Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 903 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 515 ... LastLast
Results 281 to 300 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #281 SP
    Member eastbason's Avatar
    Pana acum cateva saptamani se zvonea ca succesorul actualelor console nu isi va face aparitia la la E3 si tind sa cred ca asa o sa fie!
    Dupa umila mea parere, fara nici cea mai mica intentie de a te ofensa djleo666, nu este altceva decat o noua stire rizibila, cu o serie de poze pe masura! Nu as tine un asemenea controller in mana nici sa ma pici cu ceara!
    Btw, actualele console imi ofera destul "entertainment" ca sa ma faca sa nu imi doresc o noua generatie!

2. #282 SP
    Junior Member AizenKs's Avatar
    De acord cu tine eastbason la ultima fraza.Daca va aparea noua generatie de console,respectiv PS4 nu il voi cumpara imediat deoarece astept timp de 2 ani/1 an pana cand vad care consola este mai buna ( xbox sau playstation) sau daca apar grave erori la una dintre console.Oricum este nevoie de o noua generatie de console cat mai curand,probabil noua generatie va fi lansata in 2013 la sfarsit.Sony va lansa un monstru de consola .(SPER).

3. #283 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Apare direct PS9

Reclama PS2 - Playstation 9. - Video - Trilulilu
    De cand caut reclama asta...

4. #284 SP
    Junior Member Wintzy's Avatar
    Eu cred ca viitoarea generatie de console se va axa si mai mult pe software si servicii, hardware-ul deja nu mai este extraordinar de relevant pentru ca el oricum evolueaza in mod natural insa partea de software/servicii adauga valoare si ele pot face diferenta. Sistemele de operare trebuie regandite complet, trebuie sa vina cu interfete mult mai functionale, dinamice si in care sa integreze servicii la fel cum vedem ca se intampla acum pe smartphone-uri si tablete.
    Spre exemplu mi s-ar parea extraordinar ca Sony sau Microsoft sa vina cu un concept hibrid intre rularea jocului direct pe hardware-ul consolei si cloud gaming (OnLive spre exemplu) adica sa poti sa joci jocul in cloud fara sa mai fie nevoie sa-l downloadezi/cumperi varianta hard (si asta ar veni cu foarte multe avantaje cum ar fi posibilitatea sa iti continui jocul si cand nu esti la consola, poate chiar direct dintr-un browser de pe orice pc sau tableta) dar sa ai si posibilitatea sa il joci direct pe consola sau sa cumperi varianta retail pentru colectionari. Un astfel de concept ar reprezenta un pas important in evolutia gamingului la fel cum a fost si trecerea de la generatia precedenta (PS2, xbox1) la actualele console care functioneaza mai bine ca centre multimedia si se axeaza mult mai mult pe multiplayer/comunitatile online asa cum era si natural.

5. #285 SP
    Junior Member kerjo's Avatar
    Chestia cu Cloud Gaming e ceva intradevar revolutionar.Daca in serviciile lor ar fi disponibile si jocurile exclusive de PS3/X360, atunci consolele si-ar cam pierde de tot rostul.

6. #286 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Foarte bun postul lui Wintzy. O idee inedita de a concepe o astfel de consola in care sa te poti conecta si de pe alt device si ati continua jocul inceput pe consola prin ceea ce se cheama cloud gaming.
    Corect si faptul ca batalia se va da pe ce fel de srvicii vor oferi, fiabilitatea lor si foarte important pt. multi cum va functiona componenta multiplayer.

7. #287 SP
    Member krOOm's Avatar

8. #288 SP
    Member paulone's Avatar
    Mie mi-ar place ca urmatorul PS sa fie o combinatie intre o consola si un media player universal(flac, mkv, ape, etc) si atunci ai avea o masinarie universala, deasemenea nu i-ar strica si un display...

9. #289 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by paulone View Post
    Mie mi-ar place ca urmatorul PS sa fie o combinatie intre o consola si un media player universal(flac, mkv, ape, etc) si atunci ai avea o masinarie universala, deasemenea nu i-ar strica si un display...
    + o tastatura si un maus

10. #290 SP
    Banned cryyo's Avatar
    + un mar pe spate si Android Market in meniu.

11. #291 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Consola ideala ar fi asa : Gamepad + tastatura + media player universal + puterea unui pc de 3000 . i7 + nvidia 580 / ati 7970 + ceva aplicatii

12. #292 SP
    Member faxiu's Avatar
    si sa dldeze singura torenti cu ce jocuri stie ea ca ti-ar placea si sa le instaleze automat pe o partitie despre care nu stie sony si sa te joci online si sa ai comanda vocala pentru headshot si godmode si la fiecare 2 ore sa-ti faca un sandwich si sa-ti deschida o bere/un suc, sa dea nevasta pe "mute" si sa iti bage singura bani in portofel in functie de numarul de jocuri pe care ai reusit sa le piratezi in ultimul an.

13. #293 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Sa nu uitam de partitia cu manele.

14. #294 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    (...) sa dea nevasta pe "mute" si ...
    Nu sunt DELOC de acord. M-as simti emasculat. Ma ocup singur de partea de "mute", altfel eu la ce mai sunt bun?! De acord cu restul, insa.

Quote Originally Posted by trickz
    Sa nu uitam de partitia cu manele.
    Sa-mi spui si mie pontul pe PM sa-mi fac si eu o partitie d-asta, ca eu nu credeam ca s-a inventat sistem de fisiere pentru asa ceva, desi vecinul de la etajul superior m-ar putea contrazice...

