Cum de unde??? Mailul e trimis de PlayStation. Și eu l-am primit.
Stati chill amandoi, nu v-au luat hecării la phishing.
E un sondaj de opinie din partea Sony, dar evident ca nu se ocupa ei personal. Orice companie angajeaza firme care se ocupa strict cu asa ceva, iar la final primesc inapoi datele centralizate.
"Vai, nu avem si noi Store in Romania...vai, vai, nu ne baga Sony si pe noi in seama...vai ce jocuri mizere au dat la PS Plus, vai, iar a cazut PSN-ul, platesc Plus degeaba"....acu daca Sony vrea sa imbunatateasca serviciile pt noi iar nu e bine. Puneti mana si completati chestionarul trimis de Sony si lasati prostiile cu mailuri dubioase, etc..O sa vedeti in chestionar ca exact ce va doare la PSN si Plus va intreaba.
Va agitati degeaba cu mistocareala oricum linkul din email ma trimite pe playstation.com/ro-ro/ , nu e nici un sondaj.
Dar o notificare cu ''Spend 50€ in March and get 10€ back in April?'' cand primesc bai Sonay pt contul de UK..am acel mail inca de pe 28 martie si de atunci nimic! Vreau sa iau season pass Fallout 4 (oferta 19.99 lire pe Psn) cu numai 10 lire puse de catre mine deoarece mai mult nu merita Bethesda dupa ce au avut tupeul de a schimba regulamentul in timpul jocului..! Pe contul Psn Romania am primit codul insa pe cel de UK inca ma uit lung lung in zare[email protected] off!
Salutare am si eu o problema am un ps4 slim 500 GB nou cumparat din magazin ideea e ca am anumite nelamuriri e normal la jocul hitman ultimul aparut special edition( pe unlock fps imi frameaza cand intru in aglomeratie nu foarte mut dar pe locked merge ok ) si la jocul just cause 3 sa imi frameze ? ( daca merg cu personajul pe jos nu are treaba dar cand iau masina si se intampla actiune sau merg mai tare se duce naiba totul chiar este deranjant . Ideea e ca pe ps4 pro merge perfect chiar asa varza sa fie ps 4 slim ?
Da, Just Cause 3 are multe probleme legate de FPS. Nu au reusit sa le rezolve prin niciun patch pana acum si nici nu le vor mai rezolva.
Singura solutie pt jocul asta este Pro-ul, cu noul Boost Mode, duce Just Cause aproape constant la 30 FPS indiferent de ce se intampla in joc.
Legat de Hitman, nu stiu pentru ca nu il detin.
Am mai jucat battelfield 4 si tomb raider instalate de pe cd si nu a avut nici o problema singuru care l-am downladat de pe magazin a fost mafia 3 si a mers perfect vreau sa cumpar gta 5 sper sa nu ma dezamageasca ...
Nu arunca banii pe GTA, e o mizerie, si ala frameaza.
Nu vă mai bateți joc de om! Are o problemă legată de funcționarea consolei și a cerut o părere de la cineva care se pricepe. Dacă tu ai avut x console/pc până acum și mai ști câte ceva, asta nu înseamnă că toată lumea se pricepe. Dacă nu vrei să-l ajuți poți liniștit să taci.
Bookmarks