....sau sunt angajati MS.
interesant totusi ce scrie pe site-ul altex
"DISPONIBIL DIN: 29.11.2013"
Consola PlayStation 4 | ALTEX
Daca vrea cineva sa se distreze, ar trebui sa incerce sa citeasca restul comment-urilor![]()
Samples:
Eu cred ca Xbox One bate cu mult PlayStation4.Nu imi place deloc dizainul consolei.Dar totusi PS4 e acceptabil.ma xbox dizainul nu este fain controlleru mai zic si eu dar daca nu ai net sa il incarci cu wifi la 24 h esti ars xbox one nu este o singura consola de gaming ca si ps3 xbox one face mai multe chesti un exemplu ar fi ca poti sa te uiti la televizor daca calca pe urmele xboxului 360 sunt foarte dezamagitandy,se vade ca esti mai sarac, si daca tu zici ca nu se merita doar ca sa iti faci gandirea si caracterul tau sa se simta bine pentru ca tu nu tio perimiti iti zic ceaow... nici eu nu mio permit da macar apreciez ceea ce merita si ba este o mare diferenta intre PS3 si PS4 pus multe functii foarte frumoase si utile, da marog, ce sa va fac la acestea ca andy..
Raspuns de la shopto .
I have checked your account and I can can confirm that we have received payment and that you will receive a email to confirm this shortly, we will ship these orders in time for the UK release day and unfortunately we do not guarantee release date delivery for overseas customers.
Genial.
Dacă traduce Kaz Hirai sau Bill Gates cu Goagal comentariile respective nu mai lansează in România in următorii 50 de ani.
faza e ca poti face precomanda si platesti cand ajunge.la fel e si la domo.daca nu ajunge asta e.astepti pana la anu.![]()
am facut si la altex precomanda.
Îți mulțumim.
Comanda ta a fost inregistrata. Vezi mai jos detaliile.
Numar comanda: *******
Data: 6 noiembrie 2013 19:38:53 EET
Metoda de plata: Numerar la livrare
urmeaza sa ma contacteze telefonic?
ciudat.cei de la domo m-au sunat imediat dupa ce am facut pe site precomanda.nu am stiut , iesisem din casa in curte, am vazut apelul mai tarziu , am intrat pe mail si mi-au trimis un mesaj cum ca am fost cautat telefonic si sa sun eu la un numar.am zis ca am sa sun a doua zi, fiind destul de tarziu.a doua zi dimineata nu am apucat sa sun, au sunat ei.banuiesc ca cei de la altex sunt cam nesimtiti![]()
Exact asa am pățit și eu cu domo, insa de la altex nu m-a sunat nimeni, nici în legătură cu consola, nici cu jocul. În schimb, la produsele aflate pe stoc te suna imediat
Inca 9/23 de zile
Ma bucur ca lanseaza Driveclub mai tarziu,merita asteptarea
EDIT : Prea mare fisierul pentru atasament.
Bookmarks