Dar teme dinamice, nu ?
Printable View
Cel putin una dintre ele e dinamica, mai uita-te o data.
se pare ca ..da
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...14e8ef8df671d3
La mine apar statice toate. Dubios.
Cum se numește cea dinamică?
Mersi.
Rectangular. E si cea mai simpatica, desi nu prea se disting iconitele.
Am si eu o intrebare : exista vreo diferenta intre PS4 negru si cel alb ?
Am si eu 2 mici probleme:
1) cum stiu ca incarca un controller de PS4? Conectat la consola arata ca are 1 linie la baterie. Bagat la incarcat cun un incarcator usb cu voltaj si amperaj corect nu face nimic, legat la USB in PC nu face nimic. Pareri?
2) De ce naiba nu imi da decat rezolutie 480P max? Intr-adevar am un tv vechi dar macar pe x360 am 1080I si 720P. Am folosit un alt cablu HDMI, sa in cerc cu al lui?
Bun, iar nu ma mai pot conecta la.. Psn
A picat PSN-ul iar?
ilie, conectezi controller-ul la consola, si apoi apesi butonul Ps. In josul ecranului o sa-ti apara acea baterie, cat mai ai si cand incarca.
Cablurile hdmi sunt la fel, ai grija sa nu fie ceva setat gresit.
Adin33, singura diferenta ar fi: cel alb e mult mai frumos ca cel negru :)
Va merge sa va conectati cu contul PSN?, am bagat de 5-6 ori email si parola si imi da eroare NW-31194-8...Nu merge sa ma conectez nici pe browser...
Da,da...a picat iar psn-ul..
Este mirific...
---------- Post added 28-10-2014 at 22:52 ----------
Se pare ca driveclub functioneaza si offline,desi il am digital cu upgrade pe plus, hmmm
Inca o dovada de profesionalism. :-&
@ilie eu pentru controller PS3, pentru al incarca la pc, foloseam aplicatia "DS3 Tool", acum nu stiu daca merge si pentru controllerul PS4...
Urat modul de bagat jocul in PS4, am stat 10 minute sa caut butonul pentru introducere dvd, si nu gaseam, dupa am citit manualul si mi-am dat seama:))
Ce buton de introducere, poate eject
Este modul lor de a spune, get a life.
Da, ala eject, eu am avut PS3 Super Slim, nu am prins PS3 Slim...Destul de bun DriveClub, asta la prima vedere, pacat ca l-am si vandut:D, dar ma joc in seara asta 2-3 ore si gata, poate o sa-l iau iar cand o sa-l joc cu prietenii...