Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 189 of 903 FirstFirst ... 89 139 179 187 188 189 190 191 199 239 289 689 ... LastLast
Results 3,761 to 3,780 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #3761 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

GQ criticised the fact that the PS4 will suffer from a lack of 'killer games' on launch.

Attached Images Attached Images xx11xx.gif yyyy.gif

2. #3762 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    GQ criticised the fact that the PS4 will suffer from a lack of 'killer games' on launch.

Adevarul e ca daca dai deoparte jocurile multiplatform, PS4 sta extrem de prost la capitolul "killer games". Ai zice ca Sony nu mai stie ce-i ala un RPG... De strategii sau fighting games nu mai vorbesc. Chiar si pe partea auto, Driverclub fiind amanat... sunt cam in pom. Le trebuia un "The Last of Us"... un "God of War" sau chiar si un "Uncharted" ca sa faca irezistibila consola. Asa, eu stiu pe multi care spun "PASS" si se bucura inca de PS3.

3. #3763 SP
    Chiar tu ai postat ceva grafic cu jocurile disponibile la lansare pentru ambele platforme, unde erau diferente extrem de clare in favoarea Sony. Nu mai stiu unde e linkul respectiv. Si sa fim seriosi, ce killer games are Xbox in afara de Forza care intr-adevar arata fenomenal? Dead Rising ala arata de parca ar putea rula linistit si pe un 360. Ryse? LOL

---------- Post added 31-10-2013 at 11:51 ----------

PLAYSTATION 4 LAUNCH TITLES

---

Retail games (also available digitally)

Killzone: Shadow Fall
    Knack
    Call of Duty: Ghosts
    Battlefield 4
    Assassin's Creed IV: Black Flag
    Just Dance 2014
    LEGO Marvel Super Heroes
    Need for Speed: Rivals
    NBA 2K14
    Skylanders: Swap Force
    Madden 25
    FIFA 14
    NBA Live 14
    Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition

---

Digital games

Resogun
    PlanetSide 2
    Minecraft
    The PlayRoom
    Warframe
    Contrast
    Escape Plan (Cross-Buy)
    DC Universe Online
    War Thunder
    Flower (Cross-Buy)
    flOw (Cross-Buy)
    Sound Shapes (Cross-Buy)
    Tiny Brains
    Super Motherload
    Blacklight: Retribution
    Putty Squad
    Switch Galaxy Ultra
    Pinball Arcade

Sa nu mai zic ca portarul de la mine de la firma scria un articol mai profesionist decat linkul postat de Dant3.

4. #3764 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Eu sunt de parere ca pentru o consola este suficient un singur "killer game" la lansare. Iar pentru mine acela este Killzone. Poate pentru altii era DriveClub, pentru unii Knack sau Resogun. Eu cumpar consola pe termen lung, nu doar pentru lansare. Care este sensul unui numar impresionant de jocuri la lansare iar apoi sa nu mai ai ce juca un an intreg? Prefer sa se lanseze treptat jocuri bune pe parcursul unui an. In felul asta pot aloca fiecaruia timpul si atentia necesare.

Iar Sony a facut asta cu jocurile de pe PlayStation 3. Si pare sa fie la fel si cu PS4: Killzone si Knack la lansare, DriveClub si InFamous in primavara, The Order in a doua jumatate a lui 2014.

Va recomand acest video a lui Jim Sterling care dezbate exact acest subiect: Launch Splooge | Jimquisition Video Gallery | The Escapist

5. #3765 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Rasko: eu n-am zis nimic de Xbox One. Am zis doar ca PS4 sta prost la capitolul killer games (daca excludem jocurile multiplatform). Atat. Deci unul care nu e interesat de X1 si vrea killer games pe next-gen, poate sa stea linistit... ca nu merita (inca) agitatia. Eu stiu ca ai vrea sa primeasca 10/10 PS4, dar nu are cu ce...

