Stati sa vedem preturile... ar fi nebunesc s-o iau la lansare, mai bine astept un an-doi sa apara jocuri bune, vad si cum e treaba cu ea si mai scade si din pret :D. Si de acord cu Dante, un bundle PS4+Vita ar fi fenomenal!
Printable View
Stati sa vedem preturile... ar fi nebunesc s-o iau la lansare, mai bine astept un an-doi sa apara jocuri bune, vad si cum e treaba cu ea si mai scade si din pret :D. Si de acord cu Dante, un bundle PS4+Vita ar fi fenomenal!
Evident. Chestia asta oricum s-a spus de mai multe ori, jocurile de PS3 nu vor rula pe PS4. Asta e. Plus ca sistemul de securitate al jocurilor va fi altul pe PS4. Asta nu inseamna ca jucuri de PS3 in varianta digitala nu vor putea fi cumparate de pe SEN si jucate pe PS4 (de astea a-ti uitat)...
LE. Cica controler-ul va fi refacut cu un touchpad in mijloc si in Europa nu vom vedea PS4 mai devreme de 2014.
http://www.edge-online.com/news/playstation-4-revealed/
Dupa toate zvonurile se pare ca PS4 va fomi putin mai puternic decat xbox720. Au acelasi CPU de la AMD dar chip-ul grafic difera putin, la PS4 fiind putin mai rasarit.
Sent from my Samsung Galaxy S3 Mini
Cu rabdare si autocontrol. Bine, nu stiu voi, dar eu nu dispun de situatia materiala sa-mi permit s-o iau la lansare...
Sper sa refaca trigger-ele alea prost-gandite.
:p
PS4 10x power of PS3 and Xbox to release in June � Cramgaming.com Cramgaming.com
PS4 will be 10x more powerful than PS3
Will be unveiled on Feb 20th
Will have film quality graphics
Named PS4 or Orbis
Will feature 8 Computer Chips
Will cost £300
Ultra HD graphics 4x more detailed than PS3
3D Capability
Rumors suggesting new controller with touchscreen display.
Backwards compatible games and controllers
Ultra HD player
New Xbox likely to launch in June 2013
Nu, dar tu chiar crezi ca vor lansa consola fara jocuri? Un Call of Duty si un Fifa sigur o sa aibe la lansare. Desi nu-mi plac, pentru ele doua trec la PS4 din prima zi. Imi ajunge.
Din cauza Cell
poate vor scoate totusi vreo varianta la 599$ cu un Cell mititel pe 28nm inclus :evil:
Pentru ca sa piarda bani din:
vanzarea de jocuri ps4
productia de piese de ps4
vanzarea de re-release-uri de ps3 pe psn
si sa isi creeze o imagine buna pentru consumator? Marile companii sunt conduse de drone automate care si-au tocit drumul prin harvard/etc ...
Potrivit zvonurilor, cam așa ar trebui să arate noul controller PS4.
Do not want :ohno:
Cam aiurea...au renuntat la ergonomia butoanelor pentru touchpad-ul ala:noway:
Parca e umflat cu steroizi :)) Touchpad-ul ala trebuia sa fie pe spate pentru aspectul de ceafa lata :))
Nu are cum sa arate asa, e oribil
E oribil!