Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 17 of 903 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 517 ... LastLast
Results 321 to 340 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #321 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Nu-mi prea place cum suna. Era si de asteptat asemenea 'manevre'.
    Da fac si eu o manevra in 2013 si trec cu jucatul pe tablete.
    ...sau la furat pe PC

2. #322 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    da..asta chiar ar fi o mare nesimtire..nu ca as cumpara eu jocuri SH insa mai imprumut de la colegi...sau poate se vor ieftini jocuriile(la jumatate de pret) si asa va fi mai ok...dar e greu de crezut la cat de lacome sunt mariile companii..

3. #323 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Super

Next PlayStation to lock out used games - Report
    28 martie 2012
    Buckle up, Sony enthusiasts. A tipster has told Kotaku that the PlayStation 4 is named "Orbis," and that it will feature an anti-used game system, offer no backwards compatibility with PlayStation 3 titles, and ship in holiday 2013.

Orbis is just a code-name�or is it?

As for the first part of the rumor, multiple sources told the blog that the Orbis will sport some sort of anti-used games measure. Full Orbis games will be available via Blu-ray disc or as a PlayStation Network download, and will be locked to a single PSN account. Players will not be able to circumvent the system by remaining offline, as the source said users will be forced to be connected to the PSN to boot up their games.

Gamers will be free to trade in Orbis games, but the person who purchases a second-hand disc will be restricted to a limited trial mode or "some other form of content restriction." These gamers will be forced to pay a fee to unlock the full title, according to the source.

An earlier report suggested Microsoft's next-generation Xbox would also include some method of blocking gamers from playing used titles. Microsoft has not commented on the matter.

As for backwards compatibility, Kotaku's source says Sony has no plans to offer such a service with the Orbis. This would mark a change in approach for Sony, as the PlayStation 2, PS3, and PlayStation Vita have all supported their predecessors' games at launch in some form.

Concerning timing, the Orbis will ship during holiday 2013, according to the tipster. This person says Sony has been sending Orbis dev kits to "select developers" since the beginning of the year. New iterations of these kits were reportedly dispatched earlier this month, with "finalized beta units" headed to developers at the end of 2012.

This matches up with an earlier rumor, which suggested several studios--including one "major Sony-owned" developer--had moved entirely to PS4 game development.

What kind of technology will the Orbis run on? The site is reporting that developers are being told to plan for an AMD x64 CPU and AMD Southern Islands GPU, the latter of which is capable of running Orbis titles at a resolution of 4096x2160 and 3D games at 1080p. It has been previously suggested that the next-generation PlayStation would be powered by AMD technology.

A Sony representative declined to comment on the matter. For more on speculation concerning the next-generation of consoles, check out GameSpot's rumor roundup feature.

Read and Post Comments | Get the full article at GameSpot

"Next PlayStation to lock out used games - Report" was posted by Eddie Makuch on Wed, 28 Mar 2012 09:11:46 -0700

4. #324 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Inca una "de bine" de la Sony...

5. #325 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cu PSV si-au cam batut joc, daca asa o sa fie si cu PS4, eu clar spun pas.

6. #326 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Cu PSV si-au cam batut joc, daca asa o sa fie si cu PS4, eu clar spun pas.
    Si eu as spune pas, din pacate conteaza mai putin consola si conteaza mult mai mult jocurile exclusive. E usor sa spui pas la consola cand te uiti la hardware sau la magariile legate de activarea jocurilor. Daca daca apare Uncharted 4, Killzone 4, Resistance 4, God of War 4 (ciudat, nu? toate-s cu 4) deja (cel putin pt mine) devine greu sa ma abtin si sa nu cumpar consola.

7. #327 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Asta este. Ratez 20 de jocuri care merita jucate. Nu e capat de lume. Am inca mii de jocuri din generatia trecuta care sa ma tina ocupat toata viata. Da-i in pix cu planurile lor nesimtite.

