Macar la atat XBOX One bate PS4 la cur .... probabil pt ca are WiFi dual band (se duce pe la 170 Mbps- in test ies aproape de 200Mbps).
Printable View
Nu fac o confuzie, mi-a fost lene sa apas Shift odata cu b :P
Sent from my iPhone using Tapatalk
Limitat la 3 nu este sigur, eu descarc cu 10 MB/s in medie, pe banda de 5ghz
Stiu ca nu e f relevant testul,dar acelasi test pe wifi maxim 70-80 scoate si am un router destul de bun,asus rt-n66u.e mare diferenta,o sa-l las pe cablu desi ma cam deranjeaza tocmai pt dld,in jocuri n am nicio pb nici pe wifi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Câteva jocuri bune la 5$
http://www.playstationlifestyle.net/...ered/#/slide/1
La noi tot nu par sa fie pe lista produselor ce urmeaza sa intre in stoc..
PS4 sales exceed 53.4 million units; software sales surpass 400 million
=D>Quote:
''Sales of PS4 exceeded 53.4 million units worldwide, and the sales total of PS4’s game software reached more than 400 million [401.1 million]'', he said, adding that ''2016 was a year when we were able to offer a fruitful product line-up''.
La cum merg lucrurile si ce jocuri urmeaza sa apara, cred ca are toate sansele sa depaseasca pana la finalul vietii vanzarile lui PS3. Iar asta e cat se poate de impresionant pentru vremurile noastre, cand te poti juca de pe orice device ai, fie ca e telefon/tableta/smartwatch sau alte nebunii de genul.
E clar ca nimeni nu mai cumpara console, gamerii casual se vor juca doar pe telefon iar cei hardcore vor cumpara toti PC-uri ultra-performante. /Sarcasm :P
Salutari si bine v-am regasit!
Mi-am cumparat de la o cunostinta un PS4 cu vreo 20 de jocuri in format digital. Mi-a dat contul si parola cu mentiunea sa i-l dau inapoi cand isi cumpara iar playstation, acum cateva luni i l-am inapoiat, am deselectat la cont primary si am dat pe secundary sau ceva de acest gen. Ideea este ca el dupa ce si l-a reactivat, eu inca mai pot juca 80% din jocurile care au ramas in conola, este normal acest lucru?
De cand i-am dat contul nu am mai conectat consola la internet insa acum mi-am mai luat jocuri in format fizic si as vrea sa le fac update. In caz ca o reconectez la internet, este posibil sa mi se blocheze accesul la jocurile ramase de pe contul lui?
Multumesc!
Salut , intampin o problema cu consola ps4 daca imi puteti da un sfat: consola nu da semnal video la tv desi a mers fara problema panq acum , am schimbat firul degeaba ,am schimbat tv-ul , merge perfect , dar pe tv-ul meu merge dacq intru in safe mod dar altcumva nu ce sa fac?
poate ai smuls mufa HDMI din consola.. sau ai setari video selectate mai sus decat duce tv-ul pe care te joci.
Nu cred ca am smuls cablu dar inainte mergea perfect .. pe alt tv merge ok , si ce setari trebuie sa-i fac sa-si revina ca nu stiu
---------- Post added 25-01-2017 at 14:33 ----------
Sau trebuie sa fac vreun update la soft in safe mod pt tv? Tv-ul e o palsma mai veche dar a mers perfect si deodata ..nu :(
nu ai mufa stricata daca merge ok pe alt tv , problema este fie din setarile video pe care le-ai selectat din consola, fie din Tv-ul pe care ai probleme, intra pe tv-ul pe care iti mergi si pune totul pe auto la rezolutie sau la o rezolutie mica in setarile consolei.
Ok , incerc asa