Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 57 of 903 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 67 107 157 557 ... LastLast
Results 1,121 to 1,140 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #1121 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Lol?

Cum pix sa faci asa ceva? Mi se pare aberant. Adica ce ai cumparat nu poti downloada de pe acelasi cont pe PS4? Asta e un fel de crima. Pai astia inchid PSN in cativa ani pentru PS3 si adio la ce ai cumparat. Nu-s intregi la minte. Sa dea faliment.

RaverX, unde esti?

2. #1122 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Pai eu am citit niste zvonuri ca vor schimba multe la psn si va fii pe bani, nu stiu daca MP o sa fie gratuit, dar mai mult ca sigur unele "features" destul de importante se vor plati de acum inainte, inprumuta din trendul xbl, daca dincolo merge atat de bine, ei de ce nu l-ar implementa? Oricum, chiar daca vor face acest lucru sper din suflet sa ofere si servicii de calitate ca ale concurentei.

---------- Post added 26-02-2013 at 07:03 PM ----------

Si PSN pentru ps3 nu se va inchide multi ani de acum incolo, mai mult ca sigur din pacate nu se va putea face upgrade la PS4, atat de simplu, ci mai de graba mai cumparam inca o consola in casa, putin cam Microsoft ar putea profita de chestia asta si ar atrage mai multi clienti

3. #1123 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai sa-ti dea nene jocul prin streaming la PS4 daca l-ai cumparat pe PS3. Nu e normal asa? Adica ai cumparat un joc pe PS3 in 2010 si il folosesti doar pana in 2016 cand inchid astia PSN pentru PS3? (zic si eu 2016)

4. #1124 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Lol?

Cum pix sa faci asa ceva? Mi se pare aberant. Adica ce ai cumparat nu poti downloada de pe acelasi cont pe PS4? Asta e un fel de crima. Pai astia inchid PSN in cativa ani pentru PS3 si adio la ce ai cumparat. Nu-s intregi la minte. Sa dea faliment.

RaverX, unde esti?
    Calmeaza-te un pic.
    wfydy.gif

5. #1125 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai radem si glumim, dar nici chiar asa.

6. #1126 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    De asta nu cumpar jocuri pe psn

7. #1127 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Și cât mă rog o să mai jucați pe ps3? Vă plângeți atâta de parcă ps4 iese fără jocuri. Puteți la fel de bine să păstrați ps3-ul sa va jucați în continuare pe el.

8. #1128 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai eu nu vreau sa schimb PS3 cu PS4. Eu vreau sa fac upgrade la PS4. Intelegi diferenta?

9. #1129 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by bubli-789AD View Post
    Și cât mă rog o să mai jucați pe ps3? Vă plângeți atâta de parcă ps4 iese fără jocuri. Puteți la fel de bine să păstrați ps3-ul sa va jucați în continuare pe el.
    Eu spre exemplu tin la colectia God of War mai mult decat alte chestii... iar daca vreau sa le joc si peste 20 de ani cu fiu-meo, ce fac? Sa zicem ca PS3-uri nu mai sunt, iar PSN pt PS3 e mormant, ce fac ??? Nu e mai ok sa le joci pe orice consola marca PS/SEN, carora le-ai platit jocurile respective in format digital? Eu deaia le-am luat in format digital, sa stiu ca le am acolo pe veci, ca nu se deterioreaza ca un disc si le pot juca oricand am chef... gandindu-ma ca si pe viitoarele console Sony, le voi putea accesa, la fel cum s-a intamplat cu jocurile PS1 care le poti cumpara de PS Store si astazi.

10. #1130 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu, trebuie sa mergi in podul casei sa cauti consola si jocurile aferente.

11. #1131 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Eu cred ca sunt 3 tipuri de persoane nederanjate de chestia asta: cei foarte bogati, cei care nu cumpara jocuri (digitale) si fanboy.

12. #1132 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pira: Peste 20 de ani vei mai gasi PS3-uri, asa cum inca mai gasesti console NES si jocuri pentru ele (desi au trecut 30 de ani)! La contentul digital esti la mana celui care-l distribuie... depinzi de contul tau (care btw, poate fi oricand spart, blocat, dezactivat)... eventual depinzi si de online (daca se va face streaming via Gaikai). Formatul fizic nu are niciuna din aceste probleme (decat ca mananca spatiu). Mai mult, contentul digital omoara piata de SH, si cum in Romania un salariu mediu pe economie de-abia daca este echivalentul a catorva jocuri noi, e un pic cam mult. Asa, in format fizic... sunt jocuri care nu doar ca nu scad ca pret... ba chiar cresc, devin chiar mai dorite si mai cautate decat cele noi.

