Iata-ma-s si eu intrat in clubul PS4.
Ceea ce m-a retinut pana acum sa cumpar consola a fost problema cu zgomotul ventilatorului, problema cunoscuta la primele modele. Sunt videoclipuri pe youtube in care consola face exact ca uscatorul de par. Solutia (cu pierderea garantiei) e sa schimbi pasta termoconductoare care se pare in unele cazuri nu a fost aplicata corect.
Am sperat ca noul model CUH-1216A sa rezolve problema asta dar achizitia ramane inca un joc de noroc. Are totusi niste avantaje - butoane mecanice (adio auto-eject), 8x1GB RAM, consum de energie redus cu ~15%. Eu unul am avut noroc, consola nici nu se incalzeste foarte tare si nici ventilatorul nu se aude (rau). Controlul calitatii insa este JAL-NIC. Carcasele sunt strambe! Au avut o problema cu matrita de turnare si decat sa refaca tot lotul au preferat sa le puna asa in vanzare. Iata problema:
NeoGAF - View Single Post - New PS4 model (CUH-1200) announced Efectiv e o galma in consola pe partea frontala (in plus) de parca a batut-o grindina.
Le reprosez multe celor de la Nintendo (ca proprietar de WiiU) dar ei ar prefera mai degraba sa dea faliment decat sa vanda o consola stramba. In general calitatea constructiei de la gamepad, manete si pana la WiiU este stelara in comparatie cu ce au facut cei de la Sony - slapi cu ventilator.
Am pus TLoU si mi-a mai trecut supararea...