Nu este un termen tehnic, dar este foarte folosit de multi oameni inca din vremuri apuse. True, doesn't make it right, dar daca el asa stie? Hatereala e degeaba.
Nu este un termen tehnic, dar este foarte folosit de multi oameni inca din vremuri apuse. True, doesn't make it right, dar daca el asa stie? Hatereala e degeaba.
Mersi o sa revin sa vad dupa ce cumpar gta-ul . merci oamenilor care sufera si au probleme cu anumite cuvintePacat ca just cause 3 e prost optimizat am observat ca si tomb raider definitive edition tot de squarc cnix e ... dar e bine optimizat
![]()
Square Enix e doar publisher. Tomb e făcut de Crystal Dynamics, iar Just Cause de Avalanche Studios.
https://blog.eu.playstation.com/2017...games-for-may/
Alienation (PS4)
Tales from the Borderlands (PS4)
Blood Knights (PS3)
Port Royale 3: Pirates and Merchants (PS3)
Laser Disco Defenders (PS Vita)
Type: Rider (PS Vita)
*Abzu is only available in North America. In Europe, Alienation.
Michael Pachter Talks About The End Of Console Dominance, And How Sony And The PlayStation Brand Can Remain Relevant In The Near Future
oare sa fie adevarat ?
sper sa nu
tare mult ma enerveaza ca incet incet mobile gaming incepe sa domine
sper sa mai ramana gaming pe console si pc macar pana mor
Stai linistit, nu arunca ei la gunoi niste milioane de playeri ce aduna un buget anual destul de serios ,pe niste jocuri free ce ruleaza pe telefoane.
la ce lag este jucand de pe consola , nu o sa stai sa joci de pe telefon adaugand alt lag, iar pe pc e clara treaba.
si acum poti juca de pe telefon sau pc direct pe ps4 prin remote control si sincer nu cred ca stiu 2 persoane ce folosesc functia, insa si acum ai nevoie de un ps4 ca sa poti rula jocul , cred ca sunt 10 ani de cand se tot zvoneste cum or sa dispara consolele.
chestia e ca jocurile astea free au facut mai mult profit decat consolele si pc-ul anul trecut
Mobile game revenue to pass console, PC for first time
asta ma ingrijoreaza pe mine
oricat de performate ar fi componentele la telefoane si tablete tot nu e de ajuns sa ruleze jocurile AAA de pe console si pc
oricum tot pachter asta o zis ca ps5 o sa apara dupa 2020-2021 asa ca nu e prea istet
Patcher asta nu-i tot ala care in urma cu câțiva ani spunea ca gamingul pe console e mort? Și după aia s-a lansat ps4 și a avut vânzări de i-a spulberat toate prezicerile![]()
Astia is handicapati, de cand cu noul patch, nu mai pot da "Clear notifications" sau nu vad eu bine ? E extrem de enervant sa le am pe toate acolo insiruite, si mai penibil e faptul ca am toate notificarile inutile incepand cu anul 2015, de ce, naiba stie![]()
Fratilor eu am net de la rds prin fibra ... Cu router de la ei, pe telefon cel mai Prost descarc ci 5-6 mb per secunda, cel mai bine ci 12-15 MB/s
Dar nu inteleg dece prin cablu la PlayStation 4 descarc de abea cu 3-6 MB/s Sau si mai Prost de atat
La voi cum e ?
Adaug Ca' pe PC direct prin cablu nu stau nici o data sub 25 MB/s
Sì la descarcat alte chesti de pe PC am ajuns cel mai mult la 85 MB/s bine asta e rar sa se intampla.
A mai patit cineva ca in momentul in care vrei sa platesti un joc de pe PSN sa nu vrea sa plateasca din wallet din cauza ca jocul e categorizat ca "Mature" si sa te forteze sa iei via Credit Card? (problema o patesc pe PSN Japan).
O intrebare ce face mai exact rebuild data base la ps 4 ?? Am observat ca daca pui pe 480p la just cause 3 nu mai frameaza deloc si merge exact cum trebuie wtf) pentru cei care aveau si ei probleme
Stai linistit ca nu e de la internet, eu am net de 1GB de la RDS si uneori, tot cu 3-6MB/s descarc.
@Mihai47
The Rebuild Database option does a defrag of the PS4, which can solve a whole host of issues on the PS4 and free up some much needed space, speed up your console and fix issues. The Rebuild scans the drive and creates a new database of all content, thus cleaning the disc drive.
Daca ai Ps+ activ , toate salvarile le ai in Cloud !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Golden Week Sale @ PSN US
https://store.playstation.com/#!/en-...GOLDENWEEK17LP
Am o întrebare am observat la consola mea ps4 la rezoluție am 60hz dar tv-ul este un sharp lc26s325e și pe spate arata 50hz mă și am mai citit pe net ca din cauza ăsta poate sa ai câteva framerateuri când are multe de procesat este adevărat ar trebui un tv sau monitor pe 60hz ? Și dacă îi pun un ssd o sa răspundă și mai rapid jocurile ?
Bookmarks