Nu era nevoie sa postezi lista din nou. Taie jocurile multiplatform si vei ramane cu Killzone si Knack ca titluri "mari" exclusive. Iar dintre cele doua sincer nici nu stiu daca Knack poate fi numit "killer game". Din pacate in cazul meu FPS-urile ma cam lasa rece... si in ultima vreme vin cu campanii single player de le termini in 2-3 ore (te intrebi de ce Dzeu au stat in development atatia ani daca nu au fost capabili de un story mai serios)...

Cat despre T3, se vede ca nu-i citesti. Eu sunt subscriber de ani de zile la ei... Sunt o publicatie de "gadgets"... nu e pt. cunoscatori cat pt. "consumatori". Merg pe prezentari "casual" fara prea multe date tehnice (as spune ca in unele cazuri mai mult iti iau ochii cu pozele profi si gagicile atasate). Poate din cauza asta par mai realisti pentru gamerii de rand care se uita la cele 2 console, si vad mai multe exclusivitati in cealalta parte. Pentru unii asta e suficient si nu-i intereseaza cand cumpara consola ce o sa apara peste 6 luni or so.

Sau hai sa o luam si altfel. Sa zicem ca eu sunt genul MANIAC cu jocuri de Fighting. De ce mi-as cumpara un PS4? Am ZERO jocuri de acest gen. Injustice nu se poate lua in considerare, e multiplatform totusi... il jucam de mult pe PS3 deja... Sau, sunt super DISPERAT dupa jocuri cu masini. De ce mi-as cumpara un PS4 acum? Am ZERO jocuri de acest gen (NFS pot sa joc pe orice). Iar Forza ma face sa trec la ceilalti. Sau... vreau un action game TARE. Concurenta are un Dead Rising (care nu stiu de ce zici ca arata urat... eu din ce am vazut cred ca e cam singurul joc next-gen action care sa arate puterea consolei). PS4 nu are nimic (inca). Ryse e un bonus... PS4 nu ofera un astfel de bonus...

A nu se intelege gresit... am pre-order la PS4, dar sunt realist si ma uit mai mult dupa titlurile care or sa apara mai incolo (gen inFAMOUS si The Order). Mi-am comandat varianta cu Killzone doar ca sa am si eu ce sa joc mai "next-gen", pentru ca altfel nu sunt fan FPS.

P.S. Sa-mi spuna mie cineva acum (cu mana pe inima) ca nu si-ar fi dorit ca PS4 sa vina cu un The Last of Us next-gen, sau un God of War, sau un Fallout 4, Gran Turismo next-gen, Final Fantasy next-gen, Tekken, Uncharted... si lista poate continua.

6. #3766 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by Florix09 View Post
    Nu prea cred...

https://twitter.com/yosp/status/395844205215363072

Had a very good discussion w the PS4 Dev team today. We're happy & appreciative to learn so many people use and like PS3's media features.

7. #3767 SP
    Sunt sute de articole pe tema asta, voiam sa evidentiez o lipsa clara de profesionalism prin afirmatia respectiva. Cat despre note, mi-as dori sa ia ambele 10/10, dar privind realist Xboxul nu poate momentan. Si sunt ultimul care poate fi numit fanboy, in gaming area am de la Snes pana la 360 si Wii, PS3 si iau ce-i mai bun din fiecare "segment". Parerile vor fi mereu multicolore si mirobolante in jurnalismul de gaming, asta nu inseamna ca nu le poti da peste bot unor prosti cand scriu aberatii. Putem sa balansam prin articolul edge:
    "Power struggle: the real differences between PS4 and Xbox One performance" - se vede ca p-astia nu-i citesti

Citam(la pluralul majestatii)

PlayStation 4 is currently around 50 per cent faster than its rival Xbox One. Multiple high-level game development sources have described the difference in performance between the consoles as “significant” and “obvious.”

Our contacts have told us that memory reads on PS4 are 40-50 per cent quicker than Xbox One, and its ALU (Arithmetic Logic Unit) is around 50 per cent faster. One basic example we were given suggested that without optimisation for either console, a platform-agnostic development build can run at around 30FPS in 1920×1080 on PS4, but it’ll run at “20-something” FPS in 1600×900 on Xbox One. “Xbox One is weaker and it’s a pain to use its ESRAM,” concluded one developer.

