link your Twitter account to your Sony Entertainment Network account, you can adjust settings for features such as posting a link to the broadcast.
5.Select [Share].
Dar sa tai o bucata dintr-un videoclip de pe la mijloc se poate? Ca eu nu am gasit. Doar de la inceput si de la sfarsit se poate trimui, insa intermediar nope
@ Danny: da stiu asta, am folosit si eu SF. Insa eu la altceva ma refer. Vreau sa sterg de ex. minutul 5 dintr-un video, si sa-mi ramana un video format din primele 4 minute, sa sara peste min 5 sters si sa continue de la min 6 in colo. Nu am gasit inca optiunea asta.
Mrog, nu mai conteaza. E usor de folosit SF-ul. Multumesc oricum.
Am mai intrebat o data, cum fac sa functioneze mouse-ul si tastatura? Le conectez si mi le arata ca sunt conectate dar nu le pot folosii in browser.
@koba, cu SF poti sa tai video-ul de la ce minut/secunda vrei. E interesant ca poti sa pui intro si outro.
![]()
Baieti am adaugat in bazar un anunt pentru kontrolfreeks vortex . Check it out daca va intereseaza !
Dupa maxim 10 minute de butonat in shareplay am reusit sa inteleg in mare cu ce se mananca,nu e mare mancare de peste,va spune"doua maini stangi".Eu l-as folosi mai des,dar sunt asa de neindemanatic la jocuri incat nu am ce sa filmez![]()
A mai avut cineva problema in care consola dadea eject brusc la disc si nu se mai oprea? Uneori incearca sa-i dea si cand e inchisa![]()
Eu am avut acea problema.Cand e inchisa e si mai nasol daca ai disc in ea pentru ca se aprinde.Daca nu ai nimic,o sa se auda doar acel sunet.Eu ma trezeam noaptea din cauza bipuiturilor,parca era blestemata,facea asta doar noaptea.La mine,cum am mai spus,cred ca s-a rezolvat in drum spre serviceDin cauza zdruncinatului celor de la curier,tind sa cred,pentru ca dupa ce mi-au spus ca nu are nimic consola,am constatat si eu ca si-a revenit.Drept urmare,de cel putin 5 luni nu am mai avut niciun incident de genul.O alta explicatie,mai putin plauzibila,este ca inainte tineam cablul de incarcare al controllerului mereu bagat fara a tine controllerul.Dupa ce a venit din service,am schimbat cablul si nu l-am mai tinut non stop pentru ca era foarte lung cel nou.Acum eu iti recomand sa trimiti consola in garantie si daca se intampla destul de frecvent(incat sa se intample si la ei)poate ai mai mult noroc si ti-o inlocuieste.In caz contrar,stai fara consola 2 saptamani in zadar si poate vine consola si fara cablu hdmi ca in cazul meu
![]()
O iau si o dau si eu usor de perete ca sa o zdruncin, poate se rezolva
In ce pozitie tineai consola? I-ai schimbat pozitia dupa ce s-a intors de la garantie?
Cheama un preoteste cumva una dintre variantele lansate ? Cea glossy si cu butoane pe touch ? Am citit pe forumuri ca acelea ar avea astfel de probleme... service clar
Bookmarks