Intrebare, pana acum am avut ps plus pe uk, deci acolo am jocurile care se dau la ps plus.
Acum, daca vreau sa continui cu ps plus pe ro, voi mai avea acces si la jocurile de pe contul de uk? Va trebui sa schimb conturile pentru a le putea juca sau voi avea acces la ele si cand sunt logat la contul RO?
nu vei mai avea acces la ele. daca vrei un joc de pe UK iti faci cont de o luna pe uk si le joci, nu le pierzi, doar ca nu le vei putea accesa. asa am si eu, am o groaza de jocuri pe uk si am trecut pe ro de cand a aparut si la noi.
Dacă am deja plus, pot sa reînnoiesc la prețul asta redus abonamentul ? Pe Store ul RO nu-mi arata decât prețul normal de 224.
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
Cred ca prețul e disponibil pt cei care nu au Plus. Mie îmi apare prețul redus pt ca nu am
Va salut!Este posibil sa te joci online fara playstation+?Intreb asta deoarece mi-a expirat acuma cateva zile PS+ si inca ma pot juca lejer jocuri precum FIFA,Black OPS 3 etc.Multumesc!!
PlayStation VR Launch Bundle Pre-Orders Start Tuesday – PlayStation.Blog
499.99$
PS VR headset
PS VR cables
Stereo Headphones
PlayStation VR Demo Disc
PlayStation Camera
2 PlayStation Move motion controllers
PlayStation VR Worlds (disc)
Eu am jucat World of Tank (numai online) mai mult de o luna fara PS+. Culmea era ca nu puteam sa joc Plants vs Zombies pe aceasi consola (local) cu altcineva pentru ca nu aveam PS+ (nu se lega la serverele EA). Oricum azi am reinoit abonamentul pe un an pentru ca este o reducere de 25% pana la sfarsitul lunii.
Jocurile free to play (cum este si World of Tanks) pot fi jucate si fara +, insa FIFA, COD, Battlefield etc n-ar trebui sa funcționeze in multiplayer. Nu cumva mai ai vreun cont pe consola cu + activ? Sau n-ai avut cardul atașat la cont sa-ti prelungească automat?
Tocmai asta e faza, card am atasat la contul primar dar e dezactivata optiunea sa-mi prelungeasca automat subscriptia.Sunt 100% sigur ca nu am ps+ activat pe niciun cont.Nu stiu,e foarte ciudat..poate ma trezesc cu ban de la sony.![]()
Ce ne facem daca consola devine pc ??
http://kotaku.com/sources-sony-is-wo...4-5-1765723053
Hahahahaha, consola care rulează jocuri în 4K, siiiiiiiigur ca da, preț 1500$? Bullsh!t
Seven1994
Total eronata afirmatia ta, in caz de nu ai observat, urmeaza sa apara un joc (cred ca stii care), care da de pamant din punct de vedere vizual cu tot ce e pe PC... Asa ca nu stiu ce sa zic...
Bookmarks