Microsoft is aware of the problem and, having recently upped the clock speed of Xbox One, is working hard to close the gap on PS4, though one developer we spoke to downplayed the move. “The clock speed update is not significant, it does not change things that much,” he said. “Of course, something is better than nothing.”

Cu asta inchei, nu-mi plac discutiile astea care nu duc nicaieri, fiecare cu preferintele lui. Mie-mi plac braziliencele de exemplu si nevasta-mea stie.
    Ma repet, am evidentiat mediocritatea acelui "articol jurnalistic".

8. #3768 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Ai uitat de puterea norilor

9. #3769 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sper sa nu supar pe cineva, nicio consola din cele doua nu merita sa fie cumpărată in acest an, părerea mea. Nicio consola nu are killer games pt mine. Daca anul acesta anuntau un Uncharted, ceva de la Naughty Dog, un GoW next gen, Order 1800 toamna sau cum se numeste, o luam razna daca nu puneam mana pe un PS4. La fel si in cazul celalalt, daca Xbone venea cu un Gears, Lost Odyssey sau o exclusivitate cum a fost o buna perioada Mass Effect...
    In concluzie, cel mai probabil voi cumpara un PS 4, dar dupa umila mea parere Xbox-ul atrage mai mult acum la inceput cu cel putin 2 jocuri, Ryse si Forza(stiu ca pt unii Ryse e o gluma). Anul viitor la E3 o sa vedem cu siguranţă mai multe killer games in ambele tabere. Atunci ma voi hotara si eu cu cine votez pt generatia asta.
    PS deocamdată singurul joc care arata next-gen e Killzone Shadow Fall. Vreau de la aceasta generaţie jocuri cu grafica mai buna desi nu asta e cel mai important. Dar totusi sa nu mai aud ca jocuri gen Fifa si AC4 sunt next gen...

10. #3770 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Rasko... eu vorbesc despre PS4 ca si o consola CU jocuri si DE jocuri... si tu o lauzi doar comparand-o cu Xbox One TV (desi ti-am zis sa privesti din punctul de vedere al unuia care are PS3 si vrea PS4 - de ce ar face asta? doar pentru un titlu-doua noi?). Deci daca X1 e o consola slaba si proasta... adica egala cu 0 (zero), faptul ca PS4 e cu 50% mai bun decat zero, stii ce bine da, nu?

Ideea nu era asta... cat faptul ca pe mine ma intereseaza jocurile, nu cu cat la suta bate una pe cealalta. Iar articolul acela "mediocru" puncta un lucru foarte simplu: concurenta sta mai bine la exclusivitati (aka "killer games"). Motiv pentru care a luat 8/10 fata de PS4 care a luat 7/10. Scurt si la obiect. Nu au disecat consolele, nu le-au pus sa se intreaca face to face in puterea la CPU si GPU. Au luat-o "babeste": "Ia sa vedem cate jocuri cu masini avem aici... cate dincolo. Cate fighting games aici... cate dincolo. Cate action games aici... cate dincolo". Si rezultatul vorbeste de la sine.

Tekken: o sa razi, dar Sony a dat o "caruta" de bani pentru "puterea norilor" denumita Gaikai...

---------- Post added 31-10-2013 at 13:29 ----------

O sa-mi primesc probabil multe palme pentru ce voi zice acum, dar Sony a avut o strategie al naibii de proasta. A bagat bani in tot felul de porcarii, pe cand putea frumos sa bata palma cu Rockstar si sa aloce un studio care sa stea dupa fundul lor si sa faca GTA V next-gen.

Ar fi facut exact ce spunea ReNeGaDe mai devreme... ar fi avut o consola cu "one killer game seller". Numai GTA V-ul in sine ar fi facut sa se vanda 20 de milioane de console PS4. In schimb ei spera sa vanda mai multe doar pt. ca au ceva mai rapid decat concurenta. Well... nu ca as vrea sa fiu avocatul diavolului, dar pt. asta exista PC-ul (care le bate cu 200%). Adica e pacat ca Sony se bazeaza pe un pic de extra muscle in loc sa vina cu exclusivitati care sa te lase cu gura cascata (in launch day, nu dupa 5 ani de existenta).

