Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 903 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 107 507 ... LastLast
Results 121 to 140 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #121 SP
    Member krOOm's Avatar
    revenim la subiect acest thread nu este deschis ca sa va contraziceti despre ps3 fat vs ps3 slim vs xbox..nu exista nimic perfect!

voi cand va jucati stati cu o mana pe consola sa vedeti daca frige..cu sunetul dat la minimum sa auziti trosniturile ?

2. #122 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by paulone View Post
    ehe au stiut ei americanii cu Hirosima aialol
    Nici in gluma sa nu mai spui asa ceva!

3. #123 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Se incazeste pe naiba. Cui nu-i place nu mananche.
    Va pus dracu sa luati Slim.

4. #124 SP
    Member TheSpider's Avatar
    il pune-ti vertical si nu se mai incalzeste asa tare

5. #125 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    @paulone I get it, PS3 sux. promit ca maine o sa-l arunc la gunoi impreuna cu jocul RDR care e in consola. ai dreptate, cum sa ma joc eu U2, MW2, GoW3, KZ2 etc cand consola trosneste in draci dupa ce o sting. pff....

6. #126 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Don't feed the trolls!

7. #127 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Don't feed the trolls!
    We wont feed it, we're gonna stuff it... with a rolling pin . Wrote in purpose "it" instead of "him".

PS: la naiba omule m-ai facut sa postez pentru a 2a oara in acest thread.

8. #128 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    We wont feed it, we're gonna stuff it... with a rolling pin . Wrote in purpose "it" instead of "him".

PS: la naiba omule m-ai facut sa postez pentru a 2a oara in acest thread.
    foarte comic, m-am prapadit de ras

9. #129 SP
    Banned Spike2k's Avatar
    totusi ar trebui sa se lucreze deja la PS4, fiindca PS3 e deja depasit

10. #130 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike2k View Post
    totusi ar trebui sa se lucreze deja la PS4, fiindca PS3 e deja depasit
    Serios ? Depasit de ce ? (1) Sau de cine ? (2)
    (1) Sunt jocuri care nu mai ruleaza pe PS3 si merg sacadat ?
    (2) Sau e o consola MULT mai puternica decat PS3 ?

Asta nu inseamna ca nu se lucreaza, probabil se lucreaza la PS4 inca inainte de aparitia PS3, la fel cum si Nvidia lucra la GTX480 de vreo -6-7 ani, cand noi ne jucam in DX8 si visam la DX9.

11. #131 SP
    Senior Member Mask's Avatar

Cu dedicatie pentru Spike2000(cred ca asta e anul in care s-a nascut)
    Tu chiar nu te poti abtine ?

12. #132 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Spike2k este primul si ultimul avertisment pe care il primesti din partea mea. Ia-o ca pe un sfat, renunta la a fi troll, face bine la sanatate.

13. #133 SP
    Banned Spike2k's Avatar
    Ce intelegeti voi prin troll? eu sincer nu stiu ce inseamna si nu ma intereseaza, am facut o afirmatie si asta e parerea mea faceti si voi o comparatie dintre un pc mediu si grafica la ps3 ai o sa vedeti ca am dreptate si nu sunt un "troll"

14. #134 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Cred ca lumea s-a cam plictisit de tine. Ar cam trebui sa iti faci bagajelul.

15. #135 SP
    Member paulone's Avatar
    Ce intelegeti voi prin troll? eu sincer nu stiu ce inseamna si nu ma intereseaza, am facut o afirmatie si asta e parerea mea faceti si voi o comparatie dintre un pc mediu si grafica la ps3 ai o sa vedeti ca am dreptate si nu sunt un "troll"
    Troll - Wikipedialolstai linistit ca si eu sunt un troll....
    in fine si eu am observat pe-aici o oarecare atitudine ostila atunci cand opinia ta nu corespunde cu a celorlalti, si cand asta vine din partea unor tineri, chiar sunt ingrijorat...

16. #136 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Nici eu nu inteleg de ce esti troll in opinia unora, socot ca parerea ta e pur obiectiva.

17. #137 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Tu ce console detii? Sau ai doar un pc configuratie medie care iti ajunge? Cred ca vomiti la jocuri gen seria uncharted si killzone si fugi inapoi la pc sa joci ceva mai bun si mai detailat grafic.

18. #138 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Esti troll pentru ca tii neaparat ca in fiecare post de-al tau sa arati paiul din ochii altora. Am inteles, odata a fost opinia ta, a doua oara ai tinut sa-ti intaresti cuvantul. Dar cand deja repeti la nesfarsit aceeasi placa obosita, da, atunci esti troll. O opinie este respectata daca este spusa, argumentata si nu repetata la infinit.

19. #139 SP
    Banned nurv's Avatar
    Nu sunt agreate disputele pc vs console cam pe nici un forum, a incepe un versus va rezulta intr-o discutie interminabila. Nu e scopul forumului disputa intre hardware ci discutiile in jurul jocurilor si a consolelor din punctul de vedere al device-urilor care ofera divertisment. Se discuta de factorul fun adus de aceste jucarii nu de inferioritatea sau superioritatea fata de pc.

20. #140 SP
    Member dinamovistu2008's Avatar
    ar fii tare dak va fii asa cum zice in anunt....de abia astept sa apara....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 903 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 107 507 ... LastLast