Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 903 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 66 116 516 ... LastLast
Results 301 to 320 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #301 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    altfel sunt sanse sa fie ultima generatie de console.
    M-am gandit si eu ceva timp la ideea asta.
    In ritmul care decurg lucrurile e foarte posibil sa se intample asa.
    Chiar si pe net sunt unii care cred asta:
    Paradox CEO Predicts That The Next Generation Of Consoles Will Be The Last - Voodoo Extreme

Viitorul e al platformelor gen OnLive, care poate fi accesat de oriunde (ma rog, aproape de oriunde), tablete, mobile, retele sociale.
    Electronica necesara va fi asa de mica si de ieftina ca se va putea implementa cu usurinta in viitoarele televizoare. De fapt se intampla asta deja. Consola in viitor va fi ca un fel de bonus in interiorul TV-ului, pt. a determina pe cei interesati de un TV sa si cumpere.

Eu sunt un sentimentalist cand vine vorba de console si o sa-mi para rau cand nu o sa mai am pe raftul meu una sa o pot admira in voie si sa ma gandesc cu satisfactie "Doamne cat m-am chinuit sa mi-o iau".

2. #302 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Eu nu cred ca va fi ultima generatie. Asa s-a intamplat in 1983 cand a fost criza, dar acum gaming-ul e mult mai mare, sunt miliarde de dolari in joc.
    Tabletele, telefoanele si retelele sociale o sa ramana casual, ca pana acum. Nu inteleg cum poti sa te joci ceva mai complex pe touchscreen, nu ai feeling-ul ala de controller, nu simti ca apesi pe butoane. De ce Sony a ales sa puna atatea moduri de control pe Vita, 2 stick-uri, touchscreen, back touchpad si altele ? Jocurile si controlul devin din ce in ce mai complexe si platformele ca Android si iOS incearca sa le faca din ce in ce mai simple, pai nu merge asa.

3. #303 SP
    Member mastakilla's Avatar
    nu e bine deloc, adica sa dau bani pe ceva ce nu sunt eu sigur ca va ramane al meu hmmmm...sa spunem ca dau banii pe un joc si dupa cativa ani se intampla sa vreau sa-l rejoc si din N motive care pot aparea intre timp sa nu pot...hmmmm nasol rau e ca si cum ne ingradesc cu un gard fictiv...
    Am cumparat Gears 3 limited edition ( imi pare rau acum) si jegosii astia acum ma obliga sa cumpar dlc-ul ca sa pot avea full acces la servarele dedicate si sa joc eventurile care pana acum le jucam fara probleme.....mi-e lehamite de astfel de chestii care t i le baga pe gat cu japca , vor sa te stoarca de tot ce se poate, bine ,vorba aia "fraer nu e cine cere " ca si cu carburantii ....ia de maine sa nu mai alimenteze 90 % din cei care detin masini si comenteaza ca sunt scumpe anvelopele sau ca se circula ca un rahat (turcesc) care iese pe tunel greu si continuu cu gemete (claxoane) ...sa vedem ce se intampla....hmmm sunt nervos rau cu gears-ul asta

4. #304 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Nu inteleg cum poti sa te joci ceva mai complex pe touchscreen, nu ai feeling-ul ala de controller
    Deja exista aceasta optiune pt tablete si tel.
    Chiar pe acest sait exista o demonstratie in acest sens.
    http://www.consolegames.ro/forum/f64...rie-de-jocuri/

5. #305 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Project Fiona e interesant, dar nu e o tableta cu Android sau iOS, e cu Windows, e pt jocurile de PC. Si nu e control cu touchscreen, tot cu butoane controlezi jocul.

6. #306 SP
    Banned cryyo's Avatar

7. #307 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    In orice caz ,PS3-ul nu da ylod in prostie cum da (dadea)Xbox-ul.Cele care au dat YLOD au fost console phat, care ,au fost folosite mai bine de 4 ani,adica nu poti cere unei conosole sa functioneze pana apare urmatoarea generatie.Iar la slim nu am auzit de YLOD...
    4 anisori nu ar trebui sa fie un termen limita pt.niciun device electronic, ca si si comparatie PS2-ul(stiu nu e buna comparatia)il am de 10 ani timp in care a mers efectiv la greu zile si nopti fara oprire, fara sa-l deprafuiesc vreodata si merge si azi ca in prima zi.....
    Ylod-ul trebuie s-o recunoastem este un defect de fabricatie/proiectare(in special la consolele phat).