In fine... vom trai si vom vedea ce va fi. Eu ma gandesc in continuare la cel care are acum PS3, si care vrea sa-l vanda pentru a-si lua un PS4. Nu doar ca nu prea va avea ce sa joace, dar va pierde si tot backward compatibility-ul. Unuia care nu a avut consola si vrea sa-si ia anul acesta, ii recomand cu caldura sa nu dea banii pe prostii (PS4 si X1) si sa-si ia PS3 sau X360... unde sunt zeci/sute de jocuri de tip "killer games".

Btw, ce se mai stie despre Gaikai? Ultima oara cand au vorbit despre... nici macar un ETA nu au dat...

11. #3771 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Apropos de ce spune MonkY mai sus, cei de la Sony ma dădeau pe spate cu vreo 2 jocuri, cel mai probabil deja moarte înainte de naştere: Agent si The Last Guardian. Ca deţinător de PS3 nu simt nevoia sa trec la next-gen, in ultimii 2-3 ani la capitolul exclusivitati cei de la Sony au stat foarte bine. Acum au gresit un pic cu Gran Turismo 6, trebuia scos pe PS4 si era un killer si pt mine, in acest caz am deja killeru' in casa, se numeşte PS3

12. #3772 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, sau asa... nu stiu ce le-a fost atat de greu sa vina cu un trio d-asta... care sa rupa tot. Killzone + GTA V + Gran Turismo 6 ar fi fost... crima! Microsoft ar fi fost in "tzarana" acum (sau poate lucrul asta i-ar fi impins si pe ei sa iasa cu Halo, GoW si alte arme grele). Dar nah, ce mai conteaza titlurile cand e cu 50% mai rapida?

13. #3773 SP
    Eu unul nu imi vand PS3-ul.Gaikai nu va fi un servici cu 100% compatibilitate,si nu va merge nativ.Cei care au PS3 nu au de ce sa isi vanda consola (doar daca sunt stransi de bani).

14. #3774 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    A bagat bani in tot felul de porcarii
    Tot felul de porcarii? Sony a investit in studiourile proprii pentru a dezvolta jocuri exclusive in adevaratul sens al cuvantului, nu sa plateasca publisheri pentru a incheia contracte de exclusivitate temporara sau doar sa nu apara pe o consola PlayStation.

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    pe cand putea frumos sa bata palma cu Rockstar si sa aloce un studio care sa stea dupa fundul lor si sa faca GTA V next-gen.

Ar fi facut exact ce spunea ReNeGaDe mai devreme... ar fi avut o consola cu "one killer game seller". Numai GTA V-ul in sine ar fi facut sa se vanda 20 de milioane de console PS4.
    Da, ar fi fost ceva cu adevarat important, exclusivitatea, chiar si temporara, a versiunii next-gen pentru GTA5. Dar trebuie sa gandesti si in felul urmator. Ar fi putut Sony la lansare sa faca fata cererii de console pe care ar impune-o un joc cum este GTA5, care s-a vandut in milioane de exemplare? Ma indoiesc. Din ce am citit eu, in jur de 3-4 milioane de console o sa fie disponibile la lansare la nivel mondial. Si daca ar fi avut un joc cu o popularitate mult prea ridicata la lansare nu ar fi putut face fata cererii si in felul asta nu ar obtine nici un avantaj din acel contract de exclusivitate. Cred ca le-ar fi fost foarte usor sa puna Gran Turismo 6 doar pe PS4 dar cred ca din aceleasi considerente de productie au preferat sa-l lanseze momentan doar pe PS3.

Peste luni de zile, cand o sa aiba un stoc considerabil de console nu o sa mai aiba acest impediment si vor putea lansa si jocurile cu greutate (de la Naughty Dog si Santa Monica).

15. #3775 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Oricum titluri vor fi spre deosebire de Microsoft , asa cum au fost si pana acum dar ca sa infinga cutitul si mai adanc in rana celor de la MS e si cu 50% mai puternica consola. Adica va fi ceva de genul greatness awaits vorba celor de la Sony.

