Eu sunt in Romania, nu imi convine ebay. De la Gamerland ati mai cumparat? Pot sa am incredere in autenticitatea produselor?
Va rog sa ma lamuriti si pe mine!!! Iau ca exemplu jocul cod black ops 3. Pentru bo3 pana in momentul de fata au aparut 2 dlc , awakening si eclipse. Pe ps store fiecare costa cate 65 de lei. Tot pe ps store exista si bo3 season pass care costa 229 parca. Ce este de fapt un season pass ? Eu stiam ca este un pack ce contine toate dlc de pana acum si de regula iesi mai avantajos daca cumperi season pass.ul. de ce acesta costa de 2 ori mai mult fata de cat as iesi daca as cumpara separat cele 2 dlc ? Adica 130 de lei. Contine cumva si jocul ??
Cu season passul ai posibilitatea sa iei toate dlc aparute si care vor aparea in viitor. Sper sa te ajute
Sent from my D6503 using Tapatalk
Multumesc pentru raspunsuri, sunt intr-adevar "dumb" deoarece nu aveam in vedere si alte viitoare dlc.uri, cel putin pentru bo3 nu sunt anuntate.
Cum credeți ca este mai bine și mai repede sa trec toate salvările după o consola pe alta?.Sa copiez doar salvările și pe urmă să redownloadez jocurile digitale sau sa făcut fullback up pe în Hard extern.Specific ca am mai multe conturi și jocuri cumpărate pe acele conturi.
Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
Daca ai hdd pe usb 3.0 cu siguranta va fi mai rapid transferul de date la backup fata de download.
@ EspiritusSanctus:
Am luat eu de la ei (Gamerland) XO-ul cu precomanda si jocuri (cu precomanda si direct).
Sunt seriosi si cred ca sediul este in Ungaria, dar nu este vreo problema. Nu stiu daca livrarile de fac direct din Ungaria, desi pe adresa asa apare, dar in 2-3 zile ai comanda acasa.
De obicei, la precomenzi au jocuri cu DLC-uri bonus ce nu apar la cele comercializate in acelasi timp la noi. Chestii gen Day one si restul. Clar ca au alte surse de aprovizionare decat cei din Romania.
Pentru că azi e ziua mea fac cinste, pentru cei cu PS3 sau PS4, dar din dar se face Rai, nu? Cod pt UK sau România, nu stiu dacă funcționează pe US.
7862-P3N7-GA9D
PS Minus, luna mai...
Here’s the full line-up of games available for download on 3rd May:
Tropico 5 (PS4)
Table Top Racing: World Tour (PS4)
Bionic Commando Rearmed 2 (PS3)
LocoRoco Cocoreccho! (PS3)
Switch Galaxy Ultra (PS Vita, PS4)
God of War: Ghost of Sparta (PSP, PS Vita.
Bookmarks