8. #328 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Asta este. Ratez 20 de jocuri care merita jucate. Nu e capat de lume. Am inca mii de jocuri din generatia trecuta care sa ma tina ocupat toata viata. Da-i in pix cu planurile lor nesimtite.
    daca se confirma va fi scandal mare..comunitatea va sari pe ei..una e sa faci medii de stocare proprietare..pe care le platesti doar o data(nu ca asta nu ar fi tot o nesimtire) si alta e sa faci fiecare joc blocat pe un singur cont de PSN sau chiar pe o consola....daca ar reduce preturiile la jocuri la jumatate(cel putin) ar fi mai acceptabila limitarea lor...dar e greu de crezut..

oricum daca fac miscarea asta doar cei de la Sony(de asemenea greu de crezut) instant va avea de castigat Microsoft..dar cred ca va fi o intelegere intre cele 2 companii ca sa adopte ambele masura..

Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Daca daca apare Uncharted 4, Killzone 4, Resistance 4, God of War 4 (ciudat, nu? toate-s cu 4) deja (cel putin pt mine) devine greu sa ma abtin si sa nu cumpar consola.
    ok..cumpar consola joc jocuriile iar apoi o vand impreuna cu PSN account..in cel mai bun caz asta..
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Inca una "de bine" de la Sony...
    off:Monky de ce nu mai esti rosu ?
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    E asta chiar va fi o problema, exclusivitatile de la Sony, si nu putine la numar, au fost extraordinare.
    Mai vedem, mai analizam, dar sincer, greu de renuntat la o viitoare consola de la Sony.
    Mai ales ca eu nici mort nu m-as mai intoarce pe PC.
    atunci ai "onoarea" sa platesti pretul full al unui joc si sa nu-l poti vinde ..pana la urma unii se lasa de fumat si de alcool..ca sa nu mai zic de droguri..ce,eu nu pot sa ma las de niste jocuri amarate ?(sau sa ma intorc la PC) sau vorba lui tudyniuz sa joc tot de pe actuala generatie..jocuri pe care le-am ratat din lipsa de timp

9. #329 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Si eu as spune pas, din pacate conteaza mai putin consola si conteaza mult mai mult jocurile exclusive. E usor sa spui pas la consola cand te uiti la hardware sau la magariile legate de activarea jocurilor. Daca daca apare Uncharted 4, Killzone 4, Resistance 4, God of War 4 (ciudat, nu? toate-s cu 4) deja (cel putin pt mine) devine greu sa ma abtin si sa nu cumpar consola.
    E asta chiar va fi o problema, exclusivitatile de la Sony, si nu putine la numar, au fost extraordinare.
    Mai vedem, mai analizam, dar sincer, greu de renuntat la o viitoare consola de la Sony.
    Mai ales ca eu nici mort nu m-as mai intoarce pe PC.

---------- Post added 29-03-2012 at 02:30 AM ----------

Pe de alta parte, pt. o tara saraca ca si Romania va fi un dezastru astfel de oprelisti.
    Desi vestul e mult mai potent financiar sunt curios totusi ce reactie vor avea. Sa tot dai zeci de euro pe un joc nu cred ca e asa de usor nici pt cineva cu mai multi bani in buzunar.

10. #330 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    off:Monky de ce nu mai esti rosu ?
    off: lasa sa se mai ocupe si altii, ca mie mi-a ajuns. Am frigiderul plin.

on: momentan sunt doar zvonuri, nu mai luati si voi totul asa in serios. Nu de alta, dar daca mai face Sony 2-3 pasi gresiti, directia sant scrie pe ei, cu tot cu exclusivitati sau fara. Eu inca mai sper sa revina in forta... dar am un feeling ca la cat de prost le merge (ma refer la vanzari pe aria de HiFi in special si la despartirea de Samsung si de Ericcson), nu se vor axa decat pe cum sa faca mai multi bani, no matter what. Si de unde sa mai faca, daca nu de la gameri (aia carora le tineau datele private in fisiere text...).

11. #331 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Daca xbox face miscarea asta , Ps de ce nu ar face o ?

12. #332 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Furthermore, according to Kotaku's source, Orbis will not feature backwards compatibility with PlayStation 3 games and will incorporate some sort of used-games restriction.
    Whaat?

13. #333 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Steam-ul face la fel nu ? Adica linkeaza jocul de cont. Si o face de ceva timp. Noul Xbox o sa urmeze probabil acelasi drum. Producatorii de jocuri deja incep sa puna tot mai multe piedici jocurilor second hand. Deci unde e problema ca si Sony face la fel ? Toti tipati dar majoritatea o sa uitati supararea de acum si o sa va cumparati un PS4.

