Da, exact cum am zis si eu, la fel a patit si in vide. Se deconecteaza la un anumit interval de timp, deci nu este prea ok.
Printable View
Da, exact cum am zis si eu, la fel a patit si in vide. Se deconecteaza la un anumit interval de timp, deci nu este prea ok.
Stie cineva ce porturi trebuie sa eliberez pentru FIFA ?
Daca l-ai pus in DMZ nu are niciun efect deschiderea porturilor... Tocmai asta face DMZ-ul, iti pune IP-ul in afara routerului (m-am plictisit sa tot repet asta). Iar in afara routerului toate porturile sunt deschise. Faptul ca tie nu-ti merge chiar si dupa ce l-ai scos in DMZ, inseamna ca ai o problema cu routerul acela. Arunca o privire pe http://www.consolegames.ro/forum/f29...i-recomandari/ si vezi cu ce il schimbi...
Am inteles asta, chiar de prima oara, dar speram ca daca tot insist pe anumite porturi o sa si dea seama prostia aia de router ce vreau :)) . Totul e configurat corect, pe topicul ala am cerut ajutor deoarece am mai multe intrebari legate de networking, dar n-a mai raspuns nimeni. Mersi frumos de raspuns !
da ai dreptate am scris gresit am pus un "a" in loc de "e" dar veam in minte "freak"=monstru , cand scriam , oricum mersi , asta nu inseamna ca ORB sunt inutile eu folosesc stanga orb concave dreapta kontrofreek . Daca am facut greseli gramaticale in acest raspuns , este pentru ca sunt cam 10 ani de cand nu scriu in romaneste.
---------- Post added 19-04-2015 at 00:26 ----------
eu incarc decat cu inarcatorul de la tel si o fac din noiembrie 2014 pana azi nu a mai dat probleme ( raspuns la intrebarea "daca incarc joystickul cu incarcatorul de la telefon").
Consola mea PS4 are date code 5A. Se poate afla ce soft avea consola inainte de update-ul la 2.50 ?
MK X cineva? MILANISTU
Jocuri - PS4
sunt niste jocuri foarte ieftine aici mai ieftine decat pe altex a auzit cineva de siteu asta e de incredere?
http://community.us.playstation.com/.../td-p/45117774
Quote:
There is maintenance on the PSN messaging system scheduled for Tuesday, April 21st from 9:00pm until 12:00am PST.
For the duration of the maintenance the following actions will be unavailable.
Sending PSN messages
Receiving PSN messages
Deleting PSN messages
Changing the group message title
Adding members to a group message
The above restrictions will be across all PlayStation Systems (PS4, PS3 and PS Vita) and the PlayStation Mobile app.
All other PSN services and online gameplay will be unaffected.
---------- Post added 21-04-2015 at 12:42 ----------
Fw 2.51 disponibil
http://www.vg247.com/2015/04/21/play...2-51-now-live/
Stie cineva cum pot sa maresc viteza de download la PS4? Serios, am 2 GB de luat si ii ia 5 ore. Mai demult mi-i lua aproape instant...
eagle-eye: incearca sa dai Pause dupa care Resume la download. Eventual un restart la router... Verifica si pe PC cu un speedtest.net sa vezi daca nu cumva e vreo problema cu netul de la provider.
Salut,am si eu o rugaminte la voi,(si ma scuzati daca gresesc ceva dar sunt derutat)eu am o problema cu o notificare de a primi invitatie,mai ales in party si in-game,de la ce poate sa fie acesta problema?.Multumesc de intelegere
Daca primiti acel "survey" de la Sony, completati-l ! :D Cred ca o sa primim Killzone Shadow Fall gratis :D
Pe ce tara ai contul? Cand ai primit mail-ul si ce subiect are mail-ul cu "survey"-ul?
Uk, pe la ora 7, PS Plus Service
Attachment 247987
Salut.
Mai baieti am si io o problema.
A avut cineva sau are un prieten cu id: regyed?
Ca am luat ps4 la mana a 2-a si am dat din greseala sign out la user si nu stiu parola pentru userul acesta.
Va multumesc.
Salut, ce parere aveti despre achizitionarea unui PS4 resigilat de la Emag? Vad ca beneficiaza de garantie 24 luni. Presupun ca acesta a stat prin showroom ceea ce nu prea suna bine :(