Garantia de 2 ani la o consola luata in launch day in Romania e buna de utilizat ca hartie higienica in primele luni oricum, pentru simplul motiv ca daca ti se strica n-au cu ce sa ti-o inlocuiasca timp de multa, multa vreme
Si-acum mi-aduc aminte de exemplul PS3 cu Flanco si Diverta in 2007.
Amazon UK are 1 an garantie la orice, nu numai la console.
Acum, depinde cum preferi: 2 ani in Romania sau 1 an in UK.
Vad ca au aparut si jocurile: Amazon.co.uk: ps4
£54.99 = 290 RON (plus shipping). Daca nu se intampla vreo minune, cam pe la 300 RON vom vedea jocurile la inceput. Daca le prindem si pe alea![]()
55 lire eu sincer nu-mi permit si cred ca e singurul motiv pentru care nu-mi voi lua ps4 chiar la lansare desi imi doresc nespus de mult.Decat sa-l tin pe post de bibelou mai bine astept.Si sunt curios daca pe pc Watch dogs va costa tot 55 de lire.![]()
Sunt foarte ieftine pentru cumparatori dar si pentru producatori, foarte profitabile si de multe ori mai distractive decat jocuri AAA .
Si cine nu ar vrea sa aiba "urmatorul minecraft" pe consola lui?
Also: http://www.youtube.com/watch?v=gGoo0...ailpage#t=336s
Se pare ca diferenta de pret intre ambele console va fi derizorie.Ideea ca Sony va lansa si in Europe o consola mai ieftina raportata la pretul competitie pare a fi o deziluzie.
Cred ca voi renunta la ideea de a achizitiona consola in primele luni de la lansare,atata timp cat pretul jocurilor nu va scadea sub $70.
Bookmarks