8. #308 SP
    Member psicho1986's Avatar
    MI-a raspuns erik95 la un post legat de cloud gaming si Onlive, si am zis sa mai incerc o data, am incercat in urma cu cateva luni si imi spunea ca serviciul nu este disponibil pentru regiunea mea. Ideea e ca acum a mers si am intrat sa testez Batman AC, trecem cu vederea ca imi e foarte greu sa joc cu mouse si tastatura, prefer gamepadul, dar lagul e crunt. Am conexiune foarte buna la net, si totusi jocul era foarte obositor, mai ales pe un LCD de 106, frame tearing foarte des, sarea frame-uri, dar am ramas surprins placut de comenzi, era foarte responsiv in lupta, rezolutie slaba, si detalii lipsa. Sunt constient ca platforma este inca la inceput si mai are de crescut, dar daca ne gandim ca ne apropiem de sfarsitul ciclului de viata a generatie actuale de console, devine clar ca tehnologia nu este inca suficient de matura pentru a fi folosita in noua generatie. Sony are o istorie de adopta tehnologi noi cu fiecare generatie de console, PS1 cu CD incorporat si nu ca un ad-on cum era pana atunci, PS2 care era si DVD-player si un cip revolutionar Emotion Engine si PS3 cu BluRay si procesor Cell care in 2006 cand se lansa era ceva de domeniul SF. Oricum asteptam E3 si vedem daca se anunta sau nu un PS4, eu unul chiar imi doresc sa apara pentru ca o sa forteze un nou salt in grafica jocurilor, care si pe PC in momentul asta este in stagnare datorita jocurilor multiplatforma intre care nu trebuie sa existe diferente prea mari. Kaz Hirai a anuntat un ciclu de viata de 10 ani, dar si PS2 a avut un ciclu de viata asemanator, chiar mai mare, daca ne gandim ca a fost lansata in 2000 in Japonia si in 2012 inca se mai vinde. Probabil PS4 o sa fie anuntat anul acesta sau anul viitor, iar PS3 va continua sa se vanda in paralel.

9. #309 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Eu nu cred ca va fi ultima generatie. Asa s-a intamplat in 1983 cand a fost criza, dar acum gaming-ul e mult mai mare, sunt miliarde de dolari in joc.
    Tabletele, telefoanele si retelele sociale o sa ramana casual, ca pana acum. Nu inteleg cum poti sa te joci ceva mai complex pe touchscreen, nu ai feeling-ul ala de controller, nu simti ca apesi pe butoane. De ce Sony a ales sa puna atatea moduri de control pe Vita, 2 stick-uri, touchscreen, back touchpad si altele ? Jocurile si controlul devin din ce in ce mai complexe si platformele ca Android si iOS incearca sa le faca din ce in ce mai simple, pai nu merge asa.
    Si consolele merg spre casual. Wii a fost un prim pas, Sony i-a urmat pe Nintendo cu Move, iar MS a reusit prin intermediul Kinect sa simplifice jocurile extraordinar de mult. Da, in cazul PS3/X360, aceste accesorii sunt optionale, dar nu stim cum va fi urmatoarea generatie. Iar pe piata casual exista deja iOS si Android, care sunt mai mult decat suficiente.
    Sunt miliarde de dolari in joc, dar disparitia consolelor nu inseamna ca intreaga industrie dispare, doar se schimba. LG a anuntat acum ceva timp un parteneriat cu Gaikai (cloud gaming), serviciul urmand a fi disponibil pe unele TVuri LG. Probabil ca in 2 ani va fi disponibil un asemenea serviciu pe mare parte din TVurile existente pe piata (nu doar LG), deci existenta unei console langa acel TV ar fi oarecum inutila. Si discutand doar d.p.d.v. al graficii unui joc (pentru ca asta este singura diferenta pana la urma): PCul ar ramane datorita configuratilor high-end si a faptului ca oricine are nevoie de un PC, oricat de slab; OnLive/Gaikai etc. ar acoperi actuala piata a consolelor, iar iOS/Android piata casual.

Cloud gaming mai vine cu un mare avantaj: costuri foarte mici. Poti cumpara jocuri, inchiria jocuri, "consola" practic e free (poti instala pe orice PC, uneori primesti acel device gratis daca faci o precomanda) etc.

@psicho1986: Mai este nevoie de timp, dar asta e viitorul. Legat de m&k, trecand peste faptul ca ai mult mai multa precizie in anumite jocuri, poti folosi oricand orice gamepad vrei tu, chiar si gamepad-ul consolei.

10. #310 SP
    Da am instalat driver-ul de sixaxis dar nu se comporta cum trebuie, daca pe PS3 zona moarta nu este o problema atat de mare din cauza auto-aimului, care este in mare masura default in toate jocurile, cele care au o optiune de auto aim in meniu nu fac decat sa il ridice la un nivel mai mare. Pe PC jocurile sunt concepute pentru precizia care o are mouse-ul, asa ca in mare masura in orice FPS sunt victima, dar in jocuri gen Batman sau Assassin's Creed e mult mai bun gamepad-ul.
    Revenind la PS4, mi se par interesante zvonurile care spun ca Sony o sa mearga pe chipset video de la AMD, in loc de Nvidia cum are PS3. Eu consider ca Nvidia a avut tot timpul hardware mai bun decat AMD, chiar daca este mai scump ofera si mai multa stabilitate plus performanta cu toate ca Nvidia a adoptat tarziu DirectX 11 si tot ce presupune DX11 ca tessellation, displacement maping, etc. Decizia Sony este mai mult ca sigur influentata de faptul ca jocurile multiplatform aratau mai bine pe Xbox cu chipset ATI decat pe PS3, dar nu cred ca este necesar sa schimbe producatorul doar pentru ca acum 6-7 ani cand au hotarat ce GPU sa foloseasca in PS3, nvidia nu credea in arhitectura unificata care era folosita de ATI. Folosesc zilnic un Nvidia Quadro 5000 pentru grafica, inainte am avut un FireGL, trecerea a fost incredibil de spectaculoasa in favoarea Nvidia, scene in timp ream FSAA 8X la rezolutie fullHD fara lag, parca eram la cu totul alt nivel. Pe partea de placi video consumer am cam pierdut stirile legate de concurenta intre cele doua companii, pe PC-ul meu am un 9600GT deci sunt rau in urma.

