Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 903 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 83 133 533 ... LastLast
Results 641 to 660 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #641 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Continuand discutia in arealul zvonuri se spune ca PS4 va costa cam 400$. La 400$ nu are cum sa "rupa".
    Ba are. Pot sa vanda consola in pierdere o perioada, exact ca si cum au facut cu PS3. Insa problema e alta - tehnologia a cam stagnat de cativa ani, daca pun tot BluRay in PS4 si 1080p... pai unde e progresul? OK, mai multe poligoane, texturi mai detaliate, dar daca scoti totul in 1080p prin HDMI nu prea e mare branza. Mai ales cand esti limitat si de suportul optic.

Eu oricum sunt dezamagit foarte tare de Sony, nu si-au respectat ciclul de 6 ani si parca vad ca nici anul asta nu lanseaza nimic ca e 2013 si e cu ghinion. Mama lor de superstitiosi.

2. #642 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    a explicat @renegade mai bine ce am vrut sa zic referitor la zvonuri, dar era de asteptat ca unii sa se simta atacati.

in fine, uitati o informatie reala si care face cat toate zvonurile la un loc. pe 20 februarie Sony va tine o conferinta de presa cu privire la viitorul playstation-ului. sunt sanse sa anunte chiar si PS4, poate mici, fiind obisnuiti ca acest lucru sa se intample la E3, dar sunt sanse. Will We Find Out About PlayStation 4 on February 20th? - IGN

3. #643 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Ba are. Pot sa vanda consola in pierdere o perioada, exact ca si cum au facut cu PS3
    Tocmai, e putin probabil sa faca aceasi prostie si sa vanda din start consola in pierdere. Sigur au invatat din greseala facuta si PS4 l-au gandit si il gandesc in continuare mult mai ieftin. Cu PS3 nu au facut rabat la nimic, la PS4 ma indoiesc ca vor face acelasi lucru. Si nu mai pot lansa consola la 600$ pentru ca s-a schimbat piata in ultimii ani de cand cu telefoanele si tabletele destepte si nu ar avea destule vanzari. Trebuie sa scoata si ceva cu un wow-factor dar si ceva la un pret competitiv. La 600$ nu stiu cati vor cumpara consola la lansare.

4. #644 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    a explicat @renegade mai bine ce am vrut sa zic referitor la zvonuri, dar era de asteptat ca unii sa se simta atacati.

in fine, uitati o informatie reala si care face cat toate zvonurile la un loc. pe 20 februarie Sony va tine o conferinta de presa cu privire la viitorul playstation-ului. sunt sanse sa anunte chiar si PS4, poate mici, fiind obisnuiti ca acest lucru sa se intample la E3, dar sunt sanse. Will We Find Out About PlayStation 4 on February 20th? - IGN
    Michael Pachter on Twitter:

"Sony is inviting investors and media to the Feb 20 event; that means console announcement. I'm genuinely excited, although I will be in LA"

De obicei omul asta cand spune ceva nu mananca rahat, oare o sa fie acum prima data?

5. #645 SP
    Member angloma's Avatar
    parca era vorba ca PS o sa apara dupa noula xbox

6. #646 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by angloma View Post
    parca era vorba ca PS o sa apara dupa noula xbox
    Pai nu au anunţat nimic, asa ca...

7. #647 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Noul PlayStation va fi prezentat pe 20 februarie - IT & C > Capital.ro

---------- Post added 01-02-2013 at 10:22 AM ----------

Daca consola PS4 va costa mai putin, atunci jocurile vor fi mai scumpe, Sony urmand sa-si recupereze banu din cota parte din vanzarile de jocuri.

8. #648 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    ci cum va arata Uncharted 4 pe el si cand va iesi, jocul binenteles
    ok si eu astept asta, dar intrebarea de 1000 pct.este: va fi compatibil si cu joacele de PS3?

9. #649 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by paulone View Post
    ok si eu astept asta, dar intrebarea de 1000 pct.este: va fi compatibil si cu joacele de PS3?
    Cica nu va fi compatibil cu joacele de PS3.

