Uite poti comanda de la Sony Center: Consola PS4 500 GB negru, Playstation 4
Au 2 magazine in Bucuresti si unul in Cluj, dar se poate cumpara si online cu livrare in tara.![]()
Uite poti comanda de la Sony Center: Consola PS4 500 GB negru, Playstation 4
Au 2 magazine in Bucuresti si unul in Cluj, dar se poate cumpara si online cu livrare in tara.![]()
Daca aveti Carrfour in oras va recomand sa dati o tura pe acolo ca am inteles ca ei ar vinde PS4 cu 100ron mai ieftin decat suma predominanta de 1800ron.
La Carfour nu este iar la Sony Center vad ca e mai scump
Nu mai stie nimeni de unde as putea sa comand?![]()
cum fac o precomanda la altex pentru un joc de ps4 cu ajutorul site-lui acesta ptr reducere ?
---------- Post added 03-03-2014 at 09:23 ----------
merge? (stiu ca zicea MonkY ceva despre aceasta metoda )
Știați că Sony are un sistem de rewards? Eu am aflat abia recent.
Posibil să funcționeze doar pe US.
SonyRewards | Browse Rewards
Da, dar ca sa beneficiezi de le iti trebuie card visa/mastercard din state (cel putin eu asa am inteles). Daca merge si pt noi, let me know.
Nu iei tu produsul mai ieftin, ci CG incaseaza o cota parte din pret. Vezi mai multe detalii aici: http://www.consolegames.ro/forum/f51...-consolegames/
Eventual trimite-i un PM lui Monky sau intreaba in acel thread.
Am reusit sa cumpar consola de pe emag acuma mai trebe doar sa imi iau un dvi-hdmi adapter pentru ca nu am hdmi la monitor
Asta cum ar trebui sa arate?nu ma pricep, puteti sa imi dai un link de unde sa cumpar un adapter ca sa imi mearga si mie
Nu ti trebuie doar card de state pr rewards ,iti cer inclusiv si social number,am incercat eu sa-mi fac fiindca ar fi super sa beneficiezi de toate reducerile si cashback-urile de acolo ...
Mda... in loc sa se concentreze pe titluri noi ne baga pe gat numai remaster-uri.
Nu am luat consolele noi sa ma joc IAR titlurile vechi. Si spun asta din perspectiva unui mare fan Mass Effect.
Daca ii dau contul meu de PSN cu PS+ unui prieten cu PS3, va putea sa isi downloadeze jocurile de PS3 si sa le joace pe userul lui? Mentionez ca acest cont este setat ca primary la mine pe PS4.
Cand doresc sa cumpar de pe Cdkeys.com primesc tot timpul aceasi eroare ce dracu are.
"PayPal gateway has rejected request. This transaction couldn't be completed. Please redirect your customer to PayPal (#10486: This transaction couldn't be completed)."
Adaugati-ma si pe mine xTorres169
Inca nu am nici un joc dar o sa imi cumpar curand cateva :d
Bookmarks