Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 295 of 903 FirstFirst ... 195 245 285 293 294 295 296 297 305 345 395 795 ... LastLast
Results 5,881 to 5,900 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #5881 SP
    Junior Member mihneaaa's Avatar
    asa mai bine astept pana dupa sesiune ca pe atunci apare si in romania la pret de sony...

2. #5882 SP
    Junior Member Ghassan's Avatar
    cam da . numa ca daca n-ai facut precomanda pana acuma nu cred ca mai prinzi la lansare, chiar daca nu se stie cate vor aduce

---------- Post added 08-01-2014 at 00:36 ----------

Oricum toti vor sa si-o cumpere foarte repede si si-au si cumparat-o ( inclusiv eu ) si nici nu prea ai ce sa te joci . A mea sta in stand-by de 1 saptamana jumate' . In afara de Killzone si Fifa nici nu ai ce sa te joci . Parerea mea

3. #5883 SP
    Member BlueLightning's Avatar
    Nu inteleg de ce toata lumea zice ca n-ai ce sa te joci. Nu a fost zi in care sa nu ma joc cel putin 2 ore pe ps4...si l-am primit de craciun.

4. #5884 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    nu ai un cantar de bucatarie sa verifici greutatea? vorbesc foarte serios. poate e doar o impresie. in felul asta poti verifica.
    Am facut eu asta, dar n-am mai scris in review pt. ca m-am gandit ca nu are importanta. Un gamepad are 213 grame si celalalt are 219 grame. Unul este cel venit in pachet, celalalt comandat extra.

5. #5885 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Don't Starve este acum disponibil gratuit pentru membrii PS+ EU: https://store.sonyentertainmentnetwo...NTSTARVEPS4V01

6. #5886 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    Acum lam descărcat sa vedem ce e de el

7. #5887 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Am facut eu asta, dar n-am mai scris in review pt. ca m-am gandit ca nu are importanta. Un gamepad are 213 grame si celalalt are 219 grame. Unul este cel venit in pachet, celalalt comandat extra.
    lol, probabil ca alea retail au fost facute (si) cu suflet, de unde si diferenta de 6 grame

btw, mi-au venit ciupercutzele. aveti pozele mai jos. personal, le prefer pe cele convexe cu buline pentru ca ma simt ca pe DS3, dar cu ceva precizie in plus. cele concave au cursa ceva mai lunga cand apesi (L3/R3) sau cel putin imi lasa impresia asta, dar e adevarat ca in rest se manevreaza mai usor. o sa raman cred la cele cu buline, insa apreciez ca au pus ambele versiuni in pachet, pentru toate gusturile.
    Attached Images Attached Images 994431_625792777490647_1969584910_n.jpg 1517624_625792657490659_582991594_n.jpg 1493189_625794330823825_574207048_n.jpg 1504098_625795850823673_615265958_n.jpg

8. #5888 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    lol, probabil ca alea retail au fost facute (si) cu suflet, de unde si diferenta de 6 grame

btw, mi-au venit ciupercutzele. aveti pozele mai jos. personal, le prefer pe cele convexe cu buline pentru ca ma simt ca pe DS3, dar cu ceva precizie in plus. cele concave au cursa ceva mai lunga cand apesi (L3/R3) sau cel putin imi lasa impresia asta, dar e adevarat ca in rest se manevreaza mai usor. o sa raman cred la cele cu buline, insa apreciez ca au pus ambele versiuni in pachet, pentru toate gusturile.
    De unde le-ai luat? Arata super.

9. #5889 SP
    Member colossus's Avatar
    Foarte tare ,mai ales daca sunt facute din materiale bune sa te tina;Se fixeaza bine pe stick-uri?

10. #5890 SP
    da, stau fixe pe stickuri, insa cele mari, concave, se monteaza foarte greu. cele cu buline sunt mai moi si poti sa tragi de ele ca sa se fixeze bine pe stick. de alea mari nu ai cum. am reusit sa le pun introducand o parte si apoi efectuand o miscare de rotatie, ca si cum le-as insuruba. de scos se scot ambele usor. am jucat mp de KZSF si a fost totul ok, nu se misca, nu sar, nu iti aluneca degetele. le prefer insa pe cele cu bobiruze le-am luat de pe cables4all.co.uk si asa arata pachetul.
    Attached Images Attached Images 1506027_625786977491227_2109171238_n.jpg

11. #5891 SP
    Junior Member Ghassan's Avatar
    ce tari arata thumbstickurile .

12. #5892 SP
    Member colossus's Avatar
    Ce tare ar fi sa se lanseze un ridge racer de ps4,insa care sa pastreze elementele esentiale,nu ca Unbounded(care deviaza putin).La cat de vechi sunt originile jocului..

13. #5893 SP
    e ok sa comand de la shopto.net ? va veni repede ?

14. #5894 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Citeste http://www.consolegames.ro/forum/f11...o-comenzi-ps4/ si trage o concluzie singur.

15. #5895 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by colossus View Post
    Foarte tare ,mai ales daca sunt facute din materiale bune sa te tina;Se fixeaza bine pe stick-uri?
    Foarte tare ar fi fost sa nu fie nevoie sa cumperi asa ceva si sa fi fost DS4-urile facute cum trebuie, sa te tina stickurile ani de zile nu saptamani sau luni de zile.
    Au grabit si astia lansarea consolei, au ales un material ieftin pe thumb-uri, au lasat multi clienti dezamagiti cu console cumparate direct moarte....etc. Destul de rusinos pentru o companie cu renume in fiabilitate.

16. #5896 SP
    asta ma enerveaza si pe mine. au facut triggerele ok, dar au stricat stickurile. nu am pretentia sa ma tina un controller o generatie, dar macar 2-3 ani e de bun simt.

17. #5897 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Mda, si eu vreau sa-mi cumpar niste capace dinalea pt stickuri, nu sunt multumit deloc de ele, alea convexe cu picatele par perfecte, exact ca la DS3

18. #5898 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Remote play FTW
    anyrgoo_460s.jpg

19. #5899 SP
    De unde naiba pot cumpara un playstation normal ? am dat sa iau de pe amazon cu 419 lire si am bagat cardul adresa tot, si la confirm mi-a sarit la 513 din cauza transportului si impachetatului. chiar daca e 25 milioane , spunetimi unde gasesc va rog

20. #5900 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    @mihneaa Daca iei de afara nu gasesti mai ieftin,doar de la maghiari.Eu zic sa astepti lansarea oficiala.Nu mai este mult.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.