Seagate THIN SSHD ST1000LM014, 1TB, 5400rpm, 64MB, SATA 3 pentru PS4
ce parere aveti de el , am auzit ca este cel mai bun pentru PS4 de un 1TB , am auzit bine ?![]()
Seagate THIN SSHD ST1000LM014, 1TB, 5400rpm, 64MB, SATA 3 pentru PS4
ce parere aveti de el , am auzit ca este cel mai bun pentru PS4 de un 1TB , am auzit bine ?![]()
Stupoare maximă. Conectez PS4 la router si nu merge accesul PSN. Da orice altceva conectat la router prin wireless accesează PSN lejer. Conectez PS4 la net direct prin cablul de la provider, se întâmplă minunea. Să fi crăpat routerul nu cred, că mă pot conecta pe el cu orice altceva. Nu vreau să mă trezesc că mi-am luat alt router și am aceeași problemă. Acuma 3 zile mergea PS4 si pe wireless conectat. Nu fac eu bine ceva?
Nu prea îmi vine să pierd accesul la net pe laptop, smartphone și tabletă, și eu și restul locatarilor ori de câte ori vreau să am acces la PSN pe obiectul muncii.
Poate Darth Vader Edition nu va avea probleme cu conectarea la PSN, iar modulul WI-Fi va fi stellar
@ Snookerdog89: Eu zic sa mai astepti. Marti va fi maintanance-ul programat, posibil sa isi revina. Nu e de la router sigur, nu esti singurul cu probleme de conectivitate la PSN din senin... Problema e de la ei.
Astia de la Sonu ne taie accesul pe console, fac share play cu un prieten si se poate conecta pe userul meu, iar eu nu pot, avem net de la rds, netul este acelasi, asta cu problemele este o vrajeala, ne taie accesul sa faca ei stiu eu ce setari.
Văd că tot vă plângeți că nu vă funcționează PSN-ul. La mine a mers tot timpul, am putut juca online când am dorit (o fac zilnic), însă singurul inconvenient este viteza de download.
Uite ca eu am conturi de US, UK și RO și nu merge nici unul sa mă conectez la PSN. Acuma e mentenanță ce-i drept da nici înainte nu mergea pe nici unul din conturi Sign-in la PSN.
Da, incearca pe direct, prin router nici la mine nu merge, am intrat prin user si parola de la RDS, nu stiu ce mama lor fac astia la retea.
Mentenanța începe dimineață, 10 ora noastră
https://www.playstation.com/en-ie/ex...etwork-status/
Routine maintenance and improvements for PlayStation™Network will be performed for approximately 1.5 hours on Tuesday 18th August 8:00 am to 9:30 am BST.
Si eu am cont de RO si de UK - cel de UK nu mai functioneaza de sambata, iar cel de RO, doar intermitent (prin router). Sunt niste penibili, nici macar nu au bunul simt sa anunte ca taie accesul random pe console, ca sa se joace ei de-a testele.
Eu nu am avut nici o problemă, ultima dată când a picat a fost de Crăciun. Cont UK, setat primary.
Probabil ai legat netul la consola prin cablu si nu folosesti wifi. Sansele sa iti mearga sunt mai mari. In plus e o chestie random, nu afecteaza pe toti userii in acelasi timp.
Bookmarks