Voiai sa zici DNS si nu DSN.
Se pare ca sunt in urma cu stirile, ma scuzati. Nice!
Totusi, ca fapt divers, treaba cea mai nasoala e ca nu merg mkv-urile ce poarta sunet DTS si astea insumeaza cam 80% din continutul video disponibil online. Naspa...
Media player-ul din PS4 e un mare kache. Eu asteptam capabilitatea de a reda video-urile pe PS4 in speranta ca imi voi putea rula inregistrarile facute cu un GoPro la rezolutie de 2.7k. Eh surpriza, nu le reda si daca tin bine minte nici cele la 1080p, probabil din cauza bit rate-ului mare la care inregistreaza ultimele modele de GoPro. Hardware-ul ma gandesc ca ar fi capabil sa le redea dar aplicatia e facuta doar sa existe!
Pai nu te supara, nu a trecut un an de cand s-a adaugat suport integral pentru Cineform in Adobe Premiere, iar tu vrei sa le rulezi pe PS4. N-are treaba cu bitrate-ul, care nu e nimic special. Poate fi insa un bottleneck in alta parte inainte ca cei 4-50mb/s (asta in 4K) de la inregistrarile GoPro sa fie o problema. Poate stick-ul/hdd-ul folosit sa nu fie capabil de vitezele alea, etc. Dar nici nu cred ca vei vedea Cineform pe PS4, poate doar cu modare si apoi ceva custom codecs & stuff.
De vineri sunt si eu mandrul posesor de Ps4 in varianta de 1TB 1216B, am prins promotia de la MediaGalaxy cu AC Syndicate si Watch Dogs, total 1800 lei. Grea e asteptarea pana la Mafia 3 si Uncharted 4![]()
Are careva idee de ce pretul oficial la ps4 500gb este 350$/€ dar la noi se vinde cu 1800 lei?
La noi e 350 de euro, varianta de 500. Varianta de 1TB e 400$/€. Altex a vândut sub prețul recomandă de producător. Nu știu unde ai văzut tu PS4 500GB la 1800
Uite un bundle ok
http://www.altex.ro/consola-playstat...oc-uncharted-4
^ pai si drumul pana acolo
vezi ca varianta de 500 G e cu 10 lei mai ieftina, preturile sunt destul de ridicate
Să fim serioși, au fost console la preț foarte bun, 1200, 1300, 1400 de lei cine a vrut a cumpărat, ceilalți caută nod în papură și generalizează. Emag are GTA 5 la 310 lei, nu e cel mai bun exemplu. Din păcate pt doritori Altex/MG a ramas fără stoc, dar se rezolva în curând.
Cei de la Sony Center au PS4 1TB cu două DS4 la 1850.
Dant3 nu caut nod in papura si nu generalizez, eu mi-am luat consola de la Orange acum 1 an si ceva cu 1350 lei prin oferta dar acum gasesti la preturi mari consolele.
tu ai intrebat unde gasesti la pretul de 1800 lei si ti-am zis unde + ca pretul recomandat de 350 Euro pt varianta de 500 G nu e respectat de catre emag din moment ce la ei pe site e la 1731 lei
si uite si o consola tot de la emag de 1 T cu 1837
Consola Playstation 4 Ultimate Player 1Tb Edition, Neagra - eMAG.ro
mai gasesti oferte din cand in cand dar preturile sunt destul de ridicate
Nu despre tine era vorba, prețurile sunt destul de ridicate acum după ce în decembrie s-au vândut vreo 6 milioane de bucăți și magazinele au rămas fără console în stoc. Vine PașteleAcum nu e un moment bun pt achiziționarea unui PS4. Varianta cheala de 1TB nu merită 1800
Exact, oferte au fost si vor mai fi. Eu am dat 1750 ron in 2014, cu tot cu GTA V. Trebuie doar sa ai putina rabdare.
Daca imi cumpar un soundbar care este certificat dts si il leg la ps4 cu un cablu optic voi avea sunet la bluray sau mkv cu sunet dts rulate de pe hdd?
Mi-e greu sa cred ca nici unul de aici nu folositi un sistem la care folositi cablul optic... poate cineva verifica daca are sunet la un film cu sunet dts? Vreau sa stiu daca merge varianta asta sau este blocat direct din mediaplayer.
Folosesc eu pe optic, spune-mi ce sa verific si încerc in seara asta.
LE: de fapt are rost sa verific. Sistemul la care am legat consola nu suportă DTS, doar Dolby Digital (DD 5.1). Scuze, am uitat
Bookmarks