Confirm si eu PSN is having a hissy fit
Printable View
Confirm si eu PSN is having a hissy fit
Am rezolvat, nu se incarca cu cablul lui original decat de la consola. Am alt cablu si merge din usb_ul de la PC
Ramane problema cu rezolutia, poate ma ajuta cineva
Ilie eu incarc controllerul cu incarcatorul de la telefon,cei drept este tot sony si telefonul,insa cred ca merge cu orice incarcator cu miniusb.
Eu imi vad lista de prieteni insa nu pot juca nimic online, asa este si la voi?
Chiar numai inteleg ce se intampla cu SONY ,am incercat sa fiu cat mai ingaduitor dar exagereaza si cel mai mult ma enerveaza faptul ca nu ne spun nimic cu privire la aceste probleme. Eram mult mai linistit daca puneau undeva un post/tweet in care sa ne spuna ca lucreaza la stabilitatea PSNului.
M-am săturat de acest mesaj, incredibil. Am PS3 de vreo 7 ani si nu am întâlnit asa ceva.
Mai primeste cineva NW-31194-8 error code cand incearca sa se conecteze la psn? Nu stiu ce as putea sa-i mai fac.
FFS dar de ceva timp au problema asta da-o-n colo de treaba...
Playmemories online app merge din părți. Îți verifica la login unde esti si daca nu esti in țările suportate, bad gateway
Bineinteles, da erroare si pe app de pe telefon:(
Azi nu mai sunt sanse, e clar. No Destiny for tonight :-<
Da,da, isi dau tot interesul intre doua cafele, in timp ce-si numara banii...
Parca incep sa-mi pun si eu problema xbox one, iar aia cu get a life..pai de ce nu pica si netu, cablu tv..pai pt ca si astea fac parte din..life in momentul de fata
Pai daca imi iau maine BF 4 premium joc campania. Este inadmisibil sa platesti un serviciu care nu functioneaza in majoritatea timpului
Cred ca rad astia de la MS.. se tavalesc
Apropo, eroarea aia o are toata lumea care incearca sa acceseze psn
Pai cam au de ce pt.ca sony i-a subestimat si au ras cand au suplimentat serverele...
https://support.us.playstation.com/a...tail/a_id/2185
Quote:
PSN Connectivity Issues and Destiny Update
Was this answer helpful?
[PS4™ system] Updated 10/28/2014
The PlayStation Network is currently: Offline.
PSN is currently offline, and we are hard at work to resume service. At this time an estimate as to when PSN will be online is unavailable; however, we will update this article as soon as there's additional information. If you would like to receive a notice when PSN is fully restored, be sure to follow the official PlayStation Twitter account and our support Twitter account, @AskPlayStation.
Destiny is pushing a patch live today, players may be returned to the title screen and required to log back in to Destiny after installing.
Apropo de fw-ul nou si de noutatile sale, mi se pare misto faptul ca iti arata bateria in momentul in care apesi butonul PS si intra in home screen
Din punct de vedere estetic, plus calitatea la voice chat (e suuper clar acum), plus youtube, sunt foarte multumit. Pacat ca inca mai au probleme la online, poate pana maine isi revine, ca azi au fost si toti calare pe el.
Din ce vad in postarea lui gvingi76 totul se trage de la destiny..asa a fost si cand au introdus prostia aia de minecraft..