This is how you deal with your loyal customers.
IYF M$
Tot consola slaba e Xbone , degeaba a furat startulNu sunt deloc fanboy , dar pretul pentru ce ofera nu e rentabil + sunt curios in 2 ani cum vor arata jocurile pe PS4 fata de Xbone
![]()
Jocurile vor arata la fel pe ambele console, asa cum arata la fel si pe generatia actuala. M-am saturat de comentarii ca x e mai tare ca y. Nici macar nu ati testat consolele. Pe bune , va recomand sa va luati cat mai multe console... Si cu gamepad si cu move si cu kinect, cu controller cu fir, mici, mari. Daca nu va permiteti, lăsati comentariile aiurea.
Cat despre diferenta de pret. Daca incluzi si ps eye in cutia ps4 mai adaugi 50- 60 eur la pret , iar jucăria nu este asa puternica ca si kinect. Sincer e chiar overpriced, avand in vedere ca dai bani si pe controllere.
Apropo, s-a anuntat vreun joc de move pe ps4?
Extend PS4 warranty by two years with PlayStation Protection Plan -- PlayStation Universe
The official SCEA solution to an extended system warranty, the PlayStation Protection Plan, is back to cover your PS4 from manufacturer defects for two additional years.
The option is available to PS4 owners on top of the one-year limited manufacturer's warranty that's included with your console purchase. While the PlayStation Protection Plan will extend this period for an additional 24 months, you'll also get 7-days-a-week claim processing and expense-free shipping and processing for qualified claims.
The standard two-year extension is $49.99, while $59.99 will net you all the above plus accidental damage protection. Of note: the former price is $10 more than the same plan for PS Vita, but the latter is $10 less than PS Vita's accidental damage option, which costs $69.99.
Pro-Tip: mai bine sperati ca si PS4 si Xbone si WII U sa aiba succes, concurenta creeaza jocuri mai bune.
Sau sunteti actionari la Sony/Microsoft/Nintendo si nu va intereseaza decat care consola are mai mult succes, voi intre timp savurand cocktail-uri prin Palm Beach si va dati cu board-ul in Aspen?
Ma frapeaza fermitatea cu care faci asertiuni de genul.Mi se paradoxal sa ceri sa nu mai facem comparatii intre console intrucat nu le-am tesat si in acelasi timp sa afirmi ca ambele console vor fi la fel,desi avem date concrete care neaga acest lucru(vezi hardware).Diferentele de hardware sunt o realitate obiectiva,restul este subiectivism.In ceea ce priveste Kinect-ul,nu-i vad utilitatea,la fel cum nu vad de ce as cumpara PS Eye in conditiile in care nu sunt fan al jocurilor move.
pana la urma cei din Europa vor avea sau nu ps plus gratis trial la achizitionarea ps4? sa stiu daca sa imi fac dinainte cont pe ps plus
azi am fost la Media Galaxy cei de acolo nu stiau nimic de donsola ps4 adica ca o vor primii in magazin in decembrie ,apoi am sunat la altex si au zis ca au o promisiune de la furnizorul lor ca sar putea sa o aiba in magazin in luna decembrie dupa craciun dar nu este nimic sigur asa ca slabe sperante ca o vor avea pe 29 11 2013 pe raft sau la precomanda tot shopto cred ca ramane baza
Best news :
Naughty Dog Is Ready To Reveal Uncharted 4
Good old Yoshida san.
EDIT : Acel baiat este fiul unui PR manager de la Sony :
Guy Longworth | LinkedIn
Are poza cu tatal sau pe IG.
EDIT 2 : Cateva poze de pe IG
Cel in tricou rosu are si cateva poze surpriza
@globalplug00 - globalplug00's Instagram photos | Statigr.am
LOL la ultima poza.
SI EU!!!
Mai ales modul in care a ajuns la el...
So i texted the user who had the ps4 pics on Instagram he had his phone on their . Here is his response
Me: Is that a ps4? Target
Him: Best buy my homie works at the distribution center
Me: Sell
Me: Selling early ?
Him: Yea man he just file them as broken or damaged good and the while pallet of them gets marked as bad so he gets them all
Him: Whole*
WTF
Bookmarks