16. #3776 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Pentru mine PS4 are un Killer Game si anume Killzone SF, restul nu ma intereseaza, e singurul joc care pot sa zic ca arata, grafic vorbind, a next gen. Daca va reusi sa ma impresioneze si la gameplay(mp) ca si Killzone 2 eu voi fi super multumit de achizitie. Si sincer sa fiu m-am cam saturat de consolele din generatia actuala, vreau un meniu mai rapid mai fluent la consola, un party chat care sa functioneze bine, niste timpi de incarcare mai rapizi, ce mai vreau o jucarie noua...si un Uncharted 4 binenteles

17. #3777 SP
    Da ce, cu jocurile pe care le lanseaza n-au "rupt tot"? Toata planeta se agita invartindu-se in jurul propriei axe de unde sa cumpere o consola la lansare. E o frenezie de nedescris, care nu tin minte sa fi fost prezenta la lansarile current-gen. Concluzia e ca o sa vanda in draci, majoritatea gamerilor asteapta next-gen cu sufletul la gura, chiar cu putinele jocuri care merita sa fie jucate la lansare.

Eu unul voi fi extrem de fericit cu Shadow Fall, Battlefield 4, Assassin's Creed ca e cu pirati, Need for Speed Rivals, Warframe, Resogun - la cat timp am eu de gaming, asta inseamna luni de zile in care imi va fi alimentata foamea de jocuri.

18. #3778 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Nu inteleg de ce se tot aduce in discutie vanzarea 3-ului pentru achizitia 4-ului? Lipsa banilor nu este un argument desi nu costa o avere, nici nu este un lux necesar. Cum sa-ti vinzi consola ce detine cele mai multe si mai bune jocuri exclusive din generatia actuala, care in ciuda unui start intarziat si semi-dezastruos nu numai ca a recuperat terenul pierdut in fata taberei adverse dar a si depasit-o cu mult de ani de zile. Si totul cu mentalitatea si banii indreptati catre multitudinea de studiouri first-party, catre jocuri si servicii care ofera ceva palpabil in schimbul unei taxe infime raportata la contentul primit. Intr-adevar o strategie extrem de proasta.

Pentru mine sunt suficiente cele 4-5 jocuri AAA plus sumedenia de indies si f2p accesibile la lansare (Xbone nu va avea indies pana in early 2014) pentru a justifica achizitia, mai ales daca stau si ma gandesc la prapastia dintre cele 2 console dpdv al puterii de procesare.

19. #3779 SP
    Member MSlv's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Dar trebuie sa gandesti si in felul urmator. Ar fi putut Sony la lansare sa faca fata cererii de console pe care ar impune-o un joc cum este GTA5, care s-a vandut in milioane de exemplare?
    Aici, cred eu, este cheia: Sony a adunat in jurul PS4 atata bunavointa de la dezvaluirea din iarna cu 8GB GDDR5, in vara cu "no DRM" si acum cu 900p/1080p vs 720p la x1 incat si-au permis sa termine anul asta sold-out doar cu un numar limitat de exclusivitati, niste indie-uri si niste multiplatforms care vor arata invariabil mai bine decat la concurenta.

Asta ii va ajuta pe ei sa scoata si mai multi bani cand vor veni cu jocurile tari (naughty dog, santa monica), care vor profita de un install base mult mai mare si vor genera la randul lor o cerere mai mare pt ps4 dupa ce ritmul vanzarilor se va domoli post-lansare.

ce am zis eu nu are nici cea mai mica legatura cu noi gamerii, e business pur. din fericire pentru ei, sunt multi cei care vor cumpara acum indiferent de numarul de exclusivitati. faptul ca s-a dovedit deja ca mai toate titlurile multiplatform vor arata mai bine pe ps4 poate fi un motiv foarte intemeiat zic eu.

20. #3780 SP
    Heads up pentru cei care au rude/prieteni in Canada!

http://www.amazon.ca/Sony-Computer-E.../dp/B00BJB9ZT6

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.