11. #311 SP
    Member krOOm's Avatar
    Daca e sa treaca pe AMD, poate o fac din cauza pretului pe care il ofera acestia.

12. #312 SP
    Da, dar GPU-ul din Xbox360 produs de AMD este responsabil de o rata de hardware fail de 33% din primele generatii de Xbox, slaba fiabilitate a cipului plus o racire proasta au dus la foimosul RROD. Este atat de cunoscuta problema ca pe Youtube au aparut si cantece despre asta. Totusi avntajul a ramas in favoarea AMD pe generatia actuala de console datorta faptului ca era mai usor sa programeze pentru GPU-ul de la AMD decat pentru cel de la Nvidia, AMD foloseste 48 de pipeline-uri unificate, este mai usor sa aloci sarcini daca nu trebuie sa iti faci griji cate ai disponibile pentru fiecare proces. Oricum Nvidia a evoluat mult din 2006 pana in prezent, deci nu cred sa se mai repete istoria.

13. #313 SP
    Member claudiutk's Avatar
    Lipitura fara plumb datorata legilor ecologiste, nu ati, cauzeaza rrod

14. #314 SP
    Lipitura fara plumb se foloseste si in PS3 dar nu cedeaza, GPU de la AMD lucreaza la temperaturi mai mari, este ceva cunoscut asta, problema ca la temperaturi mari la care GPU rezista nu fac fata alte subansamble, in cazul asta lipiturile sau socket-ul. E un cerc vicios, cand s-a trecut pe procedeul de constructie pe 45nM care automat presupune un consum mai mic de curent si totodata si o temperatura de lucru scazuta au disparut si problemele.

15. #315 SP
    Member claudiutk's Avatar
    corect, dar ps3 cedeaza si el

16. #316 SP
    Sony renunta si la Cell, dar fara sa spuna in favoarea cui, apar zvonuri ca si CPU-ul ar fi facute de AMD. Incep sa cred ca PS4 nu va mai fi la fel de revolutionara ca celelate console de la Sony. Stirea o puteti citi aici Sony to Ditch Cell Processor for PlayStation 4 (PS4) Console? - Page 1 - PS3 NEWS - PlayStation 3 News - PS3 Hacks - PS3 CFW . Cel mai dezamagitor lucru este faptul ca nu va fi backward compatible cu jocurile de PS3 si PS2, ar costa prea mult sa foloseasca in paralel cu procesorul nou si un CPU Cell, iar emularea software este aproape imposibila. Asta inseamna ca trebuie sa imi pastrez si PS3-ul pentru Uncharted.

17. #317 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Daca pun ceva bazat pe Bulldozer va fi cel mai mare fail al lor.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

18. #318 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by psicho1986 View Post
    Cel mai dezamagitor lucru este faptul ca nu va fi backward compatible cu jocurile de PS3 si PS2
    Ce nevoie o sa mai ai ?!

19. #319 SP
    AMD a gresit cu Bulldozer ca nu au gandit ei un suport mai bun pentru procesorul lor, ceva care sa administreze mai bine sarcinile pe 8 nuclee, trebuia sa lanseze procesorul cu un nou socket, nu pe AM3+, si placile de baza cu noul socket sa foloseasca un chipset dedicat procesorului. Ei au lansat un procesor cu 8 nuclee si s-au asteptat de la producatorii de software sa il sustina, nu se face asa, tot timpul vor merge pe modalitatea cea mai usoara, de ce sa te chinui sa creezi o aplicatie pentru un procesor cu 8 nuclee care nu are baza de instalare cand poti sa faci usor aceasi aplicatie pentru un procesor cu 4 nuclee cu o baza foarte larga de instalare dispusa sa iti cumpere aplicatia. Probabil intr-un ecosistem inchis ca PS4 asta nu ar fi asa o mare problema si arthitectura CPU-ului este mai usor de folosit decat Cell-ul. Dar tot nu sunt de acord cu renuntarea la Cell in favoarea AMD. In primul rand am deja o colectie de jocuri de PS3, si in al doilea rand nu castig suficient sa imi cumpar o consola noua , in schimb daca as vinde consola veche as acoperi o parte din costuri, plus pot sa imi joc in continuare jocurile.

20. #320 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Have PlayStation 4 Details Emerged? - PS3 News at IGN

data de lansare e credibila..in schimb daca asta se dovedeste a fi reala asta "Apparently, once a consumer inserts a Blu-ray disc into Orbis it must be tied to a PSN account and can no longer be shared." va fi scandal mare..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 903 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 66 116 516 ... LastLast