Ar fi ceva sa livreze cu o saptamana inainte de lansare daca sunt disponibile, cum face Altex cu jocurile.
Ar fi ceva sa livreze cu o saptamana inainte de lansare daca sunt disponibile, cum face Altex cu jocurile.
L-am precomandat si eu .In caz ca va fi listat pe alte site-uri la un pret mai mic,voi renunta la comanda de pe emag .
Nu, te obisnuiesti cu ea.
---------- Post added 13-06-2013 at 03:59 PM ----------
Pe amazon uk e fix 349 lire sterline (http://www.amazon.co.uk/Sony-PlaySta...1&keywords=ps4)
Se gaseste si mai scump :
Consola Sony Playstation 4 - Consola Ps4 - Pret Noua Consola Sony Data Lansare Precomanda Ps4
Aici scrie Data Aparitie: 31/12/2013
Flanco, Domo, Altex, Media Galaxy, Emag, in restul nu am încredere, vezi ce a patit colegul GDoG. Pana la urma 1800-1900 e preţul corect. Eu mai aştept pana in vara lu' 2014
Sa inteleg ca m-au pus pe lista sau e doar un mail automat?
Sper sa se tina de treaba... si sa nu raman fara consola.Multumim pentru comanda -,
Comanda ta cu numarul - a fost inregistrata cu succes.
SCEA Trademarks Online Bidding/Auction System, Incentive Reward Program For Games, "Bid For Greatness" - PlayStation LifeStyle
Trademark Status & Document RetrievalNow this is interesting. On the same day as their E3 2013 press conference, Sony trademarked the phrase “Bid for Greatness”. Now you might think that it’s just a part of the marketing campaign for the PS4, Greatness Awaits, but it seems to be far more intriguing.
Arranging and conducting incentive reward programs to promote the sale of computer games, virtual game assets and trophies; Auction services; Providing consumer information in the field of computer games and video games.
![]()
http://www.consolegames.ro/forum/sho...d.php?p=980970
PS am incurcat userii prima data, sorry![]()
bai dragi colegi fo(ru)misti de console...daca vreti sa nu mai avem un nou episod "Se inchide forumul"-partea II faceti bine si folositi link-ul asta atunci cand dati comanda de PS4...merg catre hosting-ul CG: 12 euro/per PS4
sau daca ati comandat deja faceti bine si comandati din nou folosind link-ul si anulati prima comanda...asta in caz ca nu va doare mana..
la poll 149 ati spus ca luati PS4..macar jumatate il luati la lansare..hai cu clickul
Emag,Altex, Domo, Flanco cand o sa aiba ps 4 bundle?
PS4 Preorder Information | PlayStation 4 | GameStop
Preordered from Amazon UK, la fel cum am luat si Wii U la lansare anul trecut.
Nu ma mai ating de Romania la preorder cate zile oi avea, garantia de livrare in ziua launch la noi e egala cu zero barat.
Bookmarks