Rationamentul tau e bun, sper sa nu o ia razna Sony, eu nu mai am încredere atat de mare in baietii astia. Daca ce am auzit o sa vad cu ochii mei le-am iertat toate păcatele instant :)
Printable View
Rationamentul tau e bun, sper sa nu o ia razna Sony, eu nu mai am încredere atat de mare in baietii astia. Daca ce am auzit o sa vad cu ochii mei le-am iertat toate păcatele instant :)
Dant3 ,insiderul nostru valoros ! :evil: practic , Valcea-i fruntea tarii !
Nope, Ardealul si Banatul, Rm. Vâlcea e un oraș de pensionari :))
Oricum, acum parca niciodata ne dau cu țărâita mai mult. Se c**ă atat pe ei pentru un amarat de update care nu face nici macar pe sfert cat face update-ul concurentei.
Bine ca ne dau USB Music Player, ala e de vis! M-am convins si eu!
Asta e parerea mea, mi s-a intamplat de prea multe ori sa nu imi incarce lista de prieteni, sa nu imi trimita mesajele, sa nu mearga store-ul, ca sa nu fiu oarecum suparat de ceea ce au oferit pana acum. Daca tu crezi ca pe banii nostri trebuie sa-i mangaiem pe crestet, ca nu cumva sa-i suparam, e parerea ta.
Foarte bine, vezi ca ai optiune de ignore, o sa incep sa o folosesc mai des, ajuta la sanatate
Daca au ajuns unele postari nevinovate sa iti afecteze sanatatea ... Asa e in democratie, parerile sunt impartite.
Carcotasii nevinovati care vorbesc aiurea, postari nevinovate nu am vazut la tine, poate pe topicul Fifa unde e un haos total. Am terminat cu offtopicul. Ma scuzati, eu ma retrag.
PS invata sa citesti un text intreg, nu doar ce vrei tu. Azi sunt fanboy Sony, maine MS, stiu
Asa e, din 1000+ de posturi, 999 sunt carcoteli. Imi cer si eu scuze pentru offtopic, I'm done.
Bai eu in locu' lu' Base' ii premiam pe baietii aia , au adus in tara 1milion jumate de $ de la americani , love ma :x
lasati cearta baieti, ce vina avem noi ca sony ne neglijeaza pe cascavalul nostru !? :) sa vina update-ul ala si mai vedem, ca au stricat-o rau in ultima vreme.
Nu am spus niciodata ca esti fanboy, nu inteleg de unde ai dedus asta, iti stiu destul de bine convingerile. Iarasi nu inteleg de unde avalansa asta de comentarii negative asupra mea, mai ales ca in timp am mai schimbat impresii si totul a decurs normal.
Nu e vorba de nicio cearta, departe de mine gandul de asa ceva.
Asa zic si eu, @poiuyt, sa vina update-ul ala, ca pana acum a fost rau de tot. Asta am remarcat si eu, atata tot.
Aveti idee de ce primesc aceasta eroare cand incerc sa dau play la jocul de mai jos? Asa imi face din prima zi de cand a fost on pe ps+.
L-am sters, l-am reinstalat din nou, same sh!t. M-am saturat de psn-ul asta nenorocit.
La mine a mers, vezi ce spune eroarea, avem un tabel cu acele coduri pe topicul Ghidul PS4 sau aici
https://support.us.playstation.com/a...3A-error-codes
pentru ca am promis, atasez doar 2-3 exemple. n-am mai stat sa adun mai multe dar... jitter-uri ca in clipul video sau blocari in texturi am avut aproape la fiecare locatie din joc, si destul de des. iar in clipul asta prima chestie dureaza 2 secunde dar am patit sa dureze si cate un minut. In orice joc apar astfel de chestii dar nu le dau atentie pentru ca nu se intampla la tot pasul. iar asta se presupune ca e un joc pe care am platit pret full in conditiile in care-l luasem si pe PS3, dupa considerentul ca... dom'ne e o varianta mult imbunatatita a jocului original. in plus am patit intr-un singur gameplay si sa ma trezesc intr-un nivel in care trebuia sa ma lupt, fara niciun adversar generat, doar cu vocile lor pe fundal, si fara sa pot iesi din locatie (situatie ce se repeta si la reload checkpoint).
in cele doua imagini vedeti un par care sta de parca e electrizat (parul fiind unul dintre elementele pe care le-au laudat producatorii la lansarea definitive edition), iar in cealalta poza... no comment.
In fine, colac peste pupaza a venit eroarea CE-34878-0 care mi-a corupt definitiv salvarea la 86 % progres si a trebuit sa ma intorc la vreo 30%.
Apropos de eroare
@iry, ai apucat sa joci jocul sau ti-a aparut chiar dinainte de primul gameplay?
https://www.youtube.com/watch?v=n9Nd...ature=youtu.be
la mine s-a instalat si a mers fara probleme.. :|
PS4 error code CE-34878-0 – what it is and how to fix it | PlayStation 4
salut. Aveti idee cum pot conecta si eu aceste casti la PS4?
Casti audio cu banda Prestigio PBHS1, Bluetooth, Negru/Galben - eMAG.ro
Nu poți