7,5$ e pretul exclusiv pentru cei care au ps plus ?
Printable View
Da, e pretul pentru cei cu PS+.
Salut. Stie cineva un program bun prin care pot conecta DS4 la PC ?
Eu conectez DS4 la laptop doar prin BT simplu fara niciun soft. Win10.
Am statusul setat pe offline ai nu merge să îl schimb, au ăștia probleme cu rețeaua (PSN) ?
Sent from my EVA-L09
@Se7en Fury. Disconnect your other devices... daca intampini mesajul asta dai un rr la ps si o sa fie ok.
Eu am conectat DS4 cu un program numit DS4Windows dar atunci cand intru in fifa si incerc sa joc cu un prieten, eu de pe cotroller el de pe tastatura, setarile lui o iau razna.
Salut, băieți! Un DLC de pe EU merge pe US?
Un DLC de pe EU nu funcționează pe un joc de pe US
stie cineva care era siteul de pe care se puteau cumpara carduri valorice pt psn uk? era de la noi. multam!
altex.ro ?
mediagalaxy.ro ?
:-??
Allromedia
allromedia. asta era. multam fain!
Ma batea gandul la un slim de 1 Tb acum, dar aparitia slimului Glacier White ma face sa mai astept. Chiar arata bine pe culoarea alb.
mergi pe slim pachetul Final Fantasy, e la promotie pe altex.
@jvaitzer: daca sunt corecte calculele mele, atunci chiar si cu un comision de 2% (cat e de exemplu la ING pentru conversia lei-valuta) tot e mult mai ieftin decat ce am recomandat eu (Altex) sau alte magazine din Romania.
Dar ai grija sa fie cu livrare digitala, ca sa nu comanzi din greseala un card valoric printat. De exemplu asta e produsul postat chiar de catre cei de la Sony, astfel ca te costa exact 50 de lire plus un eventual comision al bancii tale, nu mai mult (cum e la vanzatorii terti, ce isi adauga un comision).