asa mai bine astept pana dupa sesiune ca pe atunci apare si in romania la pret de sony...
asa mai bine astept pana dupa sesiune ca pe atunci apare si in romania la pret de sony...
cam da . numa ca daca n-ai facut precomanda pana acuma nu cred ca mai prinzi la lansare, chiar daca nu se stie cate vor aduce
---------- Post added 08-01-2014 at 00:36 ----------
Oricum toti vor sa si-o cumpere foarte repede si si-au si cumparat-o ( inclusiv eu ) si nici nu prea ai ce sa te joci . A mea sta in stand-by de 1 saptamana jumate' . In afara de Killzone si Fifa nici nu ai ce sa te joci . Parerea mea![]()
Nu inteleg de ce toata lumea zice ca n-ai ce sa te joci. Nu a fost zi in care sa nu ma joc cel putin 2 ore pe ps4...si l-am primit de craciun.
Don't Starve este acum disponibil gratuit pentru membrii PS+ EU: https://store.sonyentertainmentnetwo...NTSTARVEPS4V01
lol, probabil ca alea retail au fost facute (si) cu suflet, de unde si diferenta de 6 grame
btw, mi-au venit ciupercutzele. aveti pozele mai jos. personal, le prefer pe cele convexe cu buline pentru ca ma simt ca pe DS3, dar cu ceva precizie in plus. cele concave au cursa ceva mai lunga cand apesi (L3/R3) sau cel putin imi lasa impresia asta, dar e adevarat ca in rest se manevreaza mai usor. o sa raman cred la cele cu buline, insa apreciez ca au pus ambele versiuni in pachet, pentru toate gusturile.
Foarte tare ,mai ales daca sunt facute din materiale bune sa te tina;Se fixeaza bine pe stick-uri?
da, stau fixe pe stickuri, insa cele mari, concave, se monteaza foarte greu. cele cu buline sunt mai moi si poti sa tragi de ele ca sa se fixeze bine pe stick. de alea mari nu ai cum. am reusit sa le pun introducand o parte si apoi efectuand o miscare de rotatie, ca si cum le-as insuruba. de scos se scot ambele usor. am jucat mp de KZSF si a fost totul ok, nu se misca, nu sar, nu iti aluneca degetele. le prefer insa pe cele cu bobiruzele-am luat de pe cables4all.co.uk si asa arata pachetul.
Ce tare ar fi sa se lanseze un ridge racer de ps4,insa care sa pastreze elementele esentiale,nu ca Unbounded(care deviaza putin).La cat de vechi sunt originile jocului..
Citeste http://www.consolegames.ro/forum/f11...o-comenzi-ps4/ si trage o concluzie singur.
Foarte tare ar fi fost sa nu fie nevoie sa cumperi asa ceva si sa fi fost DS4-urile facute cum trebuie, sa te tina stickurile ani de zile nu saptamani sau luni de zile.
Au grabit si astia lansarea consolei, au ales un material ieftin pe thumb-uri, au lasat multi clienti dezamagiti cu console cumparate direct moarte....etc. Destul de rusinos pentru o companie cu renume in fiabilitate.
asta ma enerveaza si pe mine. au facut triggerele ok, dar au stricat stickurile. nu am pretentia sa ma tina un controller o generatie, dar macar 2-3 ani e de bun simt.
Mda, si eu vreau sa-mi cumpar niste capace dinalea pt stickuri, nu sunt multumit deloc de ele, alea convexe cu picatele par perfecte, exact ca la DS3
![]()
De unde naiba pot cumpara un playstation normal ? am dat sa iau de pe amazon cu 419 lire si am bagat cardul adresa tot, si la confirm mi-a sarit la 513 din cauza transportului si impachetatului. chiar daca e 25 milioane , spunetimi unde gasesc va rog
@mihneaa Daca iei de afara nu gasesti mai ieftin,doar de la maghiari.Eu zic sa astepti lansarea oficiala.Nu mai este mult.
Bookmarks