14. #334 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Daca nu o sa mai aiba backward compatibility o sa fie jaf la drumul mare

15. #335 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by bubli-789AD View Post
    Toti tipati dar majoritatea o sa uitati supararea de acum si o sa va cumparati un PS4.
    Ca si iubitori de console probabil ca asa se va si intampla, dar eu nu o sa imi mai permit 5 jocuri pe luna, ci unul.
    Cine o sa-si mai permita sa dea bani pe jocuri slabute sau de categorie medie fara posibilitatea de a face un schmb ?!
    S-ar putea sa asistam la urmatorul fenomen, vor creste vanzarile cu 10-15-20% pe jocurile de anvergura, iar celelate vor avea un MARE 0 la vanzari.
    Iar o parte importanta din cei care vor cumpara jocurile de TOP vor astepta sa le scada pretul.
    Cred ca Sony, daca adopta strategia asta, se pregateste sa aibe incasari mediocre.
    Singura 'smecherie' care ramane e ca jocurile sa nu mai aibe preturile de azi. Pe sistemul binecunoscut, mai ieftin dar mai mult.

16. #336 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai nici nu o sa mai apara IP-uri noi. Acelasi rahat o sa-l lungeasca la infinit. O sa ramanem cu shootere si cateva action din serii cunoscute. Adio jocuri noi.

17. #337 SP
    Member Moromete's Avatar
    ... "industria jocurilor" s-a plafonat..."noroc" pentru ei ca din spate vin hoarde de drone a.k.a. consumatori conditionati sa cheltuie tot ce castiga si sa accepte ca "normal" sa nu ai un ban in buzunar de la luna la luna...chase-freedom-card.jpg

18. #338 SP
    Member psicho1986's Avatar
    Poate nu e chiar asa de rau, o sa mai avem jocuri PSN ieftine, probabil chiar mai bune decat pe PS3 si o sa jucam cate un joc full la luna, o sa aiba succes mare cele care au multiplayer bun sau care ofera foarte mult continut, asa nici developerii nu o sa mai fie asa lenesi si nu o sa mai fie jocuri proaste lansate cu fiecare film mai mare. Mie personal dupa jocurile exclusive PS3 ca Uncharted, GoW, Killzone, preferatele mele sunt Deathspank si Limbo, care au fost foarte ieftine si sunt foarte bune. Din ce am inteles si Moove o sa fie in continuare si pe PS4, probabil in alta forma, dar asta nu ma atrage, singurul joc care il mai joc din cand in cand este Sports Champions si aia numai cu prietenii dupa cateva beri. Disc Golf jucat pe bautura e criminal, pentru fiecare lovitura peste birdie se bea un paharel de bere.

19. #339 SP
    Member Dasani's Avatar
    Nu se gandesc deloc la gameri,doar marketing,cum sa faca sa nu piarda bani.Mi se pare o tampenie sa te oblige sa cumperi jocuri noi.Noah da-i pace.
    GREED - killed the video game

20. #340 SP
    Quote Originally Posted by bubli-789AD View Post
    Steam-ul face la fel nu ? Adica linkeaza jocul de cont. Si o face de ceva timp. Noul Xbox o sa urmeze probabil acelasi drum. Producatorii de jocuri deja incep sa puna tot mai multe piedici jocurilor second hand. Deci unde e problema ca si Sony face la fel ? Toti tipati dar majoritatea o sa uitati supararea de acum si o sa va cumparati un PS4.
    da...insa mai este si alternativa la steam..adica jocul retail..plus ca extrem de multi(printre care si eu) cumpara jocuri doar cand sunt reduceri mari(-60-75%)..de ce as da 60 euro pe un joc sub forma digitala cand la un pret mult mai mic,uneori chiar si la jumatate(ptr ca trebue sa recunoastem..preturiile la jocuri PC sunt cu muuult mai mici decat cele de la console) pot sa-l iau din magazin/comand de la zavvi/thehut etc.

in concluzie acest lucru este una dintre cele mai neinsemnate griji ale noastre daca trece ACTA ..Parlamentul European nu vrea sa amane supunerea la vot...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 903 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 517 ... LastLast