Nu are legatura cu ceilalti din casa. Important este ca intre ruter si PS4 sa ai legatura prin cablu, nu wireless.
Printable View
Nu are legatura cu ceilalti din casa. Important este ca intre ruter si PS4 sa ai legatura prin cablu, nu wireless.
Merge mersi mult:x
Eu am incercat prin router cu cablu sa schimb mts dar nu am reusit(nu imi dadea ip in consola).Trebuie facuta vreo setare si din router?
Refaci conexiunea cu IP automat. Trebuie sa mearga daca e bagat in router. Daca e direct in modem, bagi PPPoE de la ISP.
Nu-i relevant tipul conexiunii. Eu am setat MTU 1450 iar conexiunea mea este wireless (prin router evident). Solutia asta este un workaround temporar pentru cei care au primit codul de eroare nw-31194-8 si nu funcționează pentru toata lumea. Sa speram c-o s-o rezolve repede.
La mine am schimbat MTU la 1473, bagat cablu intre PS4 si router si tot nu reusesc sa-i dau de cap, imi da CE-33992-6. N-am idee
Pe mine ma recomanda vocea si talentul meu. Iar la ora la care scrii tu copiii mici, ca tine, dorm linistiti sa creasca mari si sanatosi.
http://www.youtube.com/watch?v=HSuawzIHto4
Scuze de off, poate de sarbatori se accepta recomandari sanatoase :).
ON: La mine a functionat cu MTU setat la 1450.
Salutare ,va merge PSN..??..azi dimineata functiona acum iarasi down...((
Desi eram sceptic, am incercat si eu ieri faza cu MTU pus pe 1473 si a functionat. Mentionez ca am consola conectata prin cablu de la router.
La mine merge pe default.
La mine a mers cu MTU 1473, pe wireless.
Status update: serviciile PSN au reintrat pe fagasul normal. In ultimele zile pe langa alte servicii de jocuri si sistemul PlayStation Network a fost afectat de un atac cibernetic, care a generat un grad mare de trafic virtual pe serverele PSN, avand ca rezultat probleme in accesarea acestor servicii de majoritatea utilizatorilor.
Va multumim pentru suportul si rabdarea de care ati dat dovada! Si noutatile viitoare legate de acest subiect le vom anunta in mod public pe pagina noastra de Facebook.
o intrebare va rog daca ma puteti ajuta. Am vrut sa cumpar un joc de pe
ps store romania,ca doar a aparut si la noi :)) Si cand pun card imi zice please insert a valid card credit number. I-am facut si scan cu telefonu si tot asa zice . Imi puteti zice cu ce carduri se poate cumpara ?? Am card CEC mastercard :) Multumesc anticipat !
In mod normal trebuie sa mearga si cu cel de la CEC, dar e posibil sa fie nevoie sa faci o cerere la banca sa iti activeze platile online. Eu am un Visa Elctron de la Transilvania si a trebuit sa cer eu sa imi activeze platile online.
Am unul de la Transilvania. Am sa incerc si va anunt . Multumesc !
Uite asa a aparut si mailul mult asteptat :))
Stimati Cumparatori,
Asa cum a-ti putut observat, pe pagina noastra de gamerland.ro au aparut niste produse cu preturile eronate, din cauza unor probleme cu sistemul nostru care au condus la aceste neintelegeri !
Fiind plecati in mini vacanta de craciun (din 23 decembrie 2014. pana in data de 27 decembrie 2014) eroarea a fost observata cu intarziere.
Dupa descoperirea erorii pagina a fost oprita pana la rezolvarea defectiunii.
Eroarea din sistem putea fi observata si din emailurile de confirmareunde aparea la produs (Pret necunoscut deocamadata) care sunt trimise dintr-un program automat si nu sunt prelucrate manual.
Dorim sa atragem atentia aspura Termeniilor si a Conditiilor de pe pagina noastra.
Cumparatorul trebuie sa consulte pagina Termeni si Conditii, accesibila la sectiunea "Termeni si Conditii" al site-ului, inainte de lansarea unei comenzi. (La sectiunea „Limitarea Raspunderii”)
Care se refera la problemele si erorile aparute de pe pagina noastra fiind cauzate de o eroare de sistem , si la datele eronate aparute.
Prin plasarea comezii a-ti acceptat automat Termenii si Conditiile site-ului.
Limitarea raspunderii- Informatii necesare:
Folosirea datelor si a informatiilor.
Datele si informatiile prezente pe pagina noastra cum ar fi ( poze, text,video etc) sunt informative, si ele pot fi modificate oricand!
Nu ne asumam raspunderea pentru erorile aparute (preturi si date gresite)
Utilizarea acestor informatii vor fi suportate si va fi responsabilitatea utilizatorilor.
Compania noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru daunele rezultate din utilizarea datelor eronate! Nu putem sa ne asumam raspunderea nic in cazul unor erori sau date gresite postate pe alte site-uri.
Drepturile de autor:
Pagina principala,pagina site-ului, sectiunile care sunt afisate in ecran, propriile informatii, imagini, video, materiale audio (cum ar fi nume, fraze, logo-uri, grafica) si alte legi privind drepturile de autor al Gamerland.ro sau produselor specifice detinute de catre editor prin urmare sunt supuse normelor de protectie a proprietatii intelectuale.
Incalcarea dreptului de autor este considerata infractiune si se pedepseste comform legii.
Compania noastra isi rezerva dreptul de a cere despagubire celor ce aduc prejudicii de orice nautra.
Excluderea răspunderii:
Nu ne asumam raspundereapentru functionarea defectuoasa, virusi, daune cauzate de erori de sistem, urmarea a accesari paginii noastre.
Am doriisava informam ca erorile aparute vor fi remediate in cel mai scurt timp posibil.
Ne cerem scuze pentru neintelegerile aparute in urma erorii de sistem!
Va multumim anticipat pentru intelegere!
Cu stima,
Gamerland.ro