10. #650 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Ba are. Pot sa vanda consola in pierdere o perioada, exact ca si cum au facut cu PS3. Insa problema e alta - tehnologia a cam stagnat de cativa ani, daca pun tot BluRay in PS4 si 1080p... pai unde e progresul? OK, mai multe poligoane, texturi mai detaliate, dar daca scoti totul in 1080p prin HDMI nu prea e mare branza. Mai ales cand esti limitat si de suportul optic.

Eu oricum sunt dezamagit foarte tare de Sony, nu si-au respectat ciclul de 6 ani si parca vad ca nici anul asta nu lanseaza nimic ca e 2013 si e cu ghinion. Mama lor de superstitiosi.
    si nu-ti ajunge blu-ray-ul ?(chiar si double layer)...jocuriile de ps3 au 10-12gb...50gb sunt arhi-suficienti ptr viitoarele jocuri de ps4...nu inteleg de unde aveti foamea asta de forta bruta si cifre mari...

11. #651 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    N-o sa dea nimeni 5-600 euro pe o consola. O sa isi ia un iPad de banii aia si o sa fie mai la moda
    Nici nu ma gandesc sa fie sub 2500-2400 de lei la lansare. Asta nu inseamna ca nu am sa pun bani deoparte sa mi-l cumpar inca de cand va aparea pe piata. Uita-te in trecut si vezi ce preturi de lansare au avut la noi mai toate consolele. Nu se apropia oricine de ele.

12. #652 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Stiu. Si eu am dat peste 2000 pe ea in 2007. Voi face la fel si cu generatia noua. Si cu PS4 si cu XBOX3. Doar ca nu sunt multi dispusi sa cheltuie atat.

@darkpaul: Cu cat PS4 e mai avansat si mai puternic, cu atat impinge tehnologia mai mult inainte. De ce sa nu vrei asta?

13. #653 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Impinsul tehnologiei e bun pana la un punct. Si anume, daca ii impingi pe useri sa joace in 4k direct, trebuie sa te asiguri ca nu ii pui sa investeasca inca alte cateva mii $ in alte echipamente. Asa ca, Sony si Microsoft vor merge pe mainstream, cum de fapt au facut-o si pana acum. Pe ei ii intereseaza sa vanda acum, cand toata lumea are Full HD-uri.

Probabil va fi evolutia dintre PS1 si PS2, nicidecum saltul dintre 2 si 3. Sincer sa fiu, parca au inceput sa ne obsedeze mai tare cifrele, decat jocurile in sine. Daca vor lansa un fail, piata ii va curata si vom vedea altceva in locul lor.

14. #654 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Impinsul tehnologiei e bun pana la un punct. Si anume, daca ii impingi pe useri sa joace in 4k direct, trebuie sa te asiguri ca nu ii pui sa investeasca inca alte cateva mii $ in alte echipamente. Asa ca, Sony si Microsoft vor merge pe mainstream, cum de fapt au facut-o si pana acum. Pe ei ii intereseaza sa vanda acum, cand toata lumea are Full HD-uri.
    Yes. IMO 4k pt home entertainment e overkill. Poate cu un proiector excelent cat un perete de mare ar face o diferenta daca stai la 3m.
    Eu unul as fi super incantat daca noua generatie de console va suporta 1080p la 60fps fara stres cu grafica gen Killzone 3 sau Uncharted 3. This is enough.

