gasisem asta pe net si credeam ca merge...
Casti ps4
Printable View
gasisem asta pe net si credeam ca merge...
Casti ps4
Pai cred ca se conectează doar prin BT, merg la PS3 dar sigur nu si la PS4, e mai cu motz consola :)) Vor sa își vândă ei căștile alea mai scumpe. Gasesti la Altex casti Tritton la 110 dar au fir pe care il poti introduce in controller.
Uite aici
http://www.altex.ro/casti-gaming-tri...ps4-si-ps-vita
Sau poți folosi orice căști cu Jack de 3,5.
Bună asta lol
Daca are doar mufa jack 3.1 nu poti,iar daca are mufa cu usb si jack 3.1,mufa usb bagi in consola iar jack 3.1 in controller iti dai tu seama unde.
Am si eu o problema, sunt curios daca se mai confrunta cineva cu asa ceva..
Atunci cand incerc sa vad un trailer..rezolutia e extrem de proasta.cred ca 240 sau ceva de genu.
Am facut un test din setarile consolei si viteza e de peste 180Mbps ..si la download si la upload!
Jocurile online merg bine, singura problema e cu "filmele".
Din cate imi aduc aminte, la inceput nu era problema asta.
Isi revine,doar sa astepti cateva momente.Asa e si pe "Live Playstation" cand vrei sa te uiti la cineva cand face stream.
Nu și revine :( și înainte nu făcea așa. Nu pot să înțeleg..
---------- Post added 23-10-2014 at 21:11 ----------
Acum am încercat să mă uit la trailere și filmulețe pe IGN. Merge perfect HD
am încercat să intru în internet browser și îmi dă eroarea asta: cannot connect to the server (WV-33899-2)
Acum am vrut si eu sa postez, mai devreme decat ma așteptam. Yuhuuuu
Hai ca incep si eu sa zambesc :D. E bine ca nu ne prinde noiembrie cu problemele actuale.
O sa mai zâmbești o data peste vreo 3 săptămâni ;)
Te referi la mult asteptatul store romanesc ? :)
Daca e sa ne luam dupa DualPixels updateul de PS4 2.0 codename Masamune (Japan's greatest swordsmith - wikipedia) va fi live pe 28.10.2014. Sursa aici:
Masamune, PS4 Next Update To Go Live 10/28 - Dual Pixels
Vezi mai sus o sursa si mai buna, direct de pe PlayStation EU;)
My bad am dat direct la ultima pagina ca eram entuziasmat.
Insfarsit avem data de lansare si e bine ca nu mai avem nici asa mult de asteptat:x
Updateul asta de firmware nu ofera stabilitate? Era cea mai asteptata functie. Sunt dezamagit! :-<
Tocmai asta vroiam eu sa zic. daca nu ofera stabilitate si totul sa mearga cu trebuie este inutil.
Nu stiu pe cati intreseaza mai mult temele si alte chestii mai mult decat ca totul sa mearga perfect.
daca nu ofera stabilitate ar fi cam trist , insa speranta moare ultima.
cert e ca in ultimele zile se misca mai bine psn-ul si lista de prieteni.