Plus MGS 4 iry :)
Printable View
Plus MGS 4 iry :)
PlayStation fara zeul războiului nu exista! Am zis!
Degeaba ziceti:"PS4 are grafica mai buna si se apropie de un high end pc"
daca omul nu stie ce e ala Uncharted sau MGS sau God Of War...degeaba are "grafica" daca n-are jocuri.Degeaba ii comparati ps3 cu ps4 cand el nu stie cum arata un joc pe ps3 ca sa vi sa zici ca e diferit si arata mai bine...
Acum cu 18 bulioane isi lua o consola si vreo 4 jocuri calumea.Dar cum vrea.Perioada asta pe care o asteapta pana ies ceva titluri pe ps4, putea s-o umple cu ceva jocuri pe PS3.
Ma rog, cum vrea fiecare acum.
Omul era în dilemă dacă să îşi cumpere PS4 şi voi îi recomandaţi PS3 ? Da merită să îl cumperi.
I say don't look back move forward, sa cumpere PS4. Cele mai bune exclusivitati de pe PS3 mai mult ca sigur vor fi portate si pe PS4, si vor arata si misca si mai bine, iar jocurile noi si bune vor veni si ele incet incet de la toamna;)
Păi nu întreba ce să îşi aleagă, PS3 s-au PS4, s-a referit strict la PS4.
Da, iar eu i-am spus de PS3 pt ca e nou in materie de console :) librăria fiind imensa, ma refer la jocuri bune exclusive
Cred ca a inteles mesajul nostru :)
PS3 pt ca ai o librarie imensa in spate, dar ai nevoie de foarte mult timp la dispozitie! pentru ca altfel libraria e fix degeaba.
PS4 pt ca este noua generatie, libraria este redusa ce-i drept, insa daca cu timpul liber nu stai foarte bine, atunci libraria actuala pentru PS4 este suficienta.
Si avem in sfarsit o solutie :D
Wireless DS4 pentru PS3
Să înțeleg că fără PS+ nu voi mai putea juca online pe PS4?
Ai inteles corect :)
Dar cum pot achiziționa PS+? Îmi trebuie un card, nu?
Bine întâi de toate îmi trebuie PS4 ☺
Îți poți cumpara si din magazin ps+ , in caz ca nu ai card ptr tranzacții online si apropo sunt cateva jocuri care merg si fara ps+ online exp: final fantasy 14 warframe ...
Tomatoes, tomatos... s-ar incadra la fel de bine si al Clubul PS3, si la Accesorii PS4, nu cred ca e offtopic in niciunul din cele trei thread-uri, am ales unul dintre ele.
Oare de ce imi apar jocurile free de azi ca si paid? Mai are cineva problema asta?
Se pare ca store-ul nu recunoaste ca am PS Plus... wtf?
gotcha!!