13. #1133 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Eu inteleg ce spuneti voi acolo. Ce nu intelegeti voi in schimb este ca din cauza diferentelor majore de hardware dintre ps4 si ps3 lucrul asta nu se poate. Si asta a fost o decizie pentru binele nostru. Pentru a se putea lucra mai usor, mai repede si mai bine pe noua consola. La un moment dat poate nici jocurile de ps5 nu vor merge pe cele de ps6 din cauza unei modificari hardware importanta. Asta e. Nu poti sa traiesti in trecut mereu. Si oricum au promis ca cor incerca sa le faca sa mearga prin cloud deci este ok pana la urma.

14. #1134 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ce nu intelegeti voi in schimb este ca din cauza diferentelor majore de hardware dintre ps4 si ps3 lucrul asta nu se poate.
    Eu stiu treaba asta. Dar nu e problema mea. De ce ar fi? Ei au gresit cu PS3 ca nu l-au facut ca pe un PC, sau ca nu au facut PS4 ca PS3, sau orice altceva. Dar nu e treaba mea ca gamer sa ma gandesc la asta. Eu le-am dat lor un ban si am cumparat un joc. Daca ei nu mi-l mai ofera, inseamna furt, nu? Ca mi-l iau inapoi.

Ca sa fiu mai concret: Eu am dat bani pe Braid pentru PS3. Vreau sa il joc si pe PS10. Ca o sa-l joc prin cloud, sau il downloadez, sau orice altceva, nu imi pasa. Vreau sa il joc mereu pe ultima consola de la Sony si sa nu-l mai platesc niciodata. Daca nu, sa scrie naibii de fiecare data cand downloadezi un joc ca peste 7 ani nu-l mai ai.

Eu am dat un ban pentru ceva. Iar ei mi-ar lua acel ceva. Zicea MonkY ca jocurile retail ocupa doar spatiu. Asa e. Dar la ala renunt eu cand vreau eu. Nu cand vrea Sony. Am dat un ban dar e al meu.

Chiar ma bucur ca pot numara pe degete jocurile mele luate digital de pe net. O luam in freza acum rau de tot.

15. #1135 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Lol?

RaverX, unde esti?
    Eu v-am zis demult, dar voi "nu si nu, batman, batman".

16. #1136 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Lol?

RaverX, unde esti?
    Stai, stai, stai. Tu chiar te așteptai să fie diferit? .

17. #1137 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Sadismek View Post
    Stai, stai, stai. Tu chiar te așteptai să fie diferit? .
    Nu ma asteptam sa fie diferit, dar tot nu mi se pare cinstit. Tie ti se pare cinstit asa ceva?

18. #1138 SP
    Member bartonn's Avatar
    EA About to Hold PS4 Conference, Mostly For Investors

That may all change in just under 2 minutes, as EA has Tweeted:

Tune in @ 1:20pm PT to hear our CTO Rajat Taneja talk about the #PS4 at @MorganStanley’s Tech, Media, & Telecom Conf. Electronic Arts Inc. - Events & Presentations

19. #1139 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Nu ma asteptam sa fie diferit, dar tot nu mi se pare cinstit. Tie ti se pare cinstit asa ceva?
    Stai liniștit ca pe ps 10 nu te va mai interesa braid si chestii de genul..vor fi altele..sau va fi steam

20. #1140 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu inteleg ce spuneti voi acolo. Ce nu intelegeti voi in schimb este ca din cauza diferentelor majore de hardware dintre ps4 si ps3 lucrul asta nu se poate. Si asta a fost o decizie pentru binele nostru. Pentru a se putea lucra mai usor, mai repede si mai bine pe noua consola. La un moment dat poate nici jocurile de ps5 nu vor merge pe cele de ps6 din cauza unei modificari hardware importanta. Asta e. Nu poti sa traiesti in trecut mereu. Si oricum au promis ca cor incerca sa le faca sa mearga prin cloud deci este ok pana la urma.
    Lasa ca si la PS3 au facut la fel. Initial au lansat PS3-ul cu chipul de compatibilitate PS2... puteau sa puna un mic CELL acolo in PS4 ca sa fie compatibil cu PS3. Sincer insa, sunt mai multumit ca nu au facut-o, pentru ca fiind vorba de Sony, oricum ar fi renuntat la el dupa nici macar un an (cum au procedat la PS3). La fel cum sunt multumit ca nu au mai anuntat Linux sau mai stiu eu ce pe PS4... pt. ca oricum l-ar fi scos intr-un an, doi. Deh, Sony... si culmea e ca atunci nu i-a mai dat nimeni in judecata si nu a mai fost mare scandal.
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Stai liniștit ca pe ps 10 nu te va mai interesa braid si chestii de genul..vor fi altele..sau va fi steam
    Cum le stii tu pe toate, ca un om mare. Serios acum, de unde stii ce ma va interesa pe mine pe PS10 (daca-l mai apuc)?!? Sunt oameni care joaca linistiti jocuri de acum 20-30 de ani... Nu-i opreste nimeni. Ce, peste 20-30 de ani oamenii nu se vor mai juca jocuri bune, sau cum? Sper ca nu ne vom tampi toti si vom juca doar CounterStrike 10...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 57 of 903 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 67 107 157 557 ... LastLast