S-a rezolvat problemaA mers varianta cu micsorarea imaginii din setarile consolei, dar problema era de fapt din TV. Imaginea era la 16:9 si trebuia data la modul Scan.
Salut ! Sunt interesat sa achizionez un PS4 când va fi promoție și as dori sa știu cam ce jocuri sunt jucate cel mai mult online ?
Fifa , Seria Call of Duty, Destiny 2, Battlefield, Gta ,etc
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
O intrebare mai generica de atat nici ca puteai sa pui. Avand in vedere cate PS4 s-au vandut si cate jocuri sunt aparute pe platforma, raspunsul este unul foarte lung. Ce comteaza care sunt cele mai jucate online, conteaza sa iti placa tie. Jucatori online vei gasi sigur la 99% din jocurile cu MP.
Salut
Caut un Ps4 mai ieftin (cadou pt un nepot/pusti de generala) si am gasit la 600 lei un Ps4 de 500gb (primul model,ultima versiune softw.) care ,conform propietarului, poate fi folosita doar cu discuri/are blocat contul online (cica e consola juniorului...mai multe detalii nu am primit ).
Care e realitatea ?...e banata consola ?(oare a folosit conturi cu share ilegal) ...se poate remedia problema ?
Ce credeti ?
Multumesc
---------- Post added 14-10-2017 at 16:09 ----------
RE.
Am primit precizarea ca e banata consola ( "e primita de la varul din Norvergia")...cred ca share-ul ilega("metoda braziliana" sau poate comportament "inadecvat online" ?) a fost cauza banului.....ce credeti....se poate remedia ?
Pana acum am gasit la 500/600 lei doar console Ps4 cu blocul optic defect (doar jocuri digitale/online) sau asta ...doar pt jocuri offline (eu personal joc pe consolele personale doar jocuri de pe disc si doar offline !!!....nu am timp pt online...cand e cazul mai merge si un couch co-op/split screen ).
Eu zic sa nu o iei, daca nu merge online-ul. Nu conteaza ca nu te joci online, dar o sa vezi cand vrei sa iei un joc si fizic costa 100-150 de lei, iar pe PSN este 30-50 de lei.
Jocurile care ajung la pretul ala pe PSN sunt si pe Olx de la 15-20 lei la 50-60 lei(sau promotii la Altex)....pt cine cumpara doar discuri (eu, de exemplu)...nu e o problema (pot da jocurile si nepotului...alea mai non-violente).
Am mai citit....banul e permanent.....cred ca mai caut variante.....poate gasesc ....nu ma grabesc.
Buna ziua
O intrebare daca se poate,multumesc
Am cont de US si un joc zona 2
Cand pun codul dlc ce se afla in interiorul carcasei imi apare o eroare
Presupun ca e din cauza diferentelor de zone dintre joc si cont.
Exista vreo modalitate sa ma folosesc de acel dlc pe contul respectiv?
Iti faci un cont pe UK sau Ro, pe care activezi dlc-ul. Dupa care, vei avea continutul extra si pe contul de US.
Nu stiu, aici e vorba de altfel de dlc. Asteapta sa iti raspunda cineva care stie cu siguranta.
La Fifa 16 sigur nu mergea. Am avut eu niste bonus pack de UT, iar codurile erau pe Zona 2 (EU). Din pacate bonusul nu imi aparea si pe contul de US, pe care jucam eu, doar pe cel de EU. Nu cred ca au schimbat nimic. N-am reusit sa rezolv cu cei de la EA support. Daca nu ai dat deja redeem la cod, poate sunt de acord sa ti-l schimbe in unul de US. Mi-e nu au vrut deoarece dadusem deja redeem pe contul de EU.
Nu merge am luat eu icon edition pe contul de uk si joc pe contul de ro
Packurile mi le baga doar pe uk
Ma bag si eu ca musca-n lapte, dar parerea mea e ca dintre 2 rele mai bine alegi raul mai mic. Daca nu gasesti console perfect functionale in bugetul tau atunci mai bine una cu bloc optic defect (care se schimba in maxim 15 minute), decat una cu bann.
Nu ma gandesc acum doar la reducerile oferite pe PSN, ci si la faptul ca (din cate stiu) nu mai ai acces la update-urile de sistem si la ceea ce e introdus odata cu ele (posibilitatea instalarii/rularii jocurilor pe/de pe un hard disc extern, etc.).
se pot face system updates offline cu un USB, dar update-urile la jocuri nu se pot face daca nu esti online si logat in PSN, in ziua de azi, daca nu ai acces la patch-uri pierzi mult, de ex witcher 3, jocul ala a avut 31 de patch-uri care au imbunatatit experienta considerabil
Well,can’t argue with that.desi eu zic ca pt 1–2-300 de lei merita sa iei o consola intreaga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks