Merge bine si aici![]()
DOcumentar difuzat ieri la tv. Putin offtopic, insa pe la sfarsit discuta putin Ps4 si Xbox1. Foarte reusit, recomand.
Charlie Brooker: Videogames Changed the World - 4oD - Channel 4
Cand incerc sa vad filmul imi spune "The service is not currently available in your area"
Oricum, titlul e interesant pentru oamenii mai bine informati. Eu ma uitam ieri (am avut niste invitati), si 3-4 dintre ei HABAR NU AVEAU ce este aceea o consola (culmea, 2 dintre ei chiar erau PC gamers). Se uitau la PS3 ca la o nava spatiala. "Cum adica, e o cutie in care bagi jocurile si merg automat?". I was like... wtf?!? Eu am sperat ca in 2013 in Romania sa nu mai existe cineva care nu stie ce inseamna o consola. I was wrong...
Se poate folosi extensia https://hola.org/ cu un VPN de Anglia.
Documentarul e bine facut dar nu foarte interesant.
Sunt lucruri pe care le-am auzit de mii de ori.
In caz ca aveti intrebari legate de calitate. Oricum e la inceput "chestia asta" pe viitor sigur vor mai implementa si alte optiuni (de ex: sa-ti setezi tu bitrate-ul, sa-l pui constant, etc.).
---------- Post added 01-12-2013 at 14:43 ----------
Pt. documentar:
![]()
OK, am mai incercat din chestiile indie asa-zis "gratuite" de pe store.
Warframe e bunicel; pana apare Destiny, e un coop shooter decent. Chiar fara sa cumperi platinum & stuff, se joaca placut.
War Thunder nu m-a impresionat. In primul rand e identic cu varianta de PC si se simte ca e joc de PC la origine, comenzile sunt ciudate pt PS4. Apoi, e open beta la ora actuala si e hardly free. Daca va uitati cat costa campaniile, te sperii. FM5 e mic copil.
Soundshapes e la fel cu cel de pe Vita. Add-on urile sunt foarte ieftine, merita dupa parerea mea doar ca e un joc de Vita pe ecran mare.
La fel Escape Plan. Flower e superb, merita fata de verisunea PS3 fie si numai pt controller care e la ani-lumina de DS3 ca sensibilitate.
Contrast...daca va place jazzul e un must-have. Superb jocul, ideea e interesanta iar muzica e de mare efect.
Resogun ma asteptam sa fie foarte cool. "Save the last Humans" ftwE foarte similar cu Stardust insa 60 fps se simte.
Trine 2 e minunat dpdv grafic. E identic cu versiunea de Wii U ca si content, din cate imi dau seama.
N-am incercat inca DCU dar il am pe PC si sincer nu vad ce poate aduce nou pe PS4.
War Thunder e sinkhole, poti baga mii de euro lejer. In rest jocul e fun dupa ce te obisnuiesti cu controlul.
In alta ordine de idei, inca nu m-am obisnuit cu faptul ca trofeele se deblocheaza instant, era mai palpitant pe PS3 cand nu erai sigur ca vei primi trofeulIn rest, chestia cu raritatea trofeelor este super, ultra rare ftw.
Nu sperati ca Gaikai se lanseaza in 2014 in UE.
PS4 'to receive Gaikai streaming service in UK in 2015' - Gaming News - Digital Spy
Bookmarks