Niciuna, foloseste-o linistit pe cea cu care a venit consola.
Printable View
Niciuna, foloseste-o linistit pe cea cu care a venit consola.
ms mult....am mai citit acum si se pare ca nu are rost sa o schimb!! Ms.
De ce la feminin fraților?!? E un cablu. UN cablu!
UN cablu DOUO cabluri...e neutru :)
Nu am zis ca e masculin, dar nici în felul ala nu poți folosi. Douo =)))
never the less ;)
*Nevertheless.
Si ca sa nu fiu total pe langa, @aleksandrel cunosc pe cineva care luase acel cablu de care ai mentionat tu si avea probleme. Reda imaginea cu purici si screen flickering. So yeah, cel din cutie e foarte bun.
Aplicatiile aste le am si io.
Ma refeream la altele gen: Hulu, SnagFilms, Funimation, Vidzone.
Sau sunt blocate pe US?
Eu toate astea le-am gasit pe site-ul lor: https://www.playstation.com/en-us/ex...entertainment/ si ma gandeam ca trebuie sa fie si pe playstation 4, nu doar pe site.
Mersi.
ok. Ms mult, Khufu.
...the hell is douo ?
Singurul lucru care difera la hdmi este acela cu ce este placat(daca e cu aur, transmite mult mai repede) dar alea sunt undeva pe la 100lei si ceva...daca ei zic ca s placate la 25-50lei inseamna ori ca mint ori ca sunt foarte putin si ca sunt ca cele normale...
Mit mai mare decat treaba cu cablurile HDMI nu exista. Astea transmit semnal digital, nu analog, astfel incat informatia ori e trimisa ori ba. Exista desigur HDMI 1.0, 1.1, etc, acolo sunt diferente intre ce informatie pot trimite, dar doua cabluri HDMI de aceasi versiune vor reda mereu o imagine identica.
In plus, dupa mai bine de un an jumate de cand folosesc cablul din cutia consolei nu am avut probleme de flickering sau alte cele.
Din cate stiu intre cabluri HDMI nu exista diferente, nu exista variante (1.0 - 2.0), mufa de la intrarea sau iesirea sistemului face singura diferenta. E doar un cablu care transmite semnalul din punctul A in B.
exista
1.3 si 1.4
Exista si 2.0 care suporta 4K @60Hz ;)
Daca am cont pe UK si vreau sa imi alimentez wallet-ul prin PayPal, printr-un browser, risc? Poate Sony sa dea cu mine de pamant?
As vrea sa fac asa doar pentru simplul fapt ca am optiunea de a adauga 50 de lire. Pe Allromedia nu pot decat 35.
Daca reusesti sa alimentezi nu-ti face nimic Sony. Dar contul de PayPal trebuie sa aibe aceeasi tara cu contul PSN.
din cate am inteles din articol divizia PS ii tine in viata pe cei de la Sony: Surging PS4 Sales Send PlayStation Profit Skywards - GameSpot
eu inteleg din asta ca aproximativ 75% din profitul companiei vine de la divizia PS :-? sau inteleg eu prost :)))?Quote:
Sony's games division has recorded $404 million operating profit during the twelve months following April 2014.
Encompassing all its business performances, from photography to phones, the wider Sony corporation announced a $576 million profit, a figure up 159 percent year-on-year.
Asa inteleg si eu, PS4 pare a fi "golden goose-ul" lor.