15. #295 SP
    Member psicho1986's Avatar
    Sincer, nu mi-as dori ca PS4 sa fie exclusiv bazata pe cloud gaming. Stiu ca toata lumea sustine ca ar fi singura solutie impotriva pirateriei, dar trebuie sa ne gandim totusi la situatia in care ne aflam noi acum, adica gameri ROMANI. Desi PS3, vita, PSP, Xbox360 si Wii se vand in Romania oficial de cel putin 4 ani de zile, neoficial tot timpu am avut console, fie SNES, PS1 sau 2, dar nici Sony nici MS nu recunosc asta, si nu avem suport in PSN sau Xbox Live, trebuie sa ne declarama englezi ca sa putem sa ne folosim sistemele care le platim. Va dati seama ca daca o consola ar fi bazata exclusiv pe cloud gaming si localizarea jocurilor ar fi mai stricta, si cel mai probabil Romania ar fi ocolita si in acest caz.
    Parerea mea, sau de fapt wishlist-ul meu pentru PS4 ar fi sa foloseasca in continuare discuri BD, sa avem o conectivitate mai buna, port gigabit de lan, wireless N sau ce urmeaza dupa asta, totodata eu sunt unul din aceeia care apreciaza grafica unui joc, si partea artistica la fel de mult ca gameplay-ul si probabil as vrea sa vad jocurile next-gen in ful 3D HD, in momentul asta nici macar nu sunt toate HD, iar cele care sunt 3D sunt pe jumatate din rezolutia originala. Totodata vreau ca Sony sa renunte la cross media bar-ul acela, care chiar daca iti ofera toate setarile care ti le doresti de la consola, este greoi cand il accesezi din joc si parca arata cam invechit.

16. #296 SP
    Member paulone's Avatar
    mda, faceti voi misto de idee mea dar daca consola mi-ar reda si dintr-un hdd extern NTFS(muzica sa zicem) nu vad ce-ar fi rau in asta, in al doilea rand cu pirateria nici eu nu sunt de acord, am ps2 si ps3 de ani de zile dar niciodata nu mi-a trecut prin cap sa le modez, nu in ultimul rand Sony ar trebui sa aibe mare grija la urmatoarea consola sa nu mai dea yloduri si alte tampenii

17. #297 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    In orice caz ,PS3-ul nu da ylod in prostie cum da (dadea)Xbox-ul.Cele care au dat YLOD au fost console phat, care ,au fost folosite mai bine de 4 ani,adica nu poti cere unei conosole sa functioneze pana apare urmatoarea generatie.Iar la slim nu am auzit de YLOD...

18. #298 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    FishyBon3: Si Slim-ul da YLOD, mai putin, dar da si el.

19. #299 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by paulone View Post
    ... Sony ar trebui sa aibe mare grija la urmatoarea consola sa nu mai dea yloduri si alte tampenii
    seagate si western digital ar trebui sa aibe mare grija la urmatoarele HDD-uri sa nu mai dea "click of death"...

20. #300 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by psicho1986 View Post
    Sincer, nu mi-as dori ca PS4 sa fie exclusiv bazata pe cloud gaming. Stiu ca toata lumea sustine ca ar fi singura solutie impotriva pirateriei, dar trebuie sa ne gandim totusi la situatia in care ne aflam noi acum, adica gameri ROMANI. Desi PS3, vita, PSP, Xbox360 si Wii se vand in Romania oficial de cel putin 4 ani de zile, neoficial tot timpu am avut console, fie SNES, PS1 sau 2, dar nici Sony nici MS nu recunosc asta, si nu avem suport in PSN sau Xbox Live, trebuie sa ne declarama englezi ca sa putem sa ne folosim sistemele care le platim. Va dati seama ca daca o consola ar fi bazata exclusiv pe cloud gaming si localizarea jocurilor ar fi mai stricta, si cel mai probabil Romania ar fi ocolita si in acest caz.
    Parerea mea, sau de fapt wishlist-ul meu pentru PS4 ar fi sa foloseasca in continuare discuri BD, sa avem o conectivitate mai buna, port gigabit de lan, wireless N sau ce urmeaza dupa asta, totodata eu sunt unul din aceeia care apreciaza grafica unui joc, si partea artistica la fel de mult ca gameplay-ul si probabil as vrea sa vad jocurile next-gen in ful 3D HD, in momentul asta nici macar nu sunt toate HD, iar cele care sunt 3D sunt pe jumatate din rezolutia originala. Totodata vreau ca Sony sa renunte la cross media bar-ul acela, care chiar daca iti ofera toate setarile care ti le doresti de la consola, este greoi cand il accesezi din joc si parca arata cam invechit.
    OnLive functioneaza perfect si in Romania. Cat timp au de castigat nu ne vor bloca accesul, si priveste partea buna: consola ar fi foarte ieftina, jocurile vor fi ceva mai ieftine si ar putea fi inchiriate. Trebuie sa vina cu ceva deosebit la urmatoarea generatie, altfel sunt sanse sa fie ultima generatie de console.

Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    In orice caz ,PS3-ul nu da ylod in prostie cum da (dadea)Xbox-ul.Cele care au dat YLOD au fost console phat, care ,au fost folosite mai bine de 4 ani,adica nu poti cere unei conosole sa functioneze pana apare urmatoarea generatie.Iar la slim nu am auzit de YLOD...
    PS3urile se strica in prostie, mai ales cele Fat. Mie 2-3 ani (cam atat tine una) mi se pare putin. Pana si Slim-urile dau YLOD, poate nu la fel de des, dar dau.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 903 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 515 ... LastLast