Nu are nimic :)
Printable View
Tocmai am vazut un anunt de tot rasul :)) Sper ca este acceptat sa postez linkul.
LOL :
Sony PlayStation 4 consola PS4 - de brand nou - tocmai.roQuote:
Eu sunt de vanzare un nou PS4 Sony sigilat cu confirmare de primire de cumparare originala. Primirea si serial de la meciul consola (asa cum este dovedit in fotografie). Am atat modelul american si modelul european disponibila de vanzare . . Achizitionat in ziua de lansare de la Sony.
P.S.Feriti-va de astfel de anunturi!!!
bat si ei fierul cat e cald, poate strang un ban de mos..caci din ianuarie.. :)
Btw, pot sa confirm ca merge activat contentul de PS4 pe cont de UK si folosit pe cont de US (exact ca si la PS3). Cel putin in cazul lui AC4 au mers ambele coduri de redeem (si cel de Uplay si cel de extra content) - chiar daca pe contul de UK nu am PS+.
Ala de uplay nu trebuia sa îl folosești ca îl puteai lua gratis de pe Store. Dar nah, și-așa nu aveai ce face cu el :)
Ma refeream la faptul ca nu aveai ce face cu el în cazul în care îl luai de pe Store. Și eu l-am activat în ideea de a lua dlc-urile alea și ce mai e pe acolo :)
Guys, la voi tot asa putin tine DS4 ca baterie? In 2 zile e bye bye... (si nici nu m-am jucat foarte mult in cele 2 zile - sa zic 2-3 ore pe zi). Am facut bine ca mi-am luat un gamepad extra... dar totusi, la o sesiune mai lunga, sa tina doar o zi? Cel de X1 cred ca are deja 2 saptamani si inca tine (bine, am pus si 2 x 2700mAh in el). E cam jenant totusi...
Da. Cam pe acolo durează și la mine
Da, muuult mai putin decat DS3.
Mie mi se pare si mult mai urat decat DS3. Poate compenseaza la control si ergonomie, nu stiu, nu am tinut unul in mana inca.
Ma tine max 6 ore.Ds3 uitam sa il incarc.Mi se pare exact diferenta intre un smartphone si nokia :D
Ciudat sa tina un iPad 15h si un amarat de controller 5-6h...
daca lumineaza parca e brad de Craciun..
găsesc undeva în RO thumbgripuri pentru DS4?
Mai, apropos de lumina din DS4... au fost multi aici care s-au plans de faptul ca le reflecta lumina din TV. Serios, eu am doua gamepad-uri, dar niciunul din ele nu reuseste sa faca treaba asta. Adica, ele nu reusesc sa lumineze la 20cm distanta, daramite la 2-3m in TV. Ar trebui sa fie un TV al naibii de reflectiv ca sa prinda asa ceva.
Mai mult, eu unul nici nu-mi dau seama in timp ce ma joc de culoare... trebuie sa-l intorc putin ca sa vad exact ce culoare e. Pe deoparte ma bucura treaba asta, pentru ca ma temeam sa nu "straluceasca" prin camera (asa cum o face Move-ul de exp.). Dar pe de alta parte nu-i vad rostul...
Si sincer sa fiu, nu cred ca led-ul acela e mare consumator... Poate mai umbla Sony la optimizarea pe Bluetooth ;)