15. #655 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post

Probabil va fi evolutia dintre PS1 si PS2, nicidecum saltul dintre 2 si 3. Sincer sa fiu, parca au inceput sa ne obsedeze mai tare cifrele, decat jocurile in sine. Daca vor lansa un fail, piata ii va curata si vom vedea altceva in locul lor.
    Mie mi se pare o prostie ce ai scris tu aici, no offence.
    Adica ce producator de electronice n-ar vrea sa vanda cat mai multa marfa? Ar fi logic ca Sony sa promoveze rezolutia 4K pe PS4 pentru ca dupa el urmeaza TV-urile 4K, proiectoarele 4K, HDMI mai performant si alte echipamente. Daca vrei Super High Def platesti si iei alte echipamente daca nu rulezi la 1080p pe sistem vechi. Ca nu o sa fie la inceput software disponibil sa ruleze la 4K asta e altceva, asa a fost si cu FullHD la inceput.
    Nu va uitati la voi cand vorbiti de bani, uitati-va la producatori ca pe ei doar asta ii intereseaza.

Sent from my Samsung Galaxy S3 Mini

16. #656 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Ar fi logic ca Sony sa promoveze rezolutia 4K pe PS4 pentru ca dupa el urmeaza TV-urile 4K
    Iar cu privire la TV-urile care vor putea 4K, acestea trebuie sa intre primele in scena si dupa restul, device-uri sau content.
    Daca Tv-urile nu vor scadea drastic la pret ca sa poata avea lumea acces la ele nimeni nu va produce nici jocuri, nici filme...nici nimic, caci cui sa le vanda ?!

Parerea mea este ca pe PS4 nu va fi nici un 4K. Hardware-ul din interior, conform zvonurilor, nu cred ca poate rula content 4K.

17. #657 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    The next PlayStation will be unveiled later this month, shown at this year's E3 and then launched this holiday where it will compete with the next Xbox, sources familiar with the console tell Polygon.

The information was provided to Polygon prior to last night's news of a Feb. 20 PlayStation Meeting in New York to "see the future." The Wall Street Journal is also reporting that sources have told them the console will come out this holiday, competing with the next Xbox.

Sources familiar with the Microsoft console tell Polygon that Microsoft, while already aware of Sony's launch timing, plans to hold its own announcement this spring, months after Sony's unveiling. A variety of form-factors for Microsoft's new console, we're told, are already being focus tested.

Both next generation consoles will focus on expanding their reach beyond core gaming to include more entertainment and social aspects, according to our sources. That could include, we're told, a subsidized version of the Xbox that serves as both a gaming platform and a cable box, though agreements with cable companies have yet to be finalized. Last year, The Verge reported that Microsoft was also working on a subsidized low-cost alternative to its next-gen console.
    Sources: Next PlayStation unveiled this month, shipping this holiday alongside next�Xbox | Polygon

18. #658 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci e destul de clar. Anul asta trebuie sa punem bani la pusculita.
    Attached Images Attached Images piggy-bank.jpg

19. #659 SP
    Member eastbason's Avatar
    nu stiu de voi...dar pe mine nu ma intriga deloc noua consola. nu vreau sa ma intelegeti gresit dar am vaga impresie ca nu o sa ofere nimic revolutionar.
    nu totul se rezuma la grafica si putere de calcul. toti ne intrebam ce se va intampla cu next-gen consoles...dar as vrea sa ma intreb ce se intampla cu generatia actuala de console? ce o sa facem cu zeci de titluri pe care le aveam? oare le vor retrage de pe piata?
    Daca presupunem ca acum pe 20 vor anunta urmatoarea lor consola la fel de bine am presupune ca ii vor lua cam 2 ani sa se aseze pe piata ( 1 an inainte de lansare si un an dupa lansare deoarece nu vad de ce as cumpara o consola noua cand am doar 3-4 titluri pe piata pe care le pot juca?). sunt convins ca prima editie o sa aibe probleme. redare 4k? ce rost are acum? as vrea sa va intreb pe voi cati ne permitem acum un tv sau proiector ( care nici nu exista deocamdata ) 4k? hmm...nimeni?
    Daca ar aparea in decembrie 2013...cred ca o sa fie rentabila abia prin decembrie 2014...cel putin.

20. #660 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    nu le vor retrage de pe piata..se va merge in paralel..jocuri de ps2 inca se gasesc...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 903 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 83